Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Beteg kisfiú támogatása

SZÖRNYŰ
Létrehozva: 2004. augusztus 12. 16:13
Kedves Mindenki!

Nagyon megrendített egy súlyosan beteg kisfiú este.Ma reggel láttam a televízióban, hogy csontvelő transzplantációra van szüksége, de ennek költsége 10 millió forint amit a család nem tud finanszírozni. Szívesen segítenénk férjemmel némi pénzzel, de telefonszámot és az alapítvány nevét ne írtam fel időben és sajnos nem emlékszem rá. Ha valaki esetleg látta a műsort és tud nekem segíteni, kérem jelezze! Előre is nagyon köszi!
  1. 2004. augusztus 12. 17:583.
    Szia !

    Most mondták be a pécsi körzeti híradóban, hogy egy pécsi húsipari cég megszervezi a gyűjtést neki és összeszedik a szükséges pénzt.
    előzmény:
    SZÖRNYŰ (1)
     
  2. 2004. augusztus 12. 17:452.
    Szia!
    Nem tudom, hogy melyik csatornát nézted, és hogy ugyanarra az esetre gondolok-e, amire te? Egy romániai kisfiúról lesz szó ma a Fókuszban, kimásoltam a címet, ahol megtalálod a műsor leírását az interneten:
    http://www6. online. rtlklub. hu/fokusz/?id=0405150437
    Bár itt nem beszéltek alapítványról és számlaszámról az oldalon sincs ilyen, de lehet hozzászólni és ott megkérdezheted.
    Egyébként minden TV-nek van Weboldala és ott biztosan megtalálod!
    Remélem sikerül! :) Örülök, hogy vannak még önzetlenül segíteni akaró emberek! :)
    előzmény:
    SZÖRNYŰ (1)
     

Címlap

top