Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Celeb vagyok ments ki...

erdomelletthaziko
Létrehozva: 2018. február 16. 09:20

Nemrég néztem végig a "Celeb vagyok ments ki innen" 5. szériáját. Olvastam az Interneten, hogy a két új műsorvezetőt, Ramónát és Petit sok támadás érte. Mindegyik arról szólt, hogy az előző "Házigazdák" nyomába se érnek; de konkrét példákat, hogy mit csinálnak rosszul, sehol se emeltek ki.


Az általános nem tetszéssel ellenben nekem nagyon szimpatikus volt Rami és Peti és semmi kivetnivalót nem találtam munkájukban.


Pontosan miért nem kedvelték őket a nézők?

  1. 2018. február 19. 08:243.

    Nagyon szépen köszönöm a véleményed! Balázsékról mit gondolsz? Most nézem vissza a 4. szériát, amiben ők vannak.

    előzmény:
    November5 (2)
    2018-02-18  14:38
  2. 2018. február 18. 14:382.

    Konkrétan?


    Erőltetett poénok, a maguk szórakoztatására leginkább. Szerintük viccesek voltak, szerintem meg nem. Mű vihogás, mű jókedv, mű sajnálozás stb. Mű ugratás, előre megírt poénokkal, magánjellegű dolgokkal megspékelve, ami a kutyát nem érdekelte. 


    A másik... Személy szerint egyik sem szimpatikus, mint előadóművész, ezért műsorvezetőként sem lettek azok. Ha kihagyták volna őket a műsorból és egy sima "hang" lett volna helyettük kép nélkül, akkor is pont ennyien nézték volna a műsort. Vagyis: az ő jelenlétük nem adott hozzá a tartalomhoz, nem volt plusz vonzerő - sőt... 


    Persze mindezt a szerkesztés nem olvassa és valószínűleg még sok műsort fog vezetni Ramika és Petike. Talán azért nem ítélték tévedésnek a szerkesztők ezt a választást, mert a műsor színvonalához kerestek egyenrangú műsorvezetőket.  


     

Címlap

top