Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Tanfolyamokj.hu

v.edus
Létrehozva: 2011. július 13. 08:15

 

Sziasztok!

 

Ha valaki vett részt képzésen, melyet a www.tanfolyamokj.hu szervezett, kérem, írjon pár szót róluk. Ezen belül is a számítógép-szerelő és karbantartó képzésről.

 

Megbízhatóak-e?

Színvonalas- e a képzés?

 

Előre is nagyon szépen köszönöm!

 

Szép napot mindenkinek!

  1. 2017. december 13. 03:334.

    Sziasztok! 


     


    Én lakberendező tanfolyamra járok hozzájuk. Más szakról is vannak haverjaim, a számítógép szerelő tanfolyamról is van két srác. Ők sem panaszkodnak, nekem is tetszik a tanfolyam.


     


    Megbíztható-e? Mi számít megbízhatónak? A tanfolyam elindult, amikor ígérték, minden anyagot leadnak, amiről szó volt az elején.. szóval szerintem megbízható. 


    Színvonalas? Nincs viszonyítási alapom (csak a gimi de az százszor rosszabb volt), ez amire járok, tetszik. Az osztálytársak is elvannak, látom rajtuk, hogy leköti őket a tanítás, érdekesnek tartják. Kb. ezt mondja a többi haver is más szakokról. Beszéltem pár végzőssel is, 4 és 5 volt a legtöbb jegy a vizsgán.


     


     

  2. 2016. március 17. 02:243.

    Még mindig indítják ezt a tanfolyamot, most én vagyok az egyetlen nő a csoportban, a másik csoportban vannak hárman is. Hát nem egy tyúkól :)) Félve jelentkeztem, mert nem tudtam, nekem való-e, de rendben van minden, érthető az anyag, színvonalas az oktatás, és a tanárunk is türelmes!

    előzmény:
    v.edus (1)
    2011-07-13  08:15
  3. 2015. május 10. 00:022.

    Én most veszek részt ilyen képzésen, már 4x4 óra lement, és meg vagyok elégedve. Jól magyaráz a tanár és a szervezéssel se volt gond eddig. Mindig tartották, amit megigértek. 


     


    Egyébként a tanfolyamokj.hu cég maga nem szervez tanfolyamokat, csak hirdeti őket. Először én is azt hittem hogy ők is tartják, de jelentkeztem 2 tanfolyamra is és két különböző iskolát ajánlottak. Ebből a kettőből választottam és úgy érzem jól döntöttem!


     


     

    előzmény:
    v.edus (1)
    2011-07-13  08:15

Címlap

top