Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

FOCI FOCI FOTZE

hamupip
Létrehozva: 2018. július 7. 05:25

FOCI, FOCI, FOTZE Múljék el tőlem e keserű pohár... (ökobetyár)
-Mért nem megy Orbán a VB-re? -Mert legutóbb a VIP-páholyban Putyin a fejére köpködte a szotyolát.
-Soros elhúz a balszélen, Kovács is lemarad, Szijjártó fut rá, kicselezik, most Orbán, Orbán jön!
Micsoda szerelés! Vagy fölvágás? Tizenegyes? Megadja Juncker? Megadja. De nem a tizenegyeeeeeest! A heteeeeeeest! -Bejelentette: egyesülünk Horvátországgal és Magyhorv néven indulunk a következő VB-n.
-Megszámolták, hányszor cselezett Pelé Maradonnához viszonyítva. Most az Orbán-Juncker párost vizsgálják. Góóól! Mondja majd Juncker, ha elszedik a pénzt Orbántól és kizárják a Néppárt-frakcióból. (Vagy fordítva.)-A csatár kiköpte 6 fogát, a vértócsát föltörölték, a bíró nem fütyül – előnyszabály!-Fölvágták! Lerúgták! Vajon fölkel? Nem! Fölpattan! Gatyájából előhúz egy hatlövetűt és lő. Sárga lap, mutatja a bíró.-A labda pont ott találta el. A felesége a lelátón fölsikoltott.-A FIFA bevallotta: 20 éve már, hogy csak virtuális meccseket közvetít. Az „élőadás” ideje alatt a játékosok a Bahamákon jeges italokat szopogatnak.-Nagy futball-istállók júliusban „fedeztetnek”, mert a tavaszi gyerek lesz a legjobb futballista. A karácsonyi selejt.-A következő olimpián már csak robotok vesznek részt: távolugrásban kengurú-robotok, futásban strucc-robotok, magasugrásban pedig műbolhák versenyeznek.

  1. 2018. július 7. 17:243.

    -Hoffmann, Simicskó és Kiss-Rigó futballista szobrot avatott a Bikás parkban. Fejhajtás, koszorúzás, pocakbehúzás. Ha a VB-re nem is jutunk ki – szoboravatásban elsők vagyunk!
    -11 vesztes Merkel szaladgált a pályán, olvashattuk. Másutt 11 Orbán szaladgált volna – ha kijutunk!
    -A Stop Soros átment a parlamenten, de lássuk, mit mond a videóbíró? Vizsgálgatják...vissza-vissza tekerik... ÉS IGEN!! MEGADTA!! Áder pakolja pecabotját és el.
    -Akarsz korrupciót, doppingot, megvesztegetést, diktatúrát, fejberúgást, csonttörést, vért, véletlent látni? Nézz futball-világbajnokságot!
    -Válságban a német kormány.
    Válságban az olasz kormány.
    Válságban a román kormány.
    Csak egy kormány nincs válságban...
    -Nevet változtat a Béke menet, új neve: Trottymenet. Százezer trottynadrágos vonul át az Erzsébet hídon...
    -Trump fölhívta Orbánt: -Who's speaking?-It's Orbán. -Excuse me, wrong number!
    -A Beszélő Krumpli elveszi a munkámat: élő adásban birkafejet eszik és bölcsességeket osztogat...
    -Most, hogy lemondott minden tisztségéről, Dúró asszony, mihez kezd? -Hát nem is tudom. Talán elmegyek dolgozni...
    -Hétfőn még a fű sem nő. Ne menj boltba, bankba, hivatalba. Melózni se menj be!
    -És hétfőn ne rádiózz. Szénási a Klubrádióban kora reggel két olyan interjúalanyba futott bele, akik interjút adni igen, de beszélni nem igen akartak: 1. Keresztény vállalatvezetés (??), 2. Nyers Rezső. Utóbbiból majdnem nemzeti hős lett, zárójel, bár kicsit akasztgatott.
    -Rejtvény: A zágrábi gyors mért áll meg a balatoni 536 fős Vörsön? (Amióta egyszer Ő ott megfordult?) Megoldásokat a szerkesztőségbe kérjük!
    -Míg a VB-t néztem, feleségem megszökött a postással, a lányom meg drogos lett... De azt a tizenegyest meg kellett volna adnia! (ökobetyár)

    előzmény:
    Mozdonj (2)
    2018-07-07  13:03
  2. 2018. július 7. 13:032.

    Nagggyon jo


    Eladhatnad mint  novellat a filmiparnak ....

Címlap

top