Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Mi vagyunk a celebek

erdomelletthaziko
Létrehozva: 2018. február 20. 06:17

Lévén van "Barátok közt" topik, gondoltam csinálok egyet a "Celeb vagyok, ments ki innen" sorozatról. Dumálgassunk arról is, ha van kedvetek. :)


"Egymillió évvel" ezelőtt :) végig néztem az első két szériát; az elsőt imádtam, a második erőltetett volt. Most végig néztem az ötödiket, fergetegesnek véltem. :) A negyedik annyira nem tetszett idáig, bár most érkezett a meglepetés Pákó és mindig megmosolygom, amiket művel. :D


Érdekelne, Ti hogy voltatok ezen sorozattal? Melyik széria volt a nyerő? Ki volt a kedvencetek? Van olyan megbotránkoztató vagy pozitívan különleges momentuma, amire a mai napig emlékeztek? Bármi, ami eszetekbe jut a kérdéseimre válaszként, vagy csak úgy, a kérdésektől függetlenül, szívesen olvasom. :) 


Még valami; Ti szerepelnétek benne?

  1. 2018. február 20. 08:403.

    Igen, most vettem észre, hogy véletlenül kétszer sikerült feltennem ugyanezt a kérdést :D A dupla kattintás átka :D Az első alkalommal pedig, bár azonos témáról, de eltérő kérdést tettem fel.


    Ha nem is érdekel senkit, majd a jövőben biztos akad egy "Celeb vagyok ments ki innen" kedvelő új fórum tag, aki látva a nyitott topikot hozzászól. Szeretnie egy sorozatot senkinek se kell, hozzászólni egy kérdéshez nem kötelező, így nem is vártam kommentárok tömkelegét  - annak ellenére, hogy 24 óra alatt újra nyitottam. :)


    Kellemes napot, kitartást a hidegre és sikerekkel végezz el minden Rád váró teendőt!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_176902 (2)
    2018-02-20  06:34
  2. 2018. február 20. 06:342.

    Ugy nez ki ez a tema , annak ellenere , hogy24 ora alatt haromszor nyitod meg , nem erdekel senkit.

Címlap

top