Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

AAA Auto-vélemény?

gildi100
Létrehozva: 2006. október 29. 00:38

Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy az AAA Autocentrumnál (Bp. M3-as bevezetője mellett) veszünk hétfőn autót. A régi autónkat beszámítják. Nincs túl nagy bizodalmunk az autókerekedőkkel, de itt némi garanciát is vállalnak az eladott autóval kapcsolatban. Van közületek valaki, aki vett már náluk autót? Tapasztalatok?

Köszi, ha írtok!

  1. 2018. július 25. 15:2426.

    Az aaa autó egy tragédia lehúzás az egész ja és mind ez kb 4 órán keresztül és mondanak egy olyan árat, hogy kifordulsz azonnal. 

  2. 2015. december 14. 21:2525.

    AAA legnagyobb fasszopók.Ha bemész mindjárt jön a kajfer,udvariasan felkínálja segítségét,meg az életét.De ahogy ott hagytál valamennyi pénzt akár foglalónak akár előlegnek úgy néznek át rajtad mint az ablakon.Jöhet a többórás várakozás 8 aláírásra.Én eddig kétszer majd fél napot töltöttem ott.És még nem vagyok a végén.Mostmár a pénzem után futok.De mégegyszer nem tenném be a lábam hozzájuk.

  3. 2015. március 5. 23:5824.

    Az a baj, hogy szükseged volt a penzre es ezt megereztek. Különben nem szivathattak volna ennyire.


    Egy tippem van: soha ne mutasd, hogy ra vagy szorulva masokra. (ez a szabaly parkapcsolatban es baratokkal persze nem ervenyes! )

    előzmény:
    botigta (23)
    2015-03-05  23:23
  4. 2015. március 5. 23:2323.

    Igen sürgősen el kellett adnom az autómat, és jött egy hibás gondolatom, tegyünk próbát, úgyis jött rögtön a kéretlen sms-ük, ahogy feltettem a hirdetést a HAHU-ra. Hiába járatták meg velem a bolondját kb. 12 éve már egyszer, gondoltam, az más világ, másik banda volt. Csak felhívtam őket. Pont olyan árat mondtak, aminél olcsóbban már nem adtam volna, így mondtam, felejtsük el egymást. De drága jó Kis János elvtárs el kezdte mondani, hogy pont ilyen exkluzív járműveket keresnek egy újabb telephelyre, vigyem fel az autót, ha tényleg olyan makulátlan, többet is adnak érte. Addig-addig lökte a szöveget, míg végül beleegyeztem, hiszen tudtam, nem találnak fogást az autómon. Hiába mondták rémülten az ismerőseim, hogy ne tegyem, én megtettem...
    Két napig agitált Kis János úr, hogy vigyem fel az autómat, mert pont ilyet keresnek. Megbeszélt időpontra mentem, 3 órára. Az ügyfélszolgálatos hölgy közölte, hogy 9 autó van előttem, ami minimum 1,5 óra. Ezen az ott várakozó ügyfelek is savanyú mosollyal rázták a fejüket.
    Kérdeztem, hogy akkor miért egyeztünk meg ebben az időpontban? Erre kioktatóan közölte, hogy kérdezzem meg a telefonos ügyfélszolgálatot.
    Fel is hívtam, kérve Kis János urat. Azt ígérték, hogy visszahív. Ez 1 órán keresztül nem sikerült. Újabb, már emelt hangú telefonálásaimra minden alkalommal megígérték, hogy előre vesznek, mindjárt jön oda valaki. Ez egy alkalommal sem történt meg. Viszont rutinosan húzzák az időt az ígérgetésekkel. Így 3 és fél órát vártam, mire rám került a sor. Az előttem érkező anyuka két pici gyerekkel szintén kivárta ezt az időt. Szóval senkire, és semmire nincsenek tekintettel. Gondoltam, ez már megér egy bejegyzést a panaszkönyvbe. Flegmán, mindennapos mozdulattal dobták ki elém a Vásárlók Könyvét, amibe februári volt a legelső bejegyzés, ezek szerint havonta betelik egy. A jogszabályi kötelezettségüknek nem tesznek eleget, egyhez sincs válasz írva.
    Végre valahára sorra kerültem. Elmentünk próbaútra Botos Jaroszlav nevezetű, igénytelen öltözetű dolgozóval. A szélvédőmet nem mosatnám le vele. Az emberre úgy szóltam rá, hogy ne forgassa már szét a motort, ugyanis bejáratós. A vége az lett, hogy vigyek garanciapapírt a motorról, és átveszik a megegyezett áron. Másnap felhívtam őket, hogy biztos-e, mert nem akarok feleslegesen újabb órákat várni. Mondta Kis János úr, hogy ha ezt mondták, menjek nyugodtan. Kértem, ugyan már kérdezze már meg azt, aki próbálta az autómat, hogy még mindig áll-e az ígérete. Miután megtette, közölte, hogy az autóra mégsem tartanak igényt.
    Gondolom annyit cirkuszoltam, hogy nemkívánatosnak lettem nyilvánítva.
    Összefoglalva nyilvánvaló, hogy szépen meg van az egész előre koreografálva, szándékos pszichikai terrornak vetik alá az eladásra rákényszerült embereket a fenti eljárással, a több órás várakozással. Az ügyfélszolgálatost pesti, vagy dunakeszi körzetű telefonszámon lehet elérni, pedig kint vannak Prágában. Ők minden, a telepen történt problémát elhárítanak. A kereskedésben lévő csicskák pedig ráfognak mindent a telefonosokra.
    Mocskos féreg banda! Undorító szlovák csürhe. Egy magyarországi alkalmazott sincs köztük. Utálnak bennünket, ezért minden gátlás nélkül szopatják a magyart. Amit szóban ígérnek, az mindig hazugság, legközelebb teljesen mást mondanak!
    És hiába a felháborodásunk, lepereg róluk, tehetetlenek vagyunk, büntetlenül csinalhatják velünk. Megkérdeztem jogászt, az, hogy órákat várakoztatnak, és utána elfogadhatalan ajánlatot tesznek, nem büntethető, sehol nem panasszal élni.
      Szóval GÁTLÁSTALANUL, ÉS ALJAS MÓDON KIHASZNÁLJÁK AZ EMBEREK KISZOLGÁLTATOTTSÁGÁT, ÉS TÜRELMÉT! AKI NEM AKARJA MEGÉLNI ÉLETE EGYIK LEGROSSZABB ÉLMÉNYÉT, AZ HALLGASSON RÁM, ÉS NE VIGYE ODA AZ AUTÓJÁT, BÁRMILYEN MÉZES-MÁZOS ÍGÉRETET HALL! AZ NEM LESZ IGAZ, MÉG CSAK MEG SEM KÖZELÍTI A HELYSZÍNI AJÁNLAT A TELEFONOSAT! ÉS EHHEZ MINIMUM3-4 ÓRÁT FOG VÁRAKOZNI!

  5. 2006. október 29. 10:5622.

    Csak nem de lehet hogy bepróbálkoznak ez kb az átírás, eredetvizsgálat és az első biztositás dijja ugyh ne engedjetek!!!

    Jó lett volna ha a régi tulajt meg tudod kérdezni nem emléxel a nevére meg a városra??? Ha igen akkor neten vagy tudakozón keresztül próbáld megkeresni... hátha!!

    Mennem kell mert a törpék kiturtak!!

    Jó vásárlást nektek!

    Ági

    ui_: Ha hétfőre már ugy beszéltétek meg hogy az anyagiakat intézitek akkor nem fognak örülni a szerelő havernak a bizalmatlanság jeleként fogják föl  DE ez a te pénzed nagyon nézd meg mit veszel!!!! 

    előzmény:
    gildi100 (21)
    2006-10-29  10:45
  6. 2006. október 29. 10:4521.
    Az átírás kts-e a miénk (de ők intézik), de alkudtunk belőle 90.000 Ft-ot, remélem, hétfőre nem felejtik el .
    előzmény:
    tapirtánc (20)
    2006-10-29  10:32
  7. 2006. október 29. 10:3220.
    Mondjuk ha az autó eladásra van nálluk a régi tulajtól akkor mindegy mert az is kamuzhat hogy a pénzéhöz jusson de ha már megvette a cég (ilyenkor a törzskönyv álltalában passziválva van mert a cég ha saját nevére veszi az autót ugyan ugy fizetnie kell a velejárókat mint a tulajnak kivétel az illetéket mert illeték mentesek erről határozattal kell rendelkezzenek!!!!) Akkor a tulajnak mindegy és elmondja milyen is igazából az autó. Még vmi az átiratási ktg benne van az árban? (ha nincs alkudd bele))
    előzmény:
    gildi100 (19)
    2006-10-29  10:23
  8. 2006. október 29. 10:2319.
    Igen erre én is gondoltam, otthon, utólag . Ezért nem mutagatják szívesen.
    előzmény:
    tapirtánc (18)
    2006-10-29  10:12
  9. 2006. október 29. 10:1218.
    Nézd meg jól azt a forgalmi másolatot ne szólj semmit csak keresd meg a régi tulajt!!! 
    előzmény:
    gildi100 (15)
    2006-10-29  10:00
  10. 2006. október 29. 10:1017.

    Ha megbízol benne kérd meg. Nézd a festékréteg sérülése nélkül is csodásan ki lehet ütni a futóművet egy autó alól és ez már gáz... az az autó többé nem valószinü h jó lesz. Lezabálja a gumikat, nem marad az uton nagyobb fékezésnél ennek mindnek utánna lehet nézni kérd el pl a kerékbeállitás adatait.... Ha ott nagy (cm-ben megadott) eltérés volt az gáz.... Én egyszer egy opel kadettot akasztottam föl ugy hogy kivülröl semmi baja nem volt csak leszakadt" a motor alsó része (olajteknő,generátor, váltó, váltórudazat...) ezt ugye nem mutatja a festék mérő és nagyon könnyen cserélhető is de ugye már nem az eredeti előfordulhat mindenféle hiba. A másik hogy ilyen cégeknél simán ugy készül pl a zöldkártya és a müszaki hogy egyszerüen kiállitják az adatlapokat annélkül hogy bárki is megnézné az autót.. Tehetik ha saját "zártkörü" müszaki állomással rendelkeznek... Tudnék még szörnyüségeket mesélni de a lényeg hogy nézesd át olyannal az autót akit ismersz..

    Én 10év tapasztalattal ezt tenném!! 

    előzmény:
    gildi100 (14)
    2006-10-29  09:57
  11. Torolt_felhasznalo_163338
    Torolt_felhasznalo_163338
    2006. október 29. 10:0816.
    Férfi szótár:

    Éhes vagyok = Éhes vagyok.
    Álmos vagyok = Álmos vagyok.
    Fáradt vagyok = Fáradt vagyok.
    Menjünk moziba? = Le akarlak fektetni.
    Meghívhatlak vacsorázni? = Le akarlak fektetni.
    Felhívhatlak valamikor? = Le akarlak fektetni.
    Szabad egy táncra? = Le akarlak fektetni.
    Szép ruha! = Szép cicik!
    Fáradtnak látszol, megmasszírozzalak? = Tapizni akarlak.
    Mi a baj? = Mi fenéért hisztizel?
    Mi a baj? = Mire számítsak éjszakára?
    Unatkozom = Le akarlak fektetni.
    Szeretlek = = Le akarlak fektetni, de azonnal!
    Én is szeretlek = Na, most már aludhatok végre?
    Jól áll az új frizurád = Az előző jobb volt.
    Beszélgessünk = Meg akarom mutatni, milyen érzékeny fickó vagyok, aztán nyomás az ágyba.
    Hozzám jössz feleségül? = Nem szeretném, ha más pasikkal is...
    Azt hiszem, ez a blúz és szoknya nem megy egymáshoz = Meleg vagyok
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  12. 2006. október 29. 10:0015.

    Egyébként nincs lelakva az autó, nagyon szép kívül, belül. A sajátom sokkal ütött kopottabb, pedig én is igyekszem rá vigyázni, de valahogy mindig rányitják az ajtókat, egy kavics, egy horzsolás. Gondolom azért mindent nem cserélnek ki, mert akkor nem éri meg már eladni.
    Egyébként Magyarországon forgalomba helyezett és első tulajtól (férfi  ), láttam a forgalmi másolatot.

    előzmény:
    tapirtánc (13)
    2006-10-29  09:49
  13. 2006. október 29. 09:5714.

    Elvileg arra garanciát vállalnak, hogy nem volt totálkáros, árvízkáros, stb. Azzal hogy megmértük a festékréteg-vastagságot, nem zárhatjuk ki a nagyobb sérüléseket?
    Mit néznél még? Sajnos nincs saját autószerelőnk, akit oda tudnánk vinni  . Bár, a szomszéd az, lehet, hogy megkérjük...

    előzmény:
    tapirtánc (12)
    2006-10-29  09:47
  14. 2006. október 29. 09:4913.
    ÁÁÁÁ nállunk a "hölgytulajtól" volt a szöveg és hát én tudom hogy én mint hölgytulaj sajna a 4gyerekemmel totál le szoktam élni az autókat!!!Meg ugy vezetek h szegény párom igen gyakran szervizeli az autómat  
    előzmény:
    tr1n1ty (10)
    2006-10-29  09:41
  15. 2006. október 29. 09:4712.

    Hali!!

    Mi autó kereskedéssel foglalkozunk 10éve és egyet mondhatok semmi sem szent!!! Attól h odadják az állapotlapot simán lehetett az autó totálkáros, Még a digitális kmórát is percek alatt visszatekerik eggyáltalán nem gond. Mindenféle alkatrész igy a kormány is ahogy a pedálok, kárpitok cserélhetőek... Én ha autót vennék már tudnám mit nézzek de tuti hogy saját autószerelő nélkül nem mennék autót nézni se!!!! Ha ennyi pénzt kiadsz nagyon nézd meg hogy miért!!!

    Szió Ági 

    előzmény:
    gildi100 (7)
    2006-10-29  08:14
  16. Torolt_felhasznalo_513057
    Torolt_felhasznalo_513057
    2006. október 29. 09:4411.

    Gondolom, hogy jól körbenéztetek az autópiacon....de úgy általában az AAA 10%-kal a piaci ár felett adja az autóit.

    előzmény:
    gildi100 (7)
    2006-10-29  08:14
  17. 2006. október 29. 09:4110.
    Vigyázzatok, mert már megszokhattuk, hogy minden külföldről behozott autó idős nénié volt és csak bevásárlásra használta.. Vagy ma már nem mindenütt mondják ezt?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  18. 2006. október 29. 09:109.
     Jó lenne tudni, mi történt...
    előzmény:
    marcus222 (8)
    2006-10-29  08:47
  19. 2006. október 29. 08:478.
    EGyik ismerősöm azt mondta, hogy kriminális, oda soha többé nem menne. Átverték, pontosan nem tudom mi történt, csak arra emlékszem, hogy szídta őket...
    előzmény:
    gildi100 (1)
    2006-10-29  00:38
  20. 2006. október 29. 08:147.

    Na, akkor sorban:
    - állapotlapot kértünk, de valahogy nem akaródzott előszedni, ellenben
    -  festékréteg vastagságot szó nélkül kérésünkre végigmértük, egy helyen mért nagyobb vastagságot (nem volt túl nagy felültet), ott javítva volt
    - a váltó gomb, a kormány, a pedál a korának és a km-nek megfelelően volt kopott (104.000 km és 3,5 fél éves)
    - kipróbáltuk, (elvileg) minden működik
    - 1.6-os 7 üléses Opel Zafirát veszünk
    - megkérdezzük, hol használták, de nem tartom valószínűnek, hogy erre a kérdésre tudni fogják a választ (de az ötlet jó, köszi)

    Lepke!
    Azért ez bíztató  .

    Várom még az észrevételeket és köszi az eddigieket!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_119771 (6)
    2006-10-29  07:14
  21. Torolt_felhasznalo_119771
    Torolt_felhasznalo_119771
    2006. október 29. 07:146.
    Minden kereskedőnél fontos:
    -az ott vásárolt használt autónak is kell lennie ÁLLAPOTFELMÉRŐ lapnak
    -kérd meg,hogy előted ellenőrizzék a festék vastagságot-nagyon kevésnek kell lenni és mindenhol egyformát kell mutasson
    -próbáld ki
    -a váltó gomb és a kormány ne legyen kopott-ez is mutatja mennyit használták,szeretik visszatekerni az órát.
    -minden működjön,ne fogadj el semmi magyarázkodást,ha valami nem jó csináltasd meg velük-ezért nem neked kell fizetni
    -figyelj a vezérműszíjra,azt mindenképen cseréltesd ki-ezért már fizetned kell,ha csak meg nem győzöd a kereskedőt..
    -nem írtad milyen autót veszel,de az 1.4esek minden tipusnál gyengék,és hidd el,hogy többet fogyasztanak mint a nagyobbak.
    -azt is jó lenne tudni,hogy hol használták az autót-városban vagy autópályán többet.Ha csak városban,lehet,hogy kevesebb km van benne,de a váltó igen-igen használt lehet.
    Sok szerencsét.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  22. Torolt_felhasznalo_814844
    Torolt_felhasznalo_814844
    2006. október 29. 01:215.
    Nem én vettem, hanem az ismerősöm. Nincs rossz tapasztalata, tényleg van garancia. Ki is próbálhatod, átellenőrizheted. Sz*rt nem sóznak rád. Ennyit tudok
    előzmény:
    gildi100 (4)
    2006-10-29  01:07
  23. 2006. október 29. 01:074.
    Nem, minden érdekel! 
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_814844 (2)
    2006-10-29  00:48
  24. Torolt_felhasznalo_814844
    Torolt_felhasznalo_814844
    2006. október 29. 00:573.
    Nem baj, gondoltam
    előzmény:
    gildi100 (1)
    2006-10-29  00:38
  25. Torolt_felhasznalo_814844
    Torolt_felhasznalo_814844
    2006. október 29. 00:482.
    Szia! Szlovákiai AAA Auto lényegtelen, ugye?
    előzmény:
    gildi100 (1)
    2006-10-29  00:38

Címlap

top