Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Két férfit szeretni?!...

Ivi98
Létrehozva: 2019. február 1. 20:00

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni, elmesélem a történetem. 20 éves lány vagyok és azt hiszem két fiút szeretek egyszerre. Az egész ott kezdődött 4 évvel ezelőtt, hogy egyik iskolatársam randira hívott, azonban nem lett lett belőle másnap semmi, mivel írt, hogy az este megismert valaki mást. Oké, ez így el is lett fogadva de tovább beszélgettünk interneten (egy iskolába jártunk egyébként). Ez volt augusztusban, aztán októberben megismertem a jelenlegi páromat. Randiztunk párszor, összejöttünk. Akkor már kevesebbet írtam a másik fiúval. Telt az idő, volt egy elég nagy veszekedésünk, és én egyből a másik sráchoz futottam vigaszért. Aztán akkor majdnem szakítás is lett belőle, mert úgy éreztem szeretem a másik fiút, de végül együtt maradtunk. Aztán a srácnak is lett barátnője, nem nagyon írtunk már, de tavaly áprilisban szakítottak és újra feltűnt...találkoztunk, megegyeztünk csak barátok. Szeptemberben viszont ugyanarra az egyetemre kerültünk, ott minden nap találkoztunk. Elhívott kajálni, együtt utaztunk stb. Azt éreztem kezdek beleszeretni. Talán az is fogott meg benne, hogy ugyanaz a szakmánk, a hobbink, a zene szeretetünk. Párommal kezdett megromlani a helyzet, mondtam tartsunk kis szünetet. Meg amúgy sem történt már egy pár hónapja köztünk testi kapcsolat. Csak nem mertem neki semmit mondani, mert elég érzékeny típus és nem akartam megbántani. Aztán egyik vizsga után elhívott a srác borozni és hát elcsattant 1-2 csók...ennek már egy hónapja és teljesen kikészülök a helyzettől. Még a párommal se szakítottam, viszont vele meg egyszerűen jól érzem magam és ezt nehéz a szüleimnek is megértenie, mert csak jót akarnak, de én is azt akarok magamnak. És most teljesen tanácstalan vagyok, mert nem akarok senkit sem megbántani...:(

  1. 2019. február 7. 09:008.

    MONDD MÁR, hogy döntöttél!   Ami Neked jó....olyan fiatal vagy   - tapasztalj!

  2. 2019. február 3. 14:447.

    A jelenlegi párodat azzal bántod meg a legjobban, ha nem engeded útjára. Már nem szereted, pont. Engedd el!


    Hogy a másikkal mi lesz? Azt majd az idő megoldja. Ha egyedül maradsz, azt se bánd. 20 éves vagy, keresd még önmagad, most az a legfontosabb.

  3. 2019. február 3. 13:236.

    Melyik lett a befutó????

  4. 2019. február 3. 10:045.

    es most mi a problema? Lehet egyszerre 2 ferfit szeretni. Minden izles es szabalyrebdszer kerdese.

  5. 2019. február 2. 19:144.

    Eloszor is tisztazd mi a SZERETET fogalma, es szamodra mit sugall a szeretet szo. 


    Aztan fiatal vagy, elvezd az eleted, mert a fiatalsag nagyon rovid ideig tart, bar ugy tunik, orokke tart, de ez becsapas. 


    Ami teged illet, en nem latok akkora nagy szeretetet, tengsz, lengsz ket kiforratlan ill megbizhatatlan ugy kozott. Nem hajt a tatar. Egy szerelmi kapcsolat nem jotekonysagi intezet, engedd utjara azt a pasit, akivel mar nem akarsz semmit kezdeni, hadd talalja meg o is minel elobb a boldogsagat. Ill nem jotekonysagbol vagy vele, hanem rabkent visszatartod. Ez az uj megbizhatatlan pasi sem er egy fabatkat, bar lassuk, mibol lesz a cserebogar. Nem kell gorcsolnod, az elet, a dolgok kiforrjak majd magukat. Engedd utjara, akitol mar nem akarsz semmit. Es magadnak is add meg a szabadsagot, ha az illeto ficko nem az, akinek lennie kellene. Mi mas? Fiatal vagy, nem kell meg leragadnod. Menj oda, ahol jol erzed magad, de ne hintaztass embereket, se magadat. Ha ram hallgatsz, bar nem kotelezo. Azonkivul legy oszinte, az sosem art. Magadhoz is meg masokhoz is. 

  6. 2019. február 2. 17:543.

    És mi lesz a kettőt szerető lánnyal????   Melyik a jobbbképűbb?  Melyik kedvesebb???   Melyik lesi a gondolataidat is   -----legalább az elején????  Na  - azt válaszd!

  7. Torolt_felhasznalo_265455
    Torolt_felhasznalo_265455
    2019. február 1. 20:172.

    Mint a rongylabda,


    Gurul jobbra,gurul balra....


     

Címlap

top