Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Gyereket vállalni egyedül

Cicavirág
Létrehozva: 2006. július 26. 17:27
Sok ember elítéli azokat a szingli nőket, aki egyedül vállalnak gyereket. Vajon miért is? Rengeteg nő marad egyedül a gyerekeivel válás után. Sok nőnek az exférje még a gyerektartás fizetése alól is sikeresen kibújik, vagy minimálbérre jelenteti be magát a cégnél ahol dolgozik, és így csak azután vonják a gyerektartást, egy nevetséges összeget, amiből mindenki tudja,hogy nem lehet belőle gyereket tisztességesen nevelni. Tehát, a nő egyfizetésből neveli a gyerkőcöt. Sok férfi meg egyáltalán nem látogatja válás után a gyerekét. Vagy ha meglátogatja, abban nincs köszönet.

Ezeket a tényeket mindenki tudja szerintem. Kérdésem az, hogy sok ember mégis miért tekint elítélően azokra a nőkre, akik úgy döntenek, inkább egyedül vállalnak gyereket?

Megjegyzem, jómagam még egyáltalán nem tartok itt. Csupán 25 éves vagyok, tehát még nem vagyok érintett a témában. Mégis érdekelne a véleményetek erről.
  1. 2018. október 6. 11:2370.

    Sziasztok!


    Érdekelne a véleményetek a szingli nők babavállalásáról. Kinek van tapasztalata kórházi vagy házi inszeminációval, spermadonorral? Önzőnek tartjátok-e, ha valaki eleve apa nélküli gyermeket vállal?


    Hallott-e valaki olyan pasiról, aki gyermeket szeretne párkapcsolat nélkül?


    Én elvált anyaként gondolkodom a testvér projekten, de sajna megfelelő apa nincs a láthatáron.  


    Köszönöm előre is a tapasztalataitokat!

  2. Torolt_felhasznalo_438038
    Torolt_felhasznalo_438038
    2007. február 28. 21:1469.
    Szia. Én úgy tudom, hogy csak bizonyítottan meddő nőknek lehet támogatott  lombikprogramra jelentkezni. Több hasznos infót találsz a www.lombikbaba.hu oldalon.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_267717 (68)
    2007-01-08  14:05
  3. Torolt_felhasznalo_267717
    Torolt_felhasznalo_267717
    2007. január 8. 14:0568.
    Sziasztok! Van itt még valaki ebben az évben is? Már rég gondolkodom a spermabankon, de a napokban végleg döntöttem. Tud valaki hiteles információt? Most akkor ténleg lehet egyedülállóknak is vagy nem? Mit kell tennem, kopogjak be az ajtón mint a filmekben? Ha valaki tud adjon tanácsot!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  4. Torolt_felhasznalo_844363
    Torolt_felhasznalo_844363
    2006. november 15. 21:1867.
    Sziasztok.Érdekes hozzászólások de nézzük férfi szemmel az én példámat.34 éves vagyok a :volt: menyassznyom32.(nevezzük Évának)Éva elvégezte a főiskolát majd az egyetemet.Én mindvégig kitartottam mellette pedig nem volt könnyű.Éva gyereket akart, én is de türelemre kértem mert nem bírtuk volna anyagilag az iskolát meg a számlákat.Túl sokáig vártam.Mikor elvégezte az egyetemet azt gondoltam itt az idő.Terhes lett és ekkor ért a hideg zuhany egyszerűen kijelentette egyedül neveli fel,én nem tartozom neki semmivel.Mire gondol ilyenkor a férfi ember ?Akkor biztosan nem tőlem van.De tőlem van(bár egyedül van a dns tesztet ezek után mindenképpen elvégeztetem)Mivel nem voltunk házasok az ügyvéd szerint amíg a baba meg nem születik nem tehetek semmit.Én viszont nem vagyok egy tenyész bika.Olyan nincs hogy van egy gyerekem a nagyvilágban.Egy gyereknek ugyanúgy szüksége van apára is mint anyára.Egyébként is hol van az megírva hogy egy anya jobb szülő mint egy apa.Csak azért mert a nő testében fejlődik egy új élet egyedül felnevelni felelőtlenség. Most az 5.honapban van én pedig kész ideg roncs vagyok minden kapcsolatot megszakított velem..Szerettem volna ezt a terhességet végigcsinálni a hányingerektől a szülőszobáig.Majd mindent ami ezután követtkezik.De mindebből én már kimaradok.Vajon van egy nőnek ehhez joga?Szerintem nincs, jogilag mégsem tehetek semmit csak(Azt mégsem mondhatom hogy meglett férfi létemre tehetettlenségemben bőgök mint egy gyerek). valami belement a szemembe ezért könnyes.Ez az apai ösztön mert szerintem ilyen is van és nekünk férfiaknak is szükségünk van a gyerekre. A terhesség szerintem nem a nők kizárólagos joga.Ha valakinek van egy jó ötlete női szemmel mit tehetnék ossza meg velem.Köszönöm. Cserébe egy vicc:szeresd a feleséged gyerekeit mert a tied is köztük lehet.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  5. Torolt_felhasznalo_801872
    Torolt_felhasznalo_801872
    2006. november 8. 16:2966.
    Szerintem gyereket vállalni - és minden egyebet is - csak egyedül szabad!! Ha egyedül is vállalod és van hozzá társ, az baromi nagy szerencse. Mert ha később fordul a dolog, a társ kiszáll, akkor nem kell okolni senkit, boldog lehetsz a gyerekeddel. Csak azért szülni, mert igy kivánja a 'társ', a 'társ-adalom'.. nem szabad. Ha viszont te akarod, akkor senki sem állhat utadba, a 'társ'-nak és a 'társ-adalomnak' kötelessége segiteni - már ami az anyagi vonzatot illeti, de többre ne számits. Ilyen alapon dönts.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_323748 (1)
    2006-07-26  17:27
  6. Torolt_felhasznalo_566927
    Torolt_felhasznalo_566927
    2006. október 20. 12:2465.

    Kedves Cuore, restellem, de nem olvatam végig a topikot, csak anno a cikket, ami tényleg a női oldalról szól. Én is úgy látom, hogy inkább a férfiak menekülnek a gyerekvállalás elől, mert úgy érzik, azzal végleg betesz a szabadságuknak. (míg egy kapcsolatból kiszállni könnyű manapság, a gyerek "örök")

    A környezetemben több kapcsolat ment már tönkre amiatt, mert a lány gyereket akart (közel a 30hoz érthető módon), a fiú meg még élni akart.

    A férfiaknak annyiból tutira nehezebb, hogy ahhoz, hogy a gyererkükkel legyenek, meg kell tartani a NŐT is. A nő ezzel szemben végső elkeseredésében szülhet magának, a férfinál viszont ugyanitt patthelyzet van  

    Mondjuk annyiban megértem a párodat, hogyha neki már van egy gyereke, akkor nem olyan égető a szülök-nem szülök kérdés számára. 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_812136 (64)
    2006-10-14  16:59
  7. Torolt_felhasznalo_812136
    Torolt_felhasznalo_812136
    2006. október 14. 16:5964.
    Elöször is üdvözölni szertnélek benneteket!
    Végig olvastam a cikket elsönek a nlc-én,majd a cikk alján észrevettem a fórum bejegyzéseket.Egy pár bejegyzést végig olvasva,rádöbentem arra ,hogy álltalában csak a nök gyerek iránti vágyáról szól ez az egész!
    Pedig az én helyzetemben éppen fordítva van a dolog Èn szeretnék,de a párom sajnos nem.Neki van egy nagy fia és jelenleg nem akar.Pedig néha elhint egy-két remény morzsát,de ez marad is abban.
    Ti NÖK könnyebben vagytok mint mi ffiak,ha ti akartok gyereket akkor több módja van annak hogy teherbe essetek.De mi van velünk ffiakkal?
    Várom véleményeiteket.

    Üdvözlettel cuore33@freemail.hu

    Elnézést a rövid ékezetek miatt,de nem magyar a bill..
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  8. Torolt_felhasznalo_924599
    Torolt_felhasznalo_924599
    2006. október 7. 22:1663.

    Hát, elképesztő néhány nő hozzáállása. Szegények, sajnáltatják magukat! huszon-harminc évesen "VÉLETLENÜL" teherbeesnek, s épp egy nős férfitől, vagy egy olyantól, aki nem akar gyereket. Oh, azok a fránya, szemét férfiak! És ti kik vagytok, akik a másikat meg sem kérdezve "véletlenül" teherbe esnek? Milyen jelzőt lehet rátok mondani? Örüljetek, ha bármiben is segítségetekre lesz a pasi. Akit így rászednek, jól teszi, ha faképnél hagy benneteket. Ennyi idősen kizárólag akarattal lehet teherbeesni. Kb. 15 éves korig tudom elképzelni, hogy a mai világban valaki "megesik". Ismerek a környezetemben olyan lányt, akinek nagyon jó módu barátja volt, s teherbe esett a csaj, s kiharcolta a házasságot is, s még el is dicsekszik azzal, hogy "ugye milyen okos vagyok?"

    A másik sztori, amikor néhány éve együttjár a fiú a lánnyal. Lány titokban abbahagyja a fogamzásgátló szedését, bár tudja, hogy a fiú még évekig nem akar gyereket, mert tanul, dolgozik, se lakás, se egzisztencia. Lány teherbeesik, fiú szakít vele, s a fiút mindenféle szemét tróger alaknak elhordja a lány! Nem érti a csepp agyával, hogy tehette ezt meg vele a srác? De arra nem tud válaszolni, hogy ő hogy húzhatta csőbe a barátját?

    Egyébként vállalhat gyereket egyedül is egy nő, ha a feltételek adottak hozzá. Rengeteg a válás, az apák többsége szépen elkopik a gyerek életéből. Azon lehet vitatkozni, hogy miért is, de de ez aztán a felelősségérzet. Pedig egy házasságban egy gyereket közösen akarnak.

     

     

     

    előzmény:
    RedBaronesse (62)
    2006-10-07  10:33
  9. 2006. október 7. 10:3362.

    Szia Lilly,

    köszönöm leveledet, és a biztatást. Én az életemben sokmindent úgy csináltam, ahogy ÉN akartam, és nem úgy, ahogy elvárja a környezetem.

    Egyébként 33 éves leszek jövőre. A pocaklakó apukája külföldön él, és 2 hónapja nem járt Magyarországon, azaz nem találkoztam vele. Közben azért kapcsolatban vagyunk mailben ill.telefonon...2 hét múlva viszont jön, és végre személyesen is tudunk beszélni a mi kis közös project-ünkről.... sokban nem számíthatok rá, hiszen "boldog családapaként" éli az életét...)

    Nálad az Apa segít azért? Ha jól vettem ki a leveledből, még mindig tart a háromszög?

    Vidám napot, R.

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_583710 (59)
    2006-10-01  15:02
  10. Torolt_felhasznalo_583710
    Torolt_felhasznalo_583710
    2006. október 2. 17:2361.
    Azt gondolom aki ide ír, az megértést vár nem pedig elítélést. Semelyikünk nem így tervezte a jövőjét, pláne nem egyedül a gyermekvállalást. A másik oldal sajnálata, az talán tartozzon arra az oldalra, hisz nem kényszerítette senki őket egy ilyen kapcsolat kialakítására. Abban igazad van hogy sérülhetnek ott is emberek( feleség, gyerek, baratnő stb.), de sérülhetnek enélkül is, sőt gondolom már valahol sérült lehet így is a kapcsolatuk, ha a társ vagy férj belement egy másik kapcsolatba. Szerinted és a magyar jogszabályok szerint a hozzánk hasonló nők , maradjanak gyermek nélkül. Inkább kitartást és sok erőt kívánhatnál az egyedül gyereket vállalóknak. Legalább mi próbálunk egyedül is boldogulni. Ez az élet igazi kihívása. És hidd el ,lehet hogy jobban megbírkózunk a feladattal, mint sok teljes családban élő. Ha pedig nem nagyon vagy érdekelt a témában, keress magadnak más topicot, és ne ítélj el ha lehet senkit( mert nem tudod a teljes valóságot)!!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_540338 (60)
    2006-10-02  13:00
  11. Torolt_felhasznalo_540338
    Torolt_felhasznalo_540338
    2006. október 2. 13:0060.

    Sziasztok! Nagyon nehéz kérdést taglaltok(unk)...Hogyha a Te oldaladról nézem, akkor megértelek. Hogyha pedig a másik oldalról, akkor elítéllek.

    Azt gondolom, hogy aki "csak" gyermeket szeretne, annak legyen joga és lehetősége spermabankhoz fordulni. Így más nem sérül. (pl. az állítólag rossz házasságban élő "apuka" hozzátartozói.. esetleg meglévő gyermeke, felesége...)

    Remélhetőleg később a gyermek sem sérül...

    előzmény:
    RedBaronesse (57)
    2006-10-01  12:11
  12. Torolt_felhasznalo_583710
    Torolt_felhasznalo_583710
    2006. október 1. 15:0259.

    Szia RedBaronesse! Én nagyon szurkolok neked, hogy legalább olyan jól bírd és viseld a terhességedet mint én, a nehezítő körülmények ellenére. Nagyon légy erős, és ne érdekeljen mások nem támogató véleménye. Ők azok akik nem a Te életed élik és fogalmuk sincs a benned zajló érzelmekről. Ha megszületik a pocaklakód úgyis teljesen átértékeled az egész életed, és ő lesz a legfontosabb számodra. Azt nem írtad hány éves vagy. Az "apa" teljesen eltávozott az életedből?

     

    előzmény:
    RedBaronesse (57)
    2006-10-01  12:11
  13. 2006. október 1. 12:4458.

    szia! én is egy korai válás miatt gyakorlatilag egyszülős családban nőttem fel (tesómmal együtt) és nagyon egyetértek Veled 

    én hátrányát ennek nem nagyon éreztem, előnyét viszont annál inkább: sokkal önálóbb vagyok. Nem lett belőlem elkényeztetett fruska, mivel, ugye a pénzt anyunak nagyon be kellettt osztania, elég szerényen éltünk. viszont így nem volt szokás, hogy mindent, amiért nyavajgok megvegyenek, csak azt, ami szükséges volt! Így a mai napig mindennek tudok örülni, mindent megbecsülök és nem érdekel a pénz! 

    a kislányod nagyon kis aranyos, nem vita, hogy Te is jól döntöttél, szeresd nagyon, akkor nem lesz semmi baj 

    előzmény:
    Nameret (15)
    2006-07-26  19:04
  14. 2006. október 1. 12:1157.

    Sziasztok,

    Lilly bemutatkozás engem is arra késztetett, hogy elsőnapos NLC tagként leírjam -egyenlőre rövid- történetemet.

    8 hónapos ismeretség után estem teherbe egy nős férfitől.  Közel 3 egyedül -de nem magányosan- eltöltött év után találtam rá..

    A gyerek utáni vágyam már évek óta megvolt, de amint megtudtam, hogy terhes vagyok, nem a boldogság érzése töltött el.  Korábban sokat hangoztattam, hogy ha kell, egyedül is felnevelek egy gyereket, de nem gondoltam, hogy ez ilyen hirtelen be is toppan az életembe - látjátok, milyen hatalma van a gyakran kimondott szavaknak - gondolatoknak . De most, hogy ott álltam a lehetőség kapuja előtt, bizonytalan lettem. Persze, a környezetemben, inkább voltak a gyerek ellen, mint mellette. Mindezek ellenére, én mégis úgy döntöttem, hogy megtartom a babát, és biztosítok Neki mindent egy boldog élethez.

    Egyenlőre ennyi az én történetem - szeretném megosztani a tapasztalatokat, gondolatokat, örömeket hasonló "sorsú" lányokkal, nőkkel

    Baronesse + 10hetes pocoklakója

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_583710 (56)
    2006-09-30  21:40
  15. Torolt_felhasznalo_583710
    Torolt_felhasznalo_583710
    2006. szeptember 30. 21:4056.

    Sziasztok!Most találtam erre a topicra, hát örülök, hogy nem vagyok egyedül. Az én történetem sem egyszerű, mint több előző sorstársamé sem. Én már elmúltam 36 éves. Benne voltam/vagyok/ már lassan 5 éve egy háromszögben, a szokásos pasi duma miatt, rossz a házasságom,de veled nagyon jó...stb.Tavaly döntöttem közeledve a 35-höz, hogy lesz ami lesz gyereket szeretnék akár egyedül is, mivel nagyon fogy az időm, és kiutat nem látok a kapcsolatból ,sem előrelépést.Hát közöltem a döntésemet, én nem akarok védekezni, ha így jó folytathatjuk, a többit bízzuk a természetre.Hallgatólagos beleegyezést kaptam. A sors hála, nem váratott soká. Terhes lettem, és a világ legboldogabb embere lettem. Az egész terhességemet teljesen egyedül csináltam végig, természetesen a barátok mellettem álltak, illetve a szüleim is. Gyakorlatilag az apa is, bár senkinek nem kívánom a folyamatos megjegyzéseit találkozásainkkor. Az életem legnagyobb tragédiája ekkor következett be. Elvesztettem édesanyámat, pont karácsony előtt pár nappal.Sajnos a halálának elég sok előzménye volt, nagyon nagy fájdalmakkal küzdött és nekem kellett 7 hónaposan végignéznem a haldoklását, és az iszonyatos kínokat amit még át kellett élnie.Bár azt dondolom boldogan ment el ,mert valahol megláthatta várva várt unokáját( 4D ultrahang DVD-n).Minden éjszakát egyedül töltöttem, amikor elment akkor is , és azóta is egyedül bírkozom az éjszakákkal.És ez év márciusában végre magamhoz öleltem a kislányomat, és ezt az érzést kívánom mindenkinek.Ezt minden nőnek érezni kell, ha egyedül ha párkapcsolatban él, akkor is. Mindent megér, bármennyire nehéz is volt és lesz, megtudunk bírkózni vele, higgyétek el.Bár nem könnyű.Ahogy hazajöttünk a kórházból egyedül vagyok vele.De mindezek ellenére nagyon boldognak érzem magam, és egy olyan kislányom van aki szerintem érzi, hogy mennyire vártam, és mennyit szenvedtem érte, ezért megjutalmaz azzal, hogy 6 hetes korától végigalussza az éjszakát, és egy teljesen kiegyensúlyozott vidám baba.Hát kicsit hosszadalmasan sikerült bemutatkoznom,de remélem itt nem ítél el senki a történetemért.

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  16. Torolt_felhasznalo_762975
    Torolt_felhasznalo_762975
    2006. szeptember 30. 20:0155.
    Az anyaság olyan, mint a kábítószer, ha egyszer elkap a gépszíj, nem ereszt.Két kamasz fiam nem könnyen született, az elsőre hat évig vártam, míg végre terhes lettem, így elhihetitek, tudom mit jelent gyermekre vágyakozni eszeveszetten.Senkinek nincs joga elítélni az a nőt, aki gyermeket akar, sőt ha van ilyen a környezetünkben segíteni kellene olyan kellemetlen helyzetben hogyan szálljon fel buszra, villamosra.Meg kellene tanulnunk tisztelni a többi embert, s nem beleszólni az életébe,nem kétségbevonni a döntését, hanem támogatni, ha ilyen körülmények közé került.Nekem nincs véleményem.Őszintén tisztelem, és megértem őket.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  17. Torolt_felhasznalo_270266
    Torolt_felhasznalo_270266
    2006. szeptember 27. 16:0154.
    Nagyon leegyszerűsítve a véleményem:  ha találsz olyan férfit akit képes vagy elviselni (és ő is Téged) akkor házasodjatok, és szüljél neki gyereket.
    Ha nem vagy képes senkit elviselni, hogy tudnál egy pici magatehetetlen nyafogó kisbabát elviselni? Azzal , hogy "elviseled" férjed hibáit, bebizonyítod az érettséged a gyerekneveléshez. Akik egyedül nevelik gyermekeiket nem volt választásuk, de már érzelmileg érettek.
    A rossz házasság, zsarnok vagy bármi más okból kifolyólag rossz apa kérdése más téma.
    Már írták itt elöttem tömören: add meg az esélyt , hogy teljes családban nőhessen fel. 
    Most látom csak elméletben beszélgetünk róla, nem személyesnek szánom.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_323748 (1)
    2006-07-26  17:27
  18. 2006. szeptember 27. 15:1853.

    Szia

    hol laktok? Lhet hogy épp te vagy az elődöm?

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_813998 (49)
    2006-09-26  13:03
  19. Torolt_felhasznalo_597637
    Torolt_felhasznalo_597637
    2006. szeptember 27. 15:0952.
    A gyerekvállalás nagy dolog bármikor és bárkinek , akár bolognak mondott házasságban is , mert ugye kitudja lessz ,e apja annak a gyereknek , mondjuk 10-15 év múlva is. Mert az igazi biztonságot csak a szeretet zudja megadni, amire egész éltünkben szükségünk van.Tehát a gyerek utáni vágy ugye nálunk nőknél nagy általánosságban ösztönszerű, de azért ha fetétlenül nem muszáj, egyedül ne vállaljunk gyereket, mert nincs meghatóbb m, mint egy apai kézben elvesző csecsemő.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  20. Torolt_felhasznalo_582508
    Torolt_felhasznalo_582508
    2006. szeptember 27. 13:4051.

    Nagyon szép volt a történeted, a hozzászólásod. Csak azt tudom mondani, hogy vigyázzatok egymásra és élvezzétek az életet!

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_408163 (46)
    2006-09-26  07:59
  21. 2006. szeptember 26. 14:4850.
    Sziasztok!

    Én csak annyit fűznék hozzá a témához, hogy az én családomban mindeni elvált, ergo én már úgy indultam neki a dolognak, hogy ha szülök is, azt egyedül teszem, ha férjhez is megyek, előbb-utóbb elválok.
    Egyszerűen nem láttam reális esélyt arra, hogy ma egy nő képes találni egy igazi, jó apukának, férjnek, férfinak való pasast. A szkepticizmusom nem ismert határokat a szüleim, nagyszüleim, rokonok családi életét látva.
    Így éltem pár hosszú kapcsolatban, és hál!istennek, hogy nem szentesítettük, mert pár hete találkoztam a leendő gyerekeim papájával, azzal az emberrel, akiről nem hittem, hogy létezik, és akivel teljes az életem. Az első perctől együtt élünk, és nem én, hanem ő tervezi a jövőnket gyerekestől, anyukástól, apukástól...
    Szal létezik a megvalósult álom, nem mondom, hogy mindenkinek, de legalább azt az esélyt adjátok meg magatoknak, hogy ne érjétek be rosszabbal, hogy legyen tere a LEGJOBBNAK!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  22. Torolt_felhasznalo_813998
    Torolt_felhasznalo_813998
    2006. szeptember 26. 13:0349.

    Szia!

    Azért nem kell mindent megenni, amit a férfiak a volt párjukról mondanak!

    Speciel ez az én történetem is lehetne, akár az én volt férjem is mondahatná, leszámítva, hogy a gyereket terveztük, de amikor terhes lettem, én vágtam ki a közös életünkből, méghozzá igen nyomós okkal.

    De tökre el tudom képzelni, hogy állítólag most van csaja, és ezzel a mesével eteti.Főleg, hogy az én gyerekem is lassan 5 éves.

    Úgyhogy azért nem árt ám odafigyelni és meghallgatni a másik felet is, ha van rá módod, mielőtt egy ilyen sztoris pasinak gyereket vállalsz.

    Nem mindig az a fekete, amit feketének mondanak.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_406862 (47)
    2006-09-26  08:47
  23. 2006. szeptember 26. 10:0848.

    sziasztok, Én is ilyen szituban voltam, de az én sztorim mutatja, h jól is ki lehet jönni belőle. 30 évesen megismerkedtem egy nálam majdnem 6 évvel fiatabb sráccal, mindent elsöprő szerelem lett belőle. És 1(!) hónap múlva teherbe estem. Akaratomon kívül, de ha már így alakult, hát megtartottam. Gyerekem apja először büszke volt magára, aztán bepánikolt és helló-szia-szevasz. Hónapokig nem jelenetkezett, a szülei leku*váztak, stb.  Anyukám az idegösszeomlás szélén, a szomszédok csak bámulták szépen gömbölyödő pocakom. A barátnőm állt egyedül mellettem. Aztán egyszer csak a gyerekem apja felhívott (7.hónapban jártam), h mégiscsak kellene rendezni a dolgainkat, mert Velem nem akar ugyan élni, de a gyereket vállalja.  Így lett a kislányom apjaneve Adél. Ezután a gyerekemapja egyre többet jött, jártam a szüleihez, aztán amikor megindult a szülés, gyerekemapja bejött a kórházba. Nagyon büszke apuka volt, mert gyönyörű a pici lányom. A sztori lényege, h 2 hónapja házasodtunk össze, megvettük az első közös lakásunkat és tervezzük a köv.babát.

    De azt, amikor egyedül kellett várnom a kislányomat, azt soha nem tudom megbocsátani Neki.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  24. 2006. szeptember 26. 08:4747.

    Sziasztok gyorsan leírom a párom sztoriját

     

    Nem, akart gyereket az akkori párjától, már nagyon rosszul ment a közös életük bejelentette, hogy elköltözik, erre a csajszi terhes lett, megszülte a babát .Apárom elköltözött még a terhesség elején,nem akarta persze gyerektartást azzért fizetnie kell

    Ennek már 5 éve, én már nagyon szeretnék babát tőle, de nem akarom átverni, úgyhogy várok

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     

Címlap

top