Itt vagyunk régi barátok 2

*zsóka49*
Létrehozva: 2006. június 25. 09:58

Megprobálok uj topikot nyitni. Hátha sikerül beszélgetnünk.Várlak benneteket, akik az Ide, ide régi barátokban voltatok,Hátha igy megy

79239 hozzászólás
 1. 2018. december 13. 19:1679239.


  Valika


  Születésnapodon szeretettel  köszöntünk


 2. 2018. december 13. 18:3779238.

  Erzsike látod ha nincs probléma az ember csinál magának,mi a csudának kellett nekem beszállni ebbe az egészbeDe én mindig ilyen lüke voltam vagyok,évekig vigyáztam a szomszéd házára .Míg külföldön voltak szellőztettem stb.

  előzmény:
  er54 (79235)
  2018-12-12  20:02
 3. 2018. december 13. 18:3379237.

  Marcsikám szorítok ezerrel hogy legyen bátorságod a műtéthez.Ne aggódj a tüdőddel minden rendben lesz.a sérvedre vigyáz ne emelgess nagyobb súlyt és akkor azzal sem lesz problémád.

  előzmény:
  totyogoka (79234)
  2018-12-11  07:35
 4. 2018. december 13. 18:2979236.

  Sziasztok .


  Ma tárgyaltam a gyámügyesekkel,na a fejem is megfájdult.Nem egyszerű az élet ,a felesége nem alkalmas az ideglenes gondnoknak.Mondták hogy ha én nem vállalom akkor hivatalból rendelnek ki gondnokot.Az unoka tesóm kétségbe esett .Elég lüke vagyok hogy kis töprengés után elvállaltamAz unoka tesóm semmit nem értett amit a gyámügyes magyarázott neki.Nekem magyaráztak többször rájuk szóltam hogy ne nekem mondják hanem a feleségnek.Amit kérdeztek tőle arra is mást válaszolt így kénytelen voltam a végén én válaszolgatni .Szóval a végén mégis nekem magyaráztak én mondtam hogy értem és utána néztem már a dolgoknak nem kell felolvasni a kilenc oldalnyi anyagot.Mondtam küldjék el postán hogy az unoka tesóm hagy olvasgassa el hátha megért belőle valamit.Még nagy meccsek állnak előttem mire talán egy szikrányit majd megért a dolgok menetéből.Egyfolytában csak azt mondogatta hogy ő ezt nem érti és nem tudja csinálni.Háromszor mondták el hogy hivatalból vannak itt és nem lehet az eljárást megszüntetni mert a kórház kérte a gondnokság alá helyezést.Na nekem még sokszor kell majd elmagyaráznom hogy mi is történt és mivel járnak ezek a dolgok.Most gyűjtöm az energiát és a türelmet hogy ne kapjak ideg rohamot a sokszor feltett kérdésektől amit így is naponta más ügyekben is újra és újra ezerszer elmondok.Gyerekek mondták hogy írjam le és adjam a kezébe,de ez sem jönne be mert a hivatalos leveleket amit elolvas azokat velem újra elolvastatja és el kell magyaráznom a tartalmát ezerszer.Aztán másnap újra és még ki tudja hányszor.Én rég túl vagyok rajta aztán ő meg agyal és a legváratlanabb pillanatban újra előjön a témával.Szóval ki fogtam Amerikát szorítsatok hogy bírjam türelemmel és energiával.Szép álmokat majd jelentkezem holnap leveleket kell írnom az intézeteknek mert hiánypótlást kértek,indokoljuk meg miért választottuk ezeket az otthonokat. Legszívesebben mondanám hogy csak ilyen hülyeség miatt áll az ügy .

 5. 2018. december 12. 20:0279235.

  szép  estét


  Marcsika  nem a legjobb hírekkel érkeztél de  ezekmind  orvosolhatók reméljük mihamarabb .


  Valika látom van minden  napra  valami  intézni valód  .


  Sorbet   jó hogy jöttél,hogy  tudunk  rólad .


  Gitta  jó  lenne  ha  egy  kicsit  Te  is  tudnál pihizni .


  Ibolyka  mikor érkeznek a vendégeid  ?


  Nálunk  lezajlottak  a  télapó  látogatások a  fiúk mindenhol  jól  érezték magukat .


  Nekem a december  19 éves korom  óta  bánatos   nem szeretem  akkor  vesztettem el Édesapámat   balesetben .


  Az  életemet végig kisérte kiséri  ez  a  szomoruság pedig  hosszu  idő eltelt azóta. Az  ünnepekre nem nagy   a készülődés  a megszokott dolgok  lesznek azt  annyi .A  fiuknak megvannak  az  ajándékok  a nagyok meg  csak  egy kis  jelképes  dolgot  kapnak .Még nem  döntöttek  mennek  e a messzi  mamáékhoz majd  kialakul.


  szeretettel  gondoltam mindannyiotokra


   

 6. 2018. december 11. 07:3579234.

  Szép napot!


   


  Meg lett tegnap a ct eredményem. nem is tudom . Az egyik szemem sír a másik nevet, de nyugodtabb nem nagyon lettem.  (Sajnos a dr.nő csak a szöveges értékelés alapján diagnosztizált a lemezt nem nézte meg )A jó hír, hogy a hasnyálmirigy körül minden rendben van, de  a sok apró epekő műtétre vár minél előbb. van egy köldök sérv amivel egyenlőre nincs teendő, de ami a legjobban aggaszt az a mind két tüdőlebenyben látható apró meszes folt, amit majd ha elmentem a tüdőgondozóba ott derítenek ki, hogy mi is lehet az. Soha életemben nem dohányoztam és tessék. Szóval rágom magam tovább és keresek egy jó sebészt akihez majd önként dalolva megyek epekő műtétre. Levát ha minden igaz éppen tegnap műtötték hasonló problémákkal. Remélem már túl van rajta és majd mesél milyen volt.


  Nyakunkon a karácsony és soha még ennyire nem voltam lemaradva de már nem is fogom magam összetörni, hogy behozzam a lemaradást. Az ajándékok sincsenek még napra készen, olyan  dolgokat vettünk a háztartásba ami amúgy is kellett volna pl fényképezőgép illetve olaj nélküli frittőz . A gyerekeknek is apróságok lesznek illetve az unoka az akinek nagyon nehéz eldönteni, hogy mit is kapjon. 


  A karácsonyi ünnepi menühöz is lassan be kellene vásárolni, de alig van hely a fagyasztóban így még halasztgatom a jövő hétre. 


  kívánok Mindenkinek szép és kellemes napot!

 7. 2018. december 9. 21:4679233.

  Szervusztok, szervusz Valika! Inkabb elraktarozni, mint  nem kapni.  


  Mindenkinek a leheto legjobbat kivanom. Vigyazzatok magatokra!


   

  előzmény:
  precon (79232)
  2018-12-09  09:18
 8. 2018. december 9. 09:1879232.

  Köszönöm raktározom.

  előzmény:
  totyogoka (79227)
  2018-12-08  13:31
 9. 2018. december 9. 09:1779231.

  Marcsi sok intézetet megnéztem mire ezeket választottam.Van itt a közelünkbe is de ez csúnya és ráadásul drága is,megnéztem és büdös is van állandóan majd felfordult a gyomrom.A Ráckevei jó lett volna szép parkos de nincs hely ,és nincs annyi nyugdíja .Zömével amit kinéztem a közelben az anyagi okok miatt nem felelt meg meg igénytelenek,kicsi a zöld terület.Ez a három elérhető és szép rendezett hatalmas parkok és jó a levegő.Ha már ilyen megoldást kell keresni akkor a lehető legjobb legyen neki.

  előzmény:
  totyogoka (79226)
  2018-12-08  13:28
 10. 2018. december 9. 09:1079230.

  Sziasztok vidám napot.


  Köszönöm a köszöntést én április 28.án tartom a névnapom.Nem is tudtam hogy van máskor is. Ebben a hónapban a szülinapom van.


  Örülök hogy  boldog napod volt.

  előzmény:
  dundori (79228)
  2018-12-08  22:23
 11. 2018. december 8. 22:5179229.

  Totyikám! Be kell vallanom, pontosan tudom, hogy az egész országban nagy bajok vannak az EÜ-ben. Ezért tudod, van olyan érzésem, ha a mellettem üló, várakozó betegre nézek, vagy a kórházi ágyban tolják le a szemem láttára, régen szánakozva néztem rá, és azt gondoltam, de jó, hogy nem én magam vagyok, nem én fekszem azon az ágyon, és ma, ha meglátok ilyet, eszembe nem jut, hogy de jó, hogy nem én vagyok. Inkább az jut eszembe, egyszer majd engem is így tolnak, azt sem tudom, hol vagyok, mit akarnak csinálni velem.... S lehet nem lesz mellettem sem senki, mit ahogy ezeket az embereket is magukra hagyják, mert tudják a beteghordók, ha be kell tolni, addigra visszajönnek. Végtelenül szomorú. Nem készülök elmenni, de remélem elalszom majd itthon és nem szorulok ápolásra sem, na ez lenne az igazi!!!! Egy utolsó kívánság, ha van ilyen.


  Bizony borzasztó, hogy nincs orvos, nekem most a házi megy nyugdíjba...


  A másik, amit mondanék, én tavaly voltam pl. mammográfián, mentem a leletemért, mondhatom, hogy szinte a portás közölte velem (na nem egy nyugdíjas, ősz, öreg,  mégis munkát vállaló, kis fülkében ülő ember), de egy kb. 18 éves, fiatal kis eü-s dolgozó (ki tudja, ki ő?) nincs semmi bajom, lelet nincs, de a sz.gépben látja ott voltam és nincs beírva semmi - számomra pozitív diagnózis, papírt nem adhat, mert nincs nyomtatója, orvos sem, aki aláírhatná. Akkor minek kampányolnak, hogy törődj magaddal, menj szűrésekre? Ha nem mész, te vagy a hibás, a felelőtlen viselkedésed miatt!

  előzmény:
  totyogoka (79226)
  2018-12-08  13:28
 12. 2018. december 8. 22:2379228.

  Szervusztok Barátok!


   Valikám! Elsősorban Hozzád szólok, Neked küldöm minden jókívánságomat a holnapi névnapodra. Kívánok minden olyasmit, azt kapd vissza az élettől, amit másoknak adtál, és akkor soha, semmiben nem lesz hiányod.


  Totyi! Annyi mindenről tudnék írni, olyan nagy csalódásról is a saját eü-s gondjaimról, de hagyom annyiban, itt nem í rom le, még a családomnak sem mondtam el, milyen fenntartásaim vannak, voltak az egy hete történt vizsgálattal kapcsolatban. Ráadásul itt még az anyagiak sem játszanak, hisz hivatalos időben, nem tudom az EPénztár mit fizet utánam, hogy intézik, hogy nem, de én a magánrendelési díjat mindig megfizettem, nemcsak a fődokinak, most még papírpénzben is kézzel foghatóan a mellette dolgozó "nővérkének" is. De van még egy hetem, majd jön az eredményem postán...., már nem is nagyon érdekel.am 


  Ma nagyon kellemes napom volt, bár meg kell mondjam, tegnap éjjel azon kaptam magam, hogy mindjárt reggel lesz, olyan lázasan készültem a mai napra. Kb. 40 éve találkoztunk utoljára azzal az unokabátyámmal, akivel együtt nőttünk, együtt gyerkeskedtünk, apukám hugának egyetlen fiával. Jött a párjával, a lányával, annak a párjával és meg kell mondjam, nagyon szép, kellemes napot töltöttünk el, nagyon jól érezték, éreztük magunkat,  jöttek a fiamék, jött Lilluka és a párja, és kb. 3 hét után most láttam Adélunkat a betegsége után. Nekem ez nagy ajándék volt, de bevallom, ha az utcán találkoztam volna a gyerekkori kedven unokatesómmal, elmentünk volna egymás mellett. Viszont most  - a lánya, aki egy kedves,tündér asszony, révén - nem veszítjük el egymást (bízom benne, így is lesz).


  Fárasztó, de szép volt ez a nap.

  előzmény:
  totyogoka (79226)
  2018-12-08  13:28
 13. 2018. december 8. 13:3179227.

  Valika!!!!


     Névnapod alkalmából szeretettel köszöntelek és minden szépet és jót kívánok!


  előzmény:
  precon (79225)
  2018-12-06  10:01
 14. 2018. december 8. 13:2879226.

  Sziasztok! Szép napot!


   


  Szomorkás, esőcsepergős időnk van. Nincs is túl sok kedvem semmihez. Nemsokára jön az unoka és talán majd akkor jobb lesz a kedvem is. Eredményem még mindig sehol, talán hétfőtől lehet érdeklődni. Aztán majd kiderül. A karácsonyi készülődéshez sincs sok kedvem. Az ajándékok már meg vannak , nem nagy dolgok , de nem is ez a lényeg. A takarítás meg ??? Majd az utolsó nap mert addig még lakjuk a lakást! mondjuk a függöny mosás ablak tisztítás meg volt , de van amit nem is nagyon érdemes előbb megcsinálni. 


  Valika! Azt hittem kicsit gyorsabban mennek már ezek a dolgok, de úgy látszik nem igazán érdeke ez ma senkinek, csak az érintettek hozzátartozóinak lenne fontos de az meg senkit sem érdekel. Jó távoli helyeket jelöltél meg , de lehet hogy így lesz jobb. Mi azt az otthont szerettük volna Anyukámnak ahol a tesóm dolgozott de oda nem engedték, hanem ugyan abban a városban a másik intézményben sikerült elhelyezni. A lehetőségekhez képest mindent megkapott de ez a betegség sajnos nagyon  kegyetlen . 


  Gitta! ha az vigasztal , akkor elmondanám, hogy sajnos nem csak Nálatok olyan az egészségügy amilyen hanem az egész országban. A szívvel lélekkel dolgozó orvosokra olyan teher hárul, hogy már sem lelkileg sem fizikailag nem bírják és előbb utóbb Ők is elmennek , elhagyják a pályát. Az én eredményemre is azért kell ennyit várni mert nincs orvos aki kiértékelné az eredményeket így tatabányára küldik le. pont a mult héten történt itt a kerületünkben a Honvéd kórházban , hogy a 61 éves nőt addig küldözgették egyik orvostól a másikig míg a szerencsétlen elhunyt . 


  Mindenkire gondolok, és mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!!!!

 15. 2018. december 6. 10:0179225.

  Gittám az egészségügy sajnos mindenhol így működik.Ha van pénzed lesz egészséged ha nincs akkor magasról tesznek rád.Én most csak abban fogok reménykedni ha velem lesz valami két egészségügyben dolgozó unokám is lesz,hátha lesz protekcióm,remélem nem lesz rá szükség. Bár akkor is tartják a markukat a dokik.

  előzmény:
  dundori (79220)
  2018-12-04  21:43
 16. 2018. december 6. 09:5679224.

  Kincsike könnyebb lenne ha a felesége kicsit is besegítene,és nem hátráltatna.Naponta küzdök vele agyilag kezd ő is zokni lenni vagy csak szimulál sokszor nem tudom eldönteni.Esküszöm fárasztóbb mint a férje,eddig sikerült jól kezelnem őket.Néha én is csodálkozom magamon hogy nem leszek ideges.A gyerekeim kérdezik is sokszor hogy hogy lehet ezt ép ésszel kibírni,egyenlőre még van türelmem meg energiám.Mondtam nekik ha én nem bírom majd átpasszolom nekikŐk ketten vannak majd felváltva ügyelnek és amelyik nem bírja akkor átpasszolja a másiknak aztán vissza

  előzmény:
  er54 (79217)
  2018-12-03  16:53
 17. 2018. december 6. 09:4979223.

  Szia Erzsike.


  Nekünk mindegyik mesze lesz,és amit igazán szeretnék az Szombathely.Másik Gyula a harmadik meg Visegrád.De különösebben nem baj majd kirándulunk.Úgysem mozdulok ki lassan csak mikor ügyeket intézekMindegyik szép helyen van és majd beütemezünk mindenhol valamit .A felesége úgysem jön az elvan mint a befőtt egyedül van a házban,ja és én ugrálok neki addig míg bírom.Ki sem mozdul csak a kertbe,oda is ritkán. Kiül a teraszra cigizik kávézik és jól elvan

  előzmény:
  sorbet (79218)
  2018-12-04  17:52
 18. 2018. december 6. 09:3779222.

  Sziasztok szép napot.


  Marcsi nehezen haladok még csak egy visszajelzést kaptam és nem onnan ahonnan igazán szeretném.Sürgetem őket mert jó lenne ha Karácsonyt nem itt a zárt osztályon töltenéLassú ez az ügyintézés,most kedden megint a gyámügyesekkel kell tárgyalnom a fene érti ezt  sok akadályt.Lassan az unoka tesómnak is gyámság kel neki is ötszázszor magyarázok el dolgokat aztán másnap újra kezdem.Most jó lenne már ezen túl lenni volna mit csinálnom.


  sajna Karácsonyi hangulatom nekem sincs tavaly sem volt nem hoz lázba hiába jönnek a gyerekek meg az unokák.legszívesebben elmenekülnék egy lakatlan szigetre.

  előzmény:
  totyogoka (79221)
  2018-12-05  08:43
 19. 2018. december 5. 08:4379221.

  Szép napot!


   


  Tegnap szerencsésen megjártuk az Apus szerinti " zarándok utamat" . Igen is nekem szükségem volt ( van és remélem lesz is) erre az útra. Kb 6 óra vonatozás átszállással meg vagy másfél óra gyaloglás azért a kb fél óráért amit ott tölthetek azoknak a nyughelye előtt akik fontosak számomra. Ha úgy érzem, hogy menni kell  akkor megyek és nem állíthat meg semmi és senki. Kicsit szemerkélő esőben indultunk, de mire oda értünk még a nap is kisütött egy kis időre. Megnyugodtam.


  Gitta! Sajnos nagyon nehéz ez a várakozási idő. Most én is ebben a fázisban vagyok és én is úgy gondolom, hogy valami van. Na az a nem mindegy hogy mi . próbálok én pozitívan hozzá állni de nem mindig sikerül. 


  Sorbet Erzsike! Köszönöm a drukkolást és remélem kedvező lesz majd az a  kiértékelés. sajnos én hajlamos vagyok a túl aggódásra, nekem is sokat kéne tanulnom Apusomtól. Az ő szemlélete merőben más mint az enyémek az egészség megőrzéssel kapcsolatban. Ő az a nemtörődöm fajta és mindig bízik abban , hogy csak is jól jöhet ki mindenből. Ez többnyire be is jön neki. na ezt kellene nekem is megtanulni.


  Kincsike! Hogy álltok a karácsonyi ajándékokkal a fiúknak??? nagyon repül az idő és mi is olyan tanácstalanok vagyunk az ajándék vásárlással. A mi unokánk is 13 éves , még szeretne játékot is de vajon m i az amivel ebben a korban is lehet játszani. Egy társasjátékot néztem ki , most várjuk, hogy a szülők mit szólnak hozzá, az Ő véleményük nélkül nem szeretnénk megvenni.


  Valika! Hol tart az ügyintézésed? Bízom benne, hogy jól alakulnak a dolgok. Sok türelmet kívánok Neked.


  Tegnap Békéscsaba felé mentünk, mert Szegeden és Hódmezővásárhelyen nagy a felfordulás a vasút építésből kifolyólag így mazsola Ildinek csak távolról, míg Picivirág Julikának egészen közelről tudtam integetni.


  Rózsáról semmi hírt nem tudok én sem. 


  Mindenkinek szép napot kívánok!

 20. 2018. december 4. 21:4379220.

  Kedves S.Erzsike! Én már olyan vagyok, mint az a bizonyos strucc, aki legszivesebben homokba dugja a fejét. Nekem ez az elkövetkező 2 hét bizony nagyon stresszes, és sajnos van olyan érzésem, hogy nem kapok jó híreket. Ha nem is a konkrét markerekről, de egyéb bajokat bizonyosan találnak majd. 


  Valójában naponta érzem is magamon, hogy fáradékony vagyok, kedvetlen, mondhatom azt is, hogy étvágytalan, helyesebben nem igazán érdekel az étel. Nincs kívánságom, hogy mit ennék, ha valaki megkérdezné, azt felelném, fogalmam sincs, mit ennék szivesen. Néha vannak kívánságaim, de mire bevásárolok hozzá, megcsinálom, már nem is érdekel. 


  Hogy mindez mit jelent, nem tudom, de van olyan érzésem, hogy semmi jót. Na de semmi gond, minden megoldódik előbb, vagy utóbb. 


  Ezeket a sorokat csak azért írtam, mert nálunk az EÜ úgy működik, ha van rá pénzed, minden OK, ha nincs, a kutya sem törődik veled. Én már több, mint 20 éve szedek keringésjavító gyógyszereket, amit anno az orr-fül-gégészeten írtak fel, ott kaptam 10 napon át értágító infúziót. Azóta a háziorvos az én telefonos rendelésemre írja fel 3 havonta az ott megadott gyógyszereket. Idén tavasszal visszamentem a kórházba egy füldugulással kapcsolatban, vittem a korábbi zárójelentést, ami azt igazolná, hogy nem biztos, hogy csak egy dugulásról van szó, meg sem nézték, senkit sem érdekelt. Hogy ott jártam, mit csináltak velem, mégcsak papírt sem írtak. Hát ezért gondolom, hogy szinte mindegy hogy vagyok, az idő mindent megold.

  előzmény:
  sorbet (79218)
  2018-12-04  17:52
 21. 2018. december 4. 21:2579219.

  Kedves Kincsike! Bizony, hogy volt hó nálunk, ma délelőtt olvadozott el, miután nagyon kellemes hőmérsékletre ébredtem. Reggel, ébredéskor még láttam a "kisház" tetején, majd délutánra már nyoma sem maradt. Azt gondoltam, jó lesz odakiint, végre van falevél, a cseresznye mind lehullott, a körtén nem sok maradt, de az alma szokás szerint szinte még semmit sem hullajtott. Kb. 4 db zsákot megtöltöttem, persze előtte keresgéltem a kutyagumikat, amiket a hóban nem nagyon igyekeztem szedegetni, papucsban, a kisházban lévő munkabakancsom is fagyos állapotban, így eszem ágában sem volt felhúzni. Ma szép idő volt, sok napsütéssel, kellemes hőmérséklettel, így kimentünk a kis gazfickókkal, én gereblyéztem, ők meg hancúroztak. Megvallom, a lábmosásuk után, amikor már bejöttünk, alig vártam (ők meg méginkább), hogy jöjjön értük a fiam. Rengeteg dolgom lenne, a kb. 40 éve látott, gyermekkorunkat együtt töltött unokabátyám (aki akkor keresett éppen, amikor én a vizsgálaton voltam, mobil kikapcsolva) jelentkezett,hogy most szombaton meglátogat a lányával, annak párjával, nálam töltenek egy napot. Nagyon örülök ennek, viszont kis stresszet is jelent, mert összetrombitáltam a családom elérhető tagjait, így kicsit jó lenne egy pár kutyák mentes nap, hogy érdemben készülhessek, ne legyen senkinek csalódás az a bizonyos dec. 8-a. 

  előzmény:
  er54 (79217)
  2018-12-03  16:53
 22. 2018. december 4. 17:5279218.

  Szervusztok lanyok!


  Erzsike, nagyon csunya ido van nalunk is, esik, kod van. Mi keletebbre vagyunk toletek, igy mar lassan 3 ora utan villanyt kellett gyujtanom, hogy lassak olvasni. A konyvet a szuletesnapomra kaptam kedves rokonaimtol, egy csalad regenye evtizedeken keresztul   a tortenelmi esemenyek hatasai alatt. Vasarnap szuk korben unnepeltunk, megertem az angol kiralynot, hogy jobb idore attette a szuletesnapja unnepleset. Egy rokonunk meg is jegyezte, hogy nem tudtam-e jobb datumot valasztani mikor a vilagra jottem. Ott nem jutott eszembe, hogy az  o szuletesnapjan, januar elejen  sem  kellemesebb az ido mint november vegen. :-)


  Marcsika, mar biztosan hazaerkeztetek, es megkonnyebbulest erzel. Jo, hogy Gabor elkisert erre az utra. Drukkolok, hogy a leheto legjobb eredmenyei legyenek a kivizsgalasnak.  Barcsak tudnank elore nem aggodni  ilyen esetekben! Nehezen tanulgatom en is ezt, P. nekem ebben sokat segit. 


  Valika, a harom lehetoseg kozul van-e egy, ami a legelonyosebb lenne nektek, ha majd latogatni fogjatok? A felesege hogy kepzeli el a sajat eletet, o meg maradhat az otthonukban egyedul?


  Az utolso lakogyulesunkon a hazra varo javitasokat targyaltak meg. Mar sok utanunk van, legdragabb a liftcsere volt. A bejarati ajtohoz vezeto par lepcso javitasa lenne meg a kovetkezo munkak egyike. Jo lenne, ha akadalymentesse tehetnenk a bejaratot. Nehez dio lesz, mert talan 9 lepcso vezet a kapuhoz. A lakokozosseg elnoke fiatal ember, de ugy latja o is, hogy egyszer majd  mindenkinek jol jon ez az atalakitas.


  A hetvenes evekben meg erre nem gondoltak. Nalatok hogy van ez? A kozepuleteknel, jardaknal igyekeznek a javitasokat mar ugy megoldani, hogy azok mar akadalymentesek legyenek. 


  Gitta, tobbszor elolvastam, amit magadrol irtal. Remelem semmi elore nem varhato dolgot nem talalnak nalad. Puszillak.


  Julika reg jartal erre. A telefonommal az even is keszitettem  egy felvetelt az ismert rokonod sirjarol. Majd felteszem. Most a szamitogeprol irok. 


  Mollykarol, Rozsarol tudtok valamit? 


  Manyuska, akkor nagyon varod mar a Karacsonyt, ha akkor majd mind egyutt lesztek. Mi csak majd az uj evben leszunk a gyerekekkel. Most ez igy jott ki. 


  Holnap egyedul leszek, P.  egy mas varosban levo egyetemen tart egy  eloadast. Nem megyek vele, a tobboras oda-vissza ut vonattal helyett itthon foglalom el magam, olyan munkakkal, amit jobban szeretek csinalni, ha egyedul vagyok. Igen, takaritani fogok. :-)


  Szep estet, jo ejszakat kivanok nektek!  


   


   


   

  előzmény:
  er54 (79217)
  2018-12-03  16:53
 23. 2018. december 3. 16:5379217.

  szép  délutánt  estét


  Nagyon  nem szeretem  ezt az  időt  4kor már villanyt kellett  kapcsolni  olyan  szürke   az  idő .


  Marcsika  kellemes utazást  remélhetőleg a kedved  jobb lesz  ha  megjárjátok  ezt  a  hosszu utat.


  Valika  látom  sok sok  az elfoglaltságod ,nehéz  az  ilyen feladatokkal   megbirkozni .


  Gitta van  hó  nálatok ? remélem  unokád  teljesen  rendbejött.


  szeretettel  gondoltam  mindannyiotokra 


 24. 2018. december 3. 10:3279216.

  Sziasztok!


   


  Tegnap itt volt Mindenki aki számít, mézeskalácsot díszítettünk, de a hangulatom a béka valaga alatt van és hiába akarok vidámabb lenni most valahogy nem megy. Próbálok ráhangolódni a karácsonyra de most még a régi idők karácsonyi sztorijain is inkább elbőgöm magam. Holnap megyünk  Székkutasra a temetőbe na majd ott jól kisírom magam és hátha megkönnyebbülök. Csak megyünk meg jövünk a következő vonattal vissza.  Jön Apus is mert nem nagyon szeretek ilyen nagy szürkeségben magam mászkálni .


  Valikám aranyos vagy , de a héten vagy délelőtt vagy délután, de minden napra van valami a jövő héten úgy szintén. majd talán az ünnepek után sikerül találkoznunk nyugisabban .


  Mindenkinek kellemes adventi  készülődést, betegeknek jobbulást!

  előzmény:
  precon (79215)
  2018-12-02  07:58
1 2 3 4 5

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek