Kedves Fórumozók!

A következő napokban némi ráncfelvarráson esik át az NLCafé, célunk a mostaninál könnyebben kezelhető felhasználói felület. Megeshet, hogy egyes funkciók átmenetileg nem érhetőek el, türelmeteket kérjük! A fórumon böngészni, hozzászólni, topicot nyitni természetesen továbbra is tudtok. Jó böngészést!

Keresem a címet

Indiánlány
Létrehozva: 2012. augusztus 1. 07:10

Reggel eszembe jutott kamaszkorom egyik kedvenc könyve. Nagyon szeretném újra elolvasni, de sajnos fogalmam sincs a címére.

A történet szerint egy 20. századi lány séta közben balesetet szenved, elveszíti az eszméletét, és mikor felébred a középkorban találja magát egy vadidegen testben. Ráadásul éppen útban ahhoz a férfihoz, akit férjül választottak neki. (Később természetesen szenvedélyesen egymásba szeretnek). 

A középkori lánnyal szintén valami baleset történik, és mikor ő felébred, a 20. században találja magát. (És később természetesen a 20. sz-i lány vőlegényébe szeret bele)

A könyv ennek a két lánynak a beilleszkedését, és további életét követi nyomon. Sajnos kb csak ennyire emlékszem, de azt tudom, hogy nagyon szórakoztató, és romantikus történet. 

Szóval, ha valakinek rémlene valami ami segítene fényt deríteni a könyv címére, írjon!!! 

Előre is köszönöm! 

 

3 hozzászólás
 1. 2012. augusztus 1. 08:033.

  Juhúúúúúú!!!!!!!!!!!!! Ez az!!!!

  Nagyon nagyon köszi!!!!! 

   

  előzmény:
  Ariettina (2)
  2012-08-01  07:49
 2. 2012. augusztus 1. 07:492.

  Szia

   

  Kario, Dan: Múltvarázs

   

  Link >>>

   

  Ha megadod az e-mail címed priviben , akkor valamelyik este el tudom neked küldeni e-bookban. 

  előzmény:
  Indiánlány (1)
  2012-08-01  07:10

Legnépszerűbb cikkek