Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Alapozo problema

Dori_
Létrehozva: 2018. Április 18. 17:37

Sziasztok lanyok!


Tobb honapja hasznalom mar az alapozomat, megvagyok vele elegedve vagyis eddig meg voltam. Az utobbi par napba a felkenest kovetoen par percen belul foltokba lekopik. Nagyon csunya. Eddig nem volt ilyen es fogalmam nincs mi valtozhatott meg. Kiprobaltam primerrel is, ugyis fent all ez a gond. Arra gondoltam nem e az lehet a baj hogy amiota kopik az alapozo a garnier 3az1-ben kremet haszhalom. Radirozom a borom minden nap vele.  Lehe ez az oka? Lehet koze hozza? Segitsetek kerlek! Koszonom elore is 😘😘

  1. 2018. Április 23. 11:594.

    Mondjuk próbálj ki mást..

  2. 2018. Április 19. 18:183.

    Ez a Garnier 3in1 a zsíros bőrre való arclemosó, ami egyben radír is? Én nagyon nem ajánlom a Garnier pure termékeket, sok évvel ezelőtt én is használtam, és elég sok időbe telt mire rájöttem, hogy pont attól zsírosodik még jobban a bőröm. A bőröm felszínét szétszárította, húzódott, hámlott és közben meg 1-2 óra alatt átfényesedett az arcom mert így még több olajat termelt a bőröm és ugye az olajos bőrön elég hamar ocsmányul tud kinézni a smink, foltokban folyik le. Amióta leszoktam ezekről a szárító hatású cuccokról, sokkal szebb a bőröm. Ha meg neked az arclemosó használata óta van ilyen problémád akkor elég egyértelmű, hogy attól lehet. Nekem a micellás vizek nagyon beváltak arctisztításra, alaposan tisztít anélkül hogy, hogy irritálna vagy szárítana.

  3. 2018. Április 19. 10:322.

    Mondjuk ne kenj magadra semmit, és akkor nincs gond és bosszúság. Meg a pénzedet is értelmesebb dologra költheted.

Címlap

top