Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Értékesítésben segítség

Ingyombingyom
Létrehozva: 2018. szeptember 13. 10:41

Kedves Fórumozók!


 


 


 




 


 


 


Tudnátoka ajánlani olyan személyt az ismeretségi körötökből, aki jártas a virtuális értékesítési terek használatában? Szeretném megkérni az illetőt, megfelelő feltételek kialakítása mellett, hogy tegye fel használt, de kifogástalan ruházati cikkeimet bármilyen értékesítési felületre. Én nem értek ezekhez, időm sincs, hogy fotókat készítsek, mérjem meg a különféle paramétereket, postára járjak, de biztos van olyan, aki kimondottan ezzel foglalkozik.


 


 


 




 


 


 


Tudnátok nekem ebben segíteni?


 


 


 




 


 


 


Köszönettel:


 


 


 




 


 


 


Ingyombinyom


 


 


 




 


 


 


 


 


 


 




 


 


 


 

  1. 2018. szeptember 27. 11:042.

    A sale dictates that in return for a specific measure of cash or specific essay help uk resources, the seller provides the purchaser with the previously mentioned great or service.

Címlap

top