Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Margitszigeti színpad

Ráérek
Létrehozva: 2018. május 29. 14:10

Járt már valaki úgy a Margitszigeten, hogy a parkból, kívülről hallgatott koncertet? Mennyire hallatszik ki az előadás a színpadról?


Sajnos lemaradtunk a jegyvásárlásról, de szívesen meghallgatnánk  - pl. a parkban piknikezve.


 

  1. 2018. május 29. 15:223.

    Köszi! :)


    Igen, nekem is eszembe jutott, hogy pl. egy klasszikus hangverseny, vagy egy operaelőadás hangosítása teljesen más, mint az általunk vágyott koncert


    https://www.szabadter.hu/programok/item/2455-class-roll-a -quimby-es-az-obudai-danubia-zenekar-kozos-koncertje.html


    Reméljük, jó zúzósra hangosítják. :-D


     


     


     

    előzmény:
    Sheriff-2 (2)
    2018-05-29  15:09
  2. 2018. május 29. 15:092.

    Most én is ráérek kicsit mielőtt kertészkedek,szóval a zene oda nagyon jól hallatszik,sőt amikor a Budai oldalon laktam,az erkélyről is hallottuk.Hozzáteszem azt,hogy sokmindentől függ.Elsősorban attól,hogy milyen hangosra van erősítve,milyen fal akadályozza,de még attól is hogy milyen párás a levegő.Hallottál már vonatot messziről,és az idősek azt mondták hogy eső lesz.(?)Na ugye,a párás levegő jobban vezeti a hangot/zajt.


                       Nothing Else Matters - Metallica - William Joseph feels the Rain - YouTube

Címlap

top