Itt vagyunk régi barátok 2

*zsóka49*
Létrehozva: 2006. június 25. 09:58

Megprobálok uj topikot nyitni. Hátha sikerül beszélgetnünk.Várlak benneteket, akik az Ide, ide régi barátokban voltatok,Hátha igy megy

79119 hozzászólás
 1. 2018. október 19. 11:5679119.

  Sziasztok.Nálunk elég őszies lett az idő.Tegnap délután esett is az eső.Szerencsére annyira nem , hogy tudtuk a téli tüzelőt vágni, helyére rakni.Zsákba tettük a forgácsot, jó lesz télen.Közben meg nagyon kellene az eső a földekre.


  Marcsi.Én már tervezem mit fogok csinálni ennyi szabadnappal.Első teendőm, a ruhatárat selejtezni, ruhásszekrényekbe rendet tenni.Hoztak a gyerekek egy csomó téli ruhát,bálát bontottak Tekla anyukájánál.Így a már meglévőket kell selejteznem,nem férek.Legalább egy szobát kitakarítani, függönyt, ablakot mosni. Udvaron tenni-venni, ameddig jól esik.Apukámmal is több időt szeretnék tölteni,segíteni rendbe tenni a lakást.Fel is hívom, egyeztetek vele.


  Jövőhéten ismét kezdődik a fogorvoshoz járás.Neki esik az alsó rendbetételéhez.Remélem még a tél előtt kész lesz.Azt mondta legutóbb , hogy a mintalevétele után kb 2 hét mire elkészül a speciális alsó fogsorom.Lehet, biztos is, hogy a felsőt is leveszi, hogy az alsóval összhangba hozzák.Jól fogok kinézni.


  Tavalyi évhez hasonlóan a karácsonyi ünnepeket wellness szállodába töltjük Zolival.Most Esztergom, a Hotel Bellevue lesz a helyszín.Voltunk itt már egyszer,igaz nem karácsonykor.Hétköznap, akciósan.Tavaly is jó sikerült, nyugalomba ,stresszmentesen átvészeltük az ünnepeket Gyulán.Ünnepek előtt otthon csinálunk egy  ünnepi kemencés sütögetést a családnak.December elején, Ferenc névnappal összehozzuk.


  Imádom a székelykáposztát.Nem tudom mi belőle az elég.Emlékszem ,mikor epe műtét után pár hónap elteltével ezt ettem először.Szerencsére nem okozz gondot.


  Rózsa.Tündériek az unokáid.De az összes topic-unoka aranyos.


  Temetőkbe most rendszeresen megyek.Erre van szükségem.Szeretnék szép bokros krizantémokat venni, ami még bimbós.2 hét múlva szépen kivirágzik.Most ebédidőbe elmegyek a Pennybe,gyertyákat megnézem.


  Kellemes napot, hétvégét kívánok! Csupa szépre, kellemesre gondoljatok, beszéljetek jó dolgokról.

  előzmény:
  totyogoka (79117)
  2018-10-18  11:25
 2. 2018. október 19. 11:0479118.

  Sziasztok szép napot.


  A héten sem unatkoztam.


  Hétfőn ismét elesett az unoka tesóm férje naná hogy elment a kocsmába és hazafelé elesett.A elvitte a mentő fejét összekapcsozták .Bent tartották szerencsére most kapott a kezére is kör gipszet.Mondjuk így nem kellett nekem vinni gipszelésreAztán két napig nem találtuk mert a kórház kijelentette átadásra a mentőknek ,de a mentők nem mentek érteígy sehol nem szerepelt.Volt izgalom rendesen végén kiderült hogy mégis a kórházban volt várta a mentőket.Az viszont nem derült ki hogy kapott-e ellátást?Nagyon jó az egészségügyi rendszer.Most intézem az elhelyezését mert demenciás ezért nem tudok állandóan figyelni rá és a felesége már ki van idegileg.Rengeteg gyógyszert kap erre nem szabadna inni de nem kötözhetem meg.Aztán félő hogy mikor elmegy nem talál haza,tegnap is kóborolt.Szerencsére csak a mi utcánkban.


  Hétfőn a lányom is leesett a lépcsőről na mindkét lába megsérült szerencse neki nem lett nagyobb baja most kicsit sántikál,majd a hétvégén pihen,konok bejárt dolgozni.(dagadtak meg sebesek a lábai´)


  Szóval jól telik a hetem most megyek ellenőrizni az unoka tesómékat.Holnap megint bevásárlás ,na meg muszáj kicsit takarítani nálam és náluk is.mindenkinek szebb hétvégét.Erzsike szorítok hogy nálad is minden rendben legyen.


   


   
  előzmény:
  totyogoka (79117)
  2018-10-18  11:25
 3. 2018. október 18. 11:2579117.

  Sziasztok!!!!


   


  Tegnap este óta megint itthon vagyunk. ma megy a mosógép az elejét már lassan vasalhatom is mert van fűtés és gyorsan száradnak a ruhák. Végig jártuk a temetőket is nagyon nagyon jó időt sikerült kifognunk. Rendbe raktuk a sírokat így halottak napja körül már csak itthon fogunk emlékezni szeretteinkre. A szomszédoknál hagytunk mécseseket majd azt kiviszik Ők akkor amikor majd Ők mennek. 


  Most főzöm a székelykáposztát illetve kivettem a fagyasztóból a húslevest így mindjárt ebédelhetünk is. 


  Kincsike! Bízom benne ,  hogy nincs nagy baj és rendeződik majd az egészségügyi problémád. 


  Valika! Nem irigyellek a beteg rokon miatt. Sajnos ilyenkor csak a türelem segít vagy még az sem.


  Gitta! valószínűleg most vagy a szanatóriumban. Nekem most ez a gyulai kiruccanás felért a sok kezelésekkel, mert sokat gyógyfűrdőztünk illetve sokat tornáztunk a vízben.


  Rózsa! Örülök, hogy feltalálod magad , tündériek lehetnek a fiúk! Egymástól is sokat tanulnak az biztos. Gratulálok a rózsa csokor nyereményedhez.


  Ibolyka! Nálatok is lesz több napos ünnep? Bár azt hiszem most butaságot kérdeztem.


  Mazsola! használd majd ki a több napos ünnepet és pihenj sokat!


  Mindenkinek kellemes délutánt kívánok!!!!!

 4. 2018. október 17. 20:0979116.

  szép  estét


  Ma  voltam   a diabetológián nem fényes  az eredmény ,de   a doki néni szerint lehet  ezen  javítani  ezért kaptam utasításokat  és  három  hét  mulva  5-én  vissza  kell  mennem látni akarja  az eredményt.Remélem  sikerülni fog .


  Marcsi jó  pihizést .


  Rózsa  jó  hogy  jöttél elfoglaltságod  van  bőven .


  Valika nem irigyellek.


  Szeretettel  gondoltam mindannyiotokra


 5. 2018. október 16. 18:4079115.

  Szervusztok, Régi Barátok!!!!!!


  Ibolyka! Köszönöm, hogy hiányoltál. A helyzet - sajnos - változatlan.


  Gitta! Jó, hogy jöttem és olvastam a T-Mobilos dolgot. Engem is érint. Majd utána nézek, hogy járok jól. Magam is hűséges szoktam lenni a szolgáltatókhoz.


  Pénteken mentem Jászberénybe. Tegnap este jöttem haza, 2.5 óra késéssel. Közvetlenül a buszunk előtt, történt egy frontális ütközés. Nem tudtunk tovább menni. Az előttünk haladó - vétlen - vezetőnek súlyos fejsérülése lett. A szembe jövő autó, még a frontális ütközés után, kb. 100 m-re áll le, olyan lendülettel vezetett. A buszon volt 3 egészség ügyis. Ők leszálltak segíteni. Mentőt a buszvezetőnk hívott. Jöttek a tűzoltók és a rendőrök is. Végül, l a kényszerszünet után, A rendőrök segítségével, cm-ként, elhaladhattunk a baleset mellett.


  Ma takarítottam. Délután lementem a klubba. Tombola volt. Egy nagyon gyönyörű - 10 szálas - rózsacsokrot nyertem. Nem tudom, mit gondolhat a Marci.......................... nem is érdekel.


  Bálint unokám egyre jobban beszél. Énekel gyerekdalokat és értelmesen válaszolgat a kérdésre. Pl. - Mit csinálsz? - Eszek! - Mit eszel?  - Husit.  - Kristóf mit csinál? - Ő is eszik. - Mit eszik. - Husit.  - Marci papa elment!  - Rózsa mama elment. stb.


  Valcsi! Jól meg vagy áldva a rokonnal. Lehet, hogy rosszul fog összeforrni a törése.


  Mazsola! Jó, hogy Te is még itt vagy.


  Marcsi! Szép idő van a temetőjáráshoz. Azért mennyivel jobb lenne, ha lakodalomba kéne járni


  Csütörtökön megyek az Ágiért, az iskolába. Vasárnap náluk alszom, mert az Andi hajnalban megy dolgozni, mert a LIDL-ben nem ünnep a hétfő.


  Sokszor gondolok minden Régi Barátra! Hiányoztok!!!!!


  Jövök, ahogy tudok.


  Jó éjszakát, szép álmokat, Rózsás csókokat, bajuszos angyalokat.


   

 6. 2018. október 15. 11:0479114.

  ???????????????????

  előzmény:
  sophiajohnson (79112)
  2018-10-13  14:46
 7. 2018. október 15. 10:5279113.

  Sziasztok szép békés hetet kívánok mindenkinek.


  nekem kicsit zűrős mert az unoka tesóm férje állandóan leszedi a rögzítést a könyökéről. Kétszer a gipszet most már nem is raktak rá csak egy fémmel és kötözéssel rögzítették,azt is leszedte és nem találom sehol.Így aztán fogalmam sincs hogy fog atörése meggyógyulni?


   

 8. 2018. október 13. 14:4679112.

  video download online in online video downloader

 9. 2018. október 12. 10:4179111.

  Sziasztok !!


   


  Szerencsésen megérkeztünk még az este se időm se erőm nem volt még a gépet sem bekapcsolni. Hát igen a tömegközlekedésnek is van hátránya nem akkor megy az ember amikor mehetne hanem a menetrend határozza meg az indulási időt! Reggel 9.-kor kellett elhagyni a szállást és csak 13.25.-kor indult vissza a busz. Üldögéltünk a hallban, de Teréz anya barátnőm olyan fáradt volt, hogy még a vár előtt lévő tópartra sem sétáltunk le. Sajnos egyre negatívabban áll hozzá mindenhez. A buszon végig telt ház volt még szerencse , hogy megvettük a hely jegyet így nekünk biztos  helyünk volt. Nagyon szuper volt az ellátás , bőséges választék és fantasztikus ételsorok voltak. A végén már csak a szemünk kívánta a sok sok finomságot.


  Nem sokáig leszek itthon, mert holnap vendégek jönnek, akikkel kilátogatunk a kolbász fesztiválra , majd vasárnap haza visszük Őket és ha már ott leszünk letudjuk a temető látogatásokat is. Mivel a férjem szülei Gyulához közeli kisvárosban vannak eltemetve így Gyulán foglaltunk szállást két éjszakára , tehát megyek vissza ahonnan jöttem.


  Gitta! Igen hallottam a T mobil variációjáról , most sajnos megszünt a 9 forintos percdíjas Domino nap csomag illetve valami nagyon bonyolult aplikációval őrizhető meg így csomagot váltottunk, de minket nem nagyon érint. A fiamék mindig visszahívnak, ha beszélni szeretnénk, a lányomékkal meg a Víber illetve a Messenger  a kapcsolattartás kapcsa. Én keveset használom a mobilt, de ha hívnom kell akkor annak oka van és akkor nem foglalkozok vele mennyibe kerül. Olvastam a 6 forint.hu -t is de ott van egyszeri regisztrációs díj aztán meg havi díj is. Nekünk egy 3500 ft-os feltöltés kb fél évig elég szokott lenni.


  Valika! Kincsike! Látom járjátok az eü.-t. Majd ha jön az csúnyább ősz én is megyek mert időpontjaim vannak, de majd novemberre. Akkor majd én is megyek több helyre is.


  Mindenkinek további szép napot kívánok!!!!!

 10. 2018. október 12. 00:0379110.

  Jó estét! Én most találtam rá 1 hónapja 6forint.hu szolgáltatóra.Nézd meg az oldalukat.

  előzmény:
  dundori (79109)
  2018-10-11  15:46
 11. 2018. október 11. 15:4679109.

  Totyikám! Nem tudom, mikor olvasod, egyáltalán olvasod-e, vagy egyáltalán érint-e Téged a Tmobil dominó feltöltőkártyás mobiltelefon használat. Én ma hallottam egy délelőtti TV műsorban egy betelefonálótól azzal, aki tudja, adja tovább. Mégpedig ezek a fajta, feltöltöltőkártyás telefonok, vagyis ez a szolgáltatás jövő év májusában megszűnik, de addig is - azt hiszem januártól - már 9,- Ft/perc díjjal, hanem 25-, Ft/perc díjjal fog majd működni, erre mindenki figyeljen oda.


  Sajnos engem érint a dolog, így kénytelen leszek más szolgáltatót választani, bár nem szivesen teszem, mert én általában szolgáltató és márkahű vagyok, de ha tényleg így lesz, akkor talán előfizetéses leszek, de nem jószántamból. Nekem van előfizetéses, vonalas telefonom, azon kielégítem a beszélhetnékemet, ami a szükséges közlésekre korlátozódik (nem vagyok telefonfüggő - sőt!!!). Untig elég lenne ez a fajta szolgáltatás, a mobilt végszükség esetén használom, leginkább úgy, hogy a gyerekeim visszahívnak, ha látják, hogy én keresem őket. Nem jellemző rám, hogy mobilon beszéljem meg az életem örömeit, buktatóit. Kimondottan károsnak találom, hogy -  szerintem velem együtt nem sok ember -, de a többség nem tud mobil nélkül élni. Egy kutatás megmutatta, hogy a fiatalok legmegrázóbb élménye, ha elveszti, otthon felejti, vagy elromlik a mobiltelefonja. Sokkal nehezebben viselik, mint pl. egy családtag betegsége, netán elvesztése. Ez számomra semmi jót nem jelent.


  Tegnap és ma feldolgoztam a birseket, kétszer tettem el a Kati-féle csatnit, nagyon szeretik a családomban és a baráti körömben is, így ajándéknak is megfelel, hisz elég sok ember ünnepel a környezetemben, szinte egész évben. Most pl. a Gyöngyi nap közeleg, nekem három is van belőle. De a fodrászom, a barátnőm fia, sőt a doktorom is számít rá minden évben.... Nekem meg öröm, ha szeretik, vágynak rá, és örömmel fogadják.

  előzmény:
  totyogoka (79101)
  2018-10-06  09:28
 12. 2018. október 11. 07:3779108.

  Te aztán halmozod az élvezeteket úszóhártyát fogsz növesztenijó pihenést.Az Erkel nagyon kényelmes annó mi is jártunk oda közvetlen átjárás van a fürdőbe.

  előzmény:
  totyogoka (79105)
  2018-10-10  07:52
 13. 2018. október 11. 07:3479107.

  Sziasztok vidám napot.


  Látom Erzsike is futja a köreit ma én is viszem vissza az unoka tesóm férjét az orvoshoz.


  Zsúfolt a mai napon mindjárt megyek az unokával ügyet intézni,délután orvos az unoka tesóm férjével.Holnap déllelőt nekem kell mennem a vizesekhez egyeztetni,délután meg temetésre megyek anyukám öccse halt meg.Szegény elesett és combnyak töréssel került kórházba nem jött ki.nem is értem annak idején a nagymamám is így halt meg soktól halom hogy az idősek általában meghalnak ha ezzel kerülnek kórházba.Valamit nagyon elszúrnak a betegekkel.


  Vidámabb téma szombaton meg délután megyek a lányommal egy divatbemutatóra. Szóval ez a hét nagyon zsúfoltra sikerült.

 14. 2018. október 10. 19:1679106.

  szép  estét


  Marcsi akkor  pihentetek  egy kicsit .


  Hétfőn  balcsin voltunk bizony  van bőven tennivaló még mindig ,alma van még bőven a paradicsomot sem  szedtük ki rengeteg  rajta  a zöld .


  Ma laborba  kezdtem  a napot ugy  láttam sok mindenre kiváncsi a házi  orvos  mert 6 kapszula  vért levettek .


  Holnap mehetek a leletért .


  Szeretettel gondoltam mindannyiotokra.


 15. 2018. október 10. 07:5279105.

  Sziasztok!


   


  Elég nehéz volt ide talŕlni. Telefonon nem is ment. A lényeg hogy nagyon jó a helyünk szép tiszta a hotel és nagyon finom bőséges az ellŕtŕs. Egész nap fürdünk szép nagyon a fürdő is.Holnap megyünk haza,de hétfőn már jövök is vissza Apussal.Nagyon jó akciós szállásokat kínálnak itt a városban.Apus ma elrepült Hollandiába de este már jön vissza ha csak el nem téved Mindenkire gondolok 


  Ragyogó az időnk is 


  Puszi Mindenkinek

  előzmény:
  Ibolyka43 (79104)
  2018-10-09  05:41
 16. 2018. október 9. 05:4179104.

  Szervusztok


  Hoztam nektek finom kavet,teat.


  Dundori


  Sokat dolgoztal,rad fer egy kis pihenes,de akkor volna hatasos velemenyem szerint,ha hetvegeken nem mennel haza,mert megint kifarasztod magad es akkor nem hatasos a kezeles.Nalunk nem engedik haza a betegeket,epp ez okbol, csak a  kezelesek befejezese utan.


  En mar varnek egy ujabb "rancfelvarrast",mert csak ugy lehet belepni,ha valaszolsz az elotted levo hozzaszolasara.Nem beszelve arrol,hogy allandoan felszolit,hogy lepjel ki.


  Nalunk is reggelente hideg van,de delben 20 fok korul volt a tegnap es mara is annyit iger,ezert elmegyek a kozeli sos furdobe,4 orara szol a jegy.


  Ket autobusszal kell mennem.


  Totyi


  Gondolom,nemsokara lejar a kurandulasok ideje,jol teszitek menjetek ,amig tudtok.


  Rozsa


  Sajnalom,hogy nem tudsz jonni csaladi okok miatt.


  Mindeniketekre gondolok szeretettel.

  előzmény:
  dundori (79103)
  2018-10-08  20:21
 17. 2018. október 8. 20:2179103.

  Szervusztok Barátok!


  A mai délelőttöm hűtőszekrény keresésével telt, mivel a lenti beadta az unalmast. Nem érdemes javítani, elég öreg már a szentem, még jó, hogy eddig húzta. Mivel hűtőszekrény nélkül ma már nem tud élni az ember, így musztáj venni másikat a lakók számára, de sajnos nem találtunk olyat, ami méretre (is) megfelelő lenne, az árakról nem is írok semmit. De nem adjuk fel, bár nekem már csak ez az egyetlen hetem, hogy foglalkozni tudjak ezzel a dologgal.


  Megkezdődött a visszaszámlálás, az elvonulásom időpontjáig egy hetem maradt és még rengeteg feladatom, miközben egyre elhasználtabbnak érzem magam.


  Délután igyekeztem a veteményes kertecskémet "felszámolni", vagyis előkészíteni az ásásra, több-kevesebb sikerrel. Leszedtem, majd kihúzkodtam a paradicsomtöveket, karókat behordtam, helyét igyekeztem gyomtalanná tenni. Előkészítettem a holnapi égetéshez a helyet, az égetni való anyagot, majd leszedtem az összes mángoldot, amit már meg is főztem, több család számára, a másik felét pedig még majd eztán zacskózom a fagyasztóba. Vannak még szép kápia paprikáim, amik még elég zöldek, ezeket egyelőre békén hagytam, a hétre nem igérnek fagyokat, így még van remény...


  A hét végén jöttek vissza Szerbiából a lakóim testvére, sógora, és elhozták nekem a szokásos bírs adagot, ami egy kisebb láda, kb. 6-7 kg. Olyan csodálatosan szép és egészséges, amilyet itt még a piacon sem találnék.  Mindet nem fogom felhasználni csatninak, bár nagy rá a kereslet, viszont holnap még be kell szereznem hozzá némi hozzávalókat, aztán még ezt is meg kell csinálnom, mielőtt elmegyek. Vár még rám a kozmetika, ezt ajándékba kaptam még a nyáron, a fodrász, ami részemről rendszeres, némi ügyintézés a városban, s az itthoniakat nem is sorolnám. Egyelőre úgy gondolok a szanatóriumra, mintha a fogamat húznák.


  Valikám! Ma reggel ismét próbálkoztam a gázosoknál, többszöri próba után végre sikerült, pedig nem változtattam semmi jelszavat! Örülök, hogy sikerült, de azért elég bosszantó is.


  Jövök, amint tudok, addig mindenkinek minden jót, a nyaralónak jó időt (igérik, hogy lesz), az unokázóknak pedig jó szórakozást.

  előzmény:
  precon (79099)
  2018-10-06  07:42
 18. 2018. október 8. 12:1979102.

  Sziasztok ,remélem mindenki jól van?


  Mindenkinek vidám gondtalan hetet kívánok.

 19. 2018. október 6. 09:2879101.

  Sziasztok!


   


  Gyorsan beköszönök amíg van egy kis időm mert aztán nagyon zsúfolt lesz a mai nap. ma lesz a sógornőm 70. szülinapja megtartva Gyálon, de előtte még jön a családom ebédre. Régen találkoztunk kell egy kis időt szakítani egymásra is. Már főzöm a húslevest karaj csontból, a tejfeles gombás karaj sül a sütőben a rizs már készen van köretnek illetve a brassóihoz is csak a krumplit kell majd kisütni . Gyors ebéd kis uti beszámoló aztán fél kettőkor megyünk a Nyugatiba mert vonattal megyünk Gyálra.Főzni meg azért főzök ennyit, hogy Apusnak legalább keddig legyen mit ennie, mert szerdán már ő is elutazik mi meg Teréz anya barátnőmmel Gyulán pancsikolunk, majd csütörtökön jövünk haza . ( De nem leszünk sokáig itthon ) Bár ez még függ attól is hogy jönnek-e a jövő hétvégén a vendégek akikkel mennénk tovább.


  Valika! tényleg gyönyörű hely Kefalónia. Nagyon szeretem Görögországot, de van akit nem fog meg és valami másra vágyik. Nekem már nagyon hiányozna ha kimaradna egy alkalom is, így már jövő májusra is megelőlegeztünk egy utat, mert ez is féláron megy.Én el tudnám ott képzelni az egész nyarat. 


  Gitta! Mi most a TMobillal viaskodunk. Valami olyan nyakatekert applikációval lehet csak megtartani az eddigi díjcsomagunkat amihez mi már öregek vagyunk. Majd ha jön a vejem meg a fiam talán tudnak segíteni . Nem lenne egyébként rossz ez az elektronikus ügyintézés ha működne is.


  Mazsola! Örülök, hogy ha lassan is de megoldódnak a problémák . Apukádnak nagyon jó egészséget kívánok. Neked meg a sok fogprobléma után szép mosolyt és jó kis rágcsálos fogakat kívánok!


  Kincsike! Kellemes ünneplést az Unokáitokkal. Szép idő van ilyenkor az ember hangulata is más.


  Manyuska! Remélem még felétek is szép az idő! A barátnőmék most mentek Gyergyóba , remélem, hogy szép idejük lesz nekik is.


  Rózsa! Gyere amint csak tudsz! Tegnap jött az Úr és még köszönt is ( előre) Ezenkívül nincs vele beszélgetni valóm. Remélem az unokák jól vannak a fiúk is és Ági is.


  Mindenkinek szép napot kívánok!!!!!!


  Ha tudok majd bejelentkezek!

 20. 2018. október 6. 07:4679100.

  Marcsi csoda szép helyen voltatok


  Az unokám is nem győz még mindig mesélni ,eszébe jut mindig valami amit még nem mesélt el.

  előzmény:
  totyogoka (79094)
  2018-10-04  17:08
 21. 2018. október 6. 07:4279099.

  Sziasztok.


  Gittám hasonló problémákkal küszködöm én is nemcsak a gáz hanem a villanynál is.Folyton levelezés van köztem és a szolgáltató közt.Utoljára nem voltam finom a fogalmazásba és lám csodát most nekem is működött.


  Na a héten az unokámmal voltam egy hivatalba szép sor volt mire sora kerültünk és bevették a pappírjait kijött az ügyintéző és közölte hogy összeomlott a rendszer jöjjünk vissza hétfőn.Gondolhatod milyen pipa voltam. Autózhatunk ismét megint elmegy egy nap .Csodálatos ez elektromos rendszerMinden hétre jut valami ami az embert kiidegezi.


  Na de unatkoznánk ha nem lenne mindig valami dolgunk amit kétszer háromszor ismételünk meg.

  előzmény:
  dundori (79098)
  2018-10-05  19:06
 22. 2018. október 5. 19:0679098.

  Gyűlölöm a Nemzeti Földgázszolgáltató honlapját! Minden egyes hónapban, a bejelentési időszakban megszívat, nem enged be az oldalára azzal, hogy nem jó a jelszavam. Évek óta használt, álmomból felébresztve is tudnám, helyette ajánlja, válasszak másikat. Vajon miért??? Volt, hogy próbálkoztam, ez azzal jár, hogy egy általuk megadott keretben van néhány értelmezhetetlen kikszkraksz, nem tudod eldönteni, hogy í, vagy j. kicsi, vagy nagy, nem lehet eldönteni, természetesen nem is fogadja el. Egyszerűen kilúgozza az idegeimet!


  Az elmúlt hónapban minden ment simán, előtte néhány hónapon át telefonon voltam kénytelen jelenteni az óraállást, de meguntam, hogy oda kell készíteni minden szerződéssel kapcsolatos számsort. Aztán egyszercsak sikerült, ma pedig már ismét nem. Nem is értem, mi a céljuk ezzel?


  Sajnos egyre kevesebb a türelmem ezekhez a játszmákhoz.


  Most ismét megkérdeztem a kapcsolattartási oldalon, kíváncsian várom a válaszukat.


  Bocsi, de valaki/knek el kellett mondanom, talán jobban telik az éjszakám, ha már lenyugodtam.l


  Jó éjt, mindenkinek.

 23. 2018. október 5. 19:0679097.

  Gyűlölöm a Nemzeti Földgázszolgáltató honlapját! Minden egyes hónapban, a bejelentési időszakban megszívat, nem enged be az oldalára azzal, hogy nem jó a jelszavam. Évek óta használt, álmomból felébresztve is tudnám, helyette ajánlja, válasszak másikat. Vajon miért??? Volt, hogy próbálkoztam, ez azzal jár, hogy egy általuk megadott keretben van néhány értelmezhetetlen kikszkraksz, nem tudod eldönteni, hogy í, vagy j. kicsi, vagy nagy, nem lehet eldönteni, természetesen nem is fogadja el. Egyszerűen kilúgozza az idegeimet!


  Az elmúlt hónapban minden ment simán, előtte néhány hónapon át telefonon voltam kénytelen jelenteni az óraállást, de meguntam, hogy oda kell készíteni minden szerződéssel kapcsolatos számsort. Aztán egyszercsak sikerült, ma pedig már ismét nem. Nem is értem, mi a céljuk ezzel?


  Sajnos egyre kevesebb a türelmem ezekhez a játszmákhoz.


  Most ismét megkérdeztem a kapcsolattartási oldalon, kíváncsian várom a válaszukat.


  Bocsi, de valaki/knek el kellett mondanom, talán jobban telik az éjszakám, ha már lenyugodtam.l


  Jó éjt, mindenkinek.

 24. 2018. október 5. 10:1679096.

  Szép napot kívánok mindenkinek!


  Szerencsére eladtuk a lakást nyáron.Így egyből fogorvoshoz mentünk.Zolinak már elkészült, enyém folyamatban:Felső készen van.Ma reggel is voltam, az alsó már komplikáltabb.Most gyógyulnia kell, utána csiszolás, mintavétel.Mintavétel után kb 2 hét a kész munka.Leves, és pépes étel lesz a menü.Kemencébe sütünk tököt.Doki mondta, hogy pár hétig kényelmetlen lesz nem tudok rágni.Mondtam neki,van tartalék:) Így is ment le már centibe,észrevehető.Nagyon rendes , ügyes fogorvost találtam.Délután megyek be dolgozni, most itthon pihenek.Este főztem almakompótot.Doki előtt azt ettem, ebédem is ez lesz.


  Nálunk is szinte minden napra van valami, Marcsi szavaival élve.Kemény időszakot élünk meg, de együtt megoldjuk a nehézségeket Zolival békességben, szeretetben."Csöpög" a tus a fürdőbe, a mosogató alatti szifon eltört,eláztatta a konyhaszekrényt,rengeteg az egér,autónk szerelőnél volt.Persze, az egyik legdrágább alkatrész ment tönkre.Legsúlyosabb , apukám egészségéért kell izgulni,bízom benne a megfelelő kezelésnek hála megállítható a folyamat.


  Hálás vagyok mindenért amim van az életembe.Így szeretlek, Élet.


  Napsütéses, tevékeny napot, hétvégét kívánok-.

  előzmény:
  totyogoka (79094)
  2018-10-04  17:08
1 2 3 4 5

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek