Itt vagyunk régi barátok 2

*zsóka49*
Létrehozva: 2006. június 25. 09:58

Megprobálok uj topikot nyitni. Hátha sikerül beszélgetnünk.Várlak benneteket, akik az Ide, ide régi barátokban voltatok,Hátha igy megy

78518 hozzászólás
 1. 2018. február 18. 07:1978518.

  Szép napot Mindenkinek!


   


  Itt is behavazódtunk az éjszaka és még most is esik , de innen az ablakból úgy látom, hogy elég locs pocs az egész. Talán hóembert lehetne építeni belőle mert jól tapad. 


  Egész héten osztálytalálkozó szervezés lázában égek, nagyon élvezem, felvenni a kapcsolatot a rég nem látott osztálytársakkal. Jó hallani, hogy mindenki várja , hogy valaki beinduljon aztán történjen valami. Ami kicsit bosszant, hogy a várakozáson kívül mást nem is csinálnak. Nekem azért kicsit nehezebb innen 200 km-röl megfelelő helyszínt találni, hiszen a régi iskolánkba be sem engednek már annyira megváltozott minden. 45 éves érettségi találkozó lesz és a 26 főből csak tegnap egy nap alatt 12 biztos jelentkezőt sikerült találnom. pedig majd csak augusztusban lesz és van olyan akit Svájcból kellett haza csábítani 


  A családban is nagy az izgalom, mert az unokánk több osztálytársával együtt csere üdülésre mehet ( megy) 10 napra Kínába.Erre május elején fog sor kerülni, kísérő tanárokkal mennek és mindenki nagyon izgul. De a lehetőség adott és nagyon csábító.


  Rózsa! Szépek lesztek! Marci nagyon bele lendült a lakás felújjításba! A Vejed is nagyon ügyes.


  Kincsike! Még a jövő héten is havazás lesz! Vigyázz az egészségedre. Jó kis teázgatás gargalizálás sós vizzel és nagyon sok c vitamin a szervezetnek.


  Valika! Sajnálom, hogy még mindig szenvedsz! Azt hittem már a multté az a frány a kiütés. Jobbulást!


  Gitta? Tőlem ennyire futotta! Lehet hogy már tényleg nincs is ez a tipusú tálca de legalább látod, hogy foglalkoztam " Veled" és gondoltam Rád!


  Manyuska! Sajnos a derekam nekem is fájdogál. Nálam a túl súly is sajnos több így nehezebb cipelni. Fogynom kellene de nem megy. Március elején megyünk Hévízre talán a jó kis gyógyvíz majd segít!


  Mollyka! Cserkeszöllő is nagyon szép hely és főleg a gyógyvize annak is aranyat ér! Jót tesz majd csak mint minden hol ott is csak mértékkel a fürdőzést!


  Mazsola! Ildikém! Ugye jobb már a hangulatod!? Tudom az nem megy varázsütésre de próbáld meg mert csak magunk tudunk kimászni belőle. Nektek nem lesz találkozó? Úgy emlékszem te is abba a suliba jártálcsak ugye kicsit ( sokkal) később!


  Mindenkinek kellemes napot! 


  Megyek főzni ( savanyú káposztából füstölt hússal korhely leves, baconba göngyölt csirkemáj krumplipürével, rizses hús és fanta szelet lesz ma az ebéd)


   

 2. 2018. február 18. 00:1578517.

  szép álmokat 


  Ismét behavazódtunk  ha  reggelig  igy  esik akár  még  szánkozni  is lehet.


  Nem kivánná semmi porcikám kicsit  kapar  a torkom,meg indulatba  van a köhögés is  kellemetlen .


 3. 2018. február 17. 21:1478516.

  Szép estét!


  Valcsi!


  Ezeket a gyógyszereket szokták nekem is felírni. A kenőcs nevét nem tudom, mert keverék.


  Kérdeztem a Dokit: - Hogy kenjem be a hátam?


                                - Kenje be a falat és dörgölődjön hozzá!


  Marcsi!


  Kíváncsian várom a Gitta jelentkezését. Lesz-e olyan mosogató, amilyen neki kell. Nagyon ügyes vagy, hogy találtál.  Bár, az is előfordul, hogy ezer éve tették fel és már nem aktuális. De legyünk jóhiszeműek! KUNIKUM, CSAK MOZITÍVAN!!!!


  Gitta!


  Ezerrel készülsz Bálint unokád születésnapjára? Előre nem köszöntöm!!!


  Kincsike!


  Merre vagy?


  Ibolya!


  Örömmel olvastam a szolidat. Végre, jelentkeztél. Most kezdett esni - itt is - a hó.


  Molly, sorbetE  ........................ Hiányzók??????????????????????   


  A Zsolti vejem olyan gyönyörűen szalag-parkettázta az étkezőt, hogy egy szakembernek is dicséretére válna. Szerdán ismét jön. 18 óra után lehet kipakolni a lomokat. Megyek vele haza, Tökölre. A Bimbóm csütörtökön 12-re megy orvoshoz.


  Töltött húst készítettem, francia salátával és mákosgubát. Délután ebéd-vacsoráztunk az új parkettás étkezőben. Igaz, még csak ideiglenes asztalon.


  Jó éjszakát, szép álmokat, Rózsás csókokat, bajuszos angyalokat!


   

  előzmény:
  precon (78515)
  2018-02-17  11:07
 4. 2018. február 17. 11:0778515.

  Nálam is jöhet a fánk nem azért böjtölök próbálom rendbe hozni magam22-én ortopéd orvosnál lesz jelenésem nem szeretnék csupa foltosan megjelenni

  előzmény:
  dundori (78506)
  2018-02-15  19:05
 5. 2018. február 17. 11:0478514.

  Sziasztok vidám hétvégét.


  Marcsi sajna már a harmadik gyógyszert kapom egyik sem jó.Tegnap már alakultam és elkövettem azt a hibát hogy túró gombócnak nem bírtam ellenállni mára meg is volt az eredménye tetőtől talpig újra összefüggő kiütéseim vannak.Ez nem is lenne baj csakhogy ég viszket stb. Most már viszont biztos hogy tej allergiám lesz mivel mást nem ettem.Jó eben az hogy tudom legalább .Remélem ez a gond most újra böjtölök 


  Rózsa Loratadint,Claritinét,Zyrtec ezeket szedtem de nem használt .Kenőcsöt flucinart de nekem ez sem volt jó.Ami némileg használ az háromszor két szem Calcium-Sandoz ez némileg kibírhatóvá teszi a napom.Ez sem tökéletes marad a koplalás és várom hogy kiürüljön a méreganyag a szervezetemből.Régen bevettem egy Zyrtecet és nem viszkettem most hiába szerintem nincs olyan mint régen egyik gyógyszerben sincs meg az eredeti anyag.Biztos hogy más az összetétele mert volt egy szem ezeréves Claritinem ami hivatalosan rég lejárt és azt bevettem nem viszkettem.


  Gittám nem akarok én diétázni csak most muszáj kikúrálnom magam.Láttam a mosogatód hát így tényleg nem egyszerű.


  Mindenkinek gondtalan hétvégét sziasztok.

 6. 2018. február 16. 12:4478512.

  Gitta!


   


  Most találtam még egy címet:https://www.gepeszcentrum.hu/telma_vogue_hra832_mosog atotalca_granit_4382


  itt sajnos telefonszám nincs csak email:info@gepeszcentrum.hu


   


  ( Aztán lehet hogy ugyan az a cég és már sehol semmi)

 7. 2018. február 16. 06:1978511.

  Gitta


  Aprózom a levél elküldését mert félek, hogy el száll a levelem mint az utóbbi időben már párszor. Ha jól látom és ahogy lejjebb görgetem, akkor ez olyan mint ami neked kellene HR8320 tipusú. Aztán lehet hogy nekik sincs de próba szerencse. Hidd el engem csak a segíteni akarás vezérel és nem a felajánlás!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Azért még keresgélek

  előzmény:
  dundori (78505)
  2018-02-15  19:00
 8. 2018. február 16. 06:1778510.

  Szervusztok


  Finom kavet kuldok ,en mar kaveztam.


  Nalunk nincs nagy hideg ho sincs.


  Le van lassulva a gepem nincs kedvem irni.


  Fizikoterapiara jartam a terdem es derekamert,szerencsere  hasznalt bem tudom meddig,de a jelengi allapotnak orvendek.


  Varom a tavaszt.....


  Szep hetveget kivanok minyajatoknak.

 9. 2018. február 16. 06:1678509.

  Még mindig Gittának írok!


  Kapcsolat

  Rendeléssel kapcsolatos információért írjon a rendeles@mosogatotalcak.hu e-mail címre, vagy hívja a +36 20 553 7379


  17 óra után és hétvégén is!


   

  előzmény:
  totyogoka (78508)
  2018-02-16  06:14
 10. 2018. február 16. 06:1478508.

  Szia Gitta!


  Én itt találtam valamit igaz ez egy web áruház de ha lejjebb görgetsz akkor ott van az a mosogató tálca ami neked kellene


  http://www.mosogatotalcak.hu/termekek/granit-mosogatok/


  M indjárt megnézem az elérhetőségüket is mert ez egy debreceni cég

  előzmény:
  dundori (78505)
  2018-02-15  19:00
 11. 2018. február 15. 22:5778507.

  Gittám!


  Elnézésed kérem, hogy elfelejtettem a Bálintot köszönteni. Önző módon csak az én Bálintom járt a fejemben.


  Utólag, de annál nagyobb szeretettel köszöntöm névnapja alkalmából. Születésnapot még előre nem köszöntök. Erre babonás vagyok!


  Sajnálom, hogy pórul jártál a mosogatóval.


  Esik a hó. Most ne menjenek tetőt javítani. Mindjárt itt a tavasz.


  A fürdőszobád is elkészül év végére, ahogy ismerlek. Megoldod.


  A mai napon nem voltam a hangulat tetőfokán. Délután lefeküdtem. Aludtam is. Nem jó a közérzetem. Remélem csak a front teszi.


  Aggódom a Szomszéd Erzsi néni miatt is. Nekem anyapótlék. Szeretnék jó hírt hallani, hogy még hazajön a kórházból.


  Szeretettel gondolok Rád és a Régi barátok minden van/volt tagjára.


  Jó éjszakát, szép álmokat..................................

  előzmény:
  dundori (78504)
  2018-02-14  21:40
 12. 2018. február 15. 19:0578506.

  Ami fontos: a 78487-es sorszámú szolim tartalmazza a linket. 


  Valika, amint elküldtem a szolimat, már azonnal tudtam, vége a farsangnak, jöhet a böjt!!!! Sajnos én abban a hiszemben leledzettem, hogy még javában tart, mivel még nem is sütöttem egy darab fánkot sem, pedig muszáj lenne, és akár vége, akár nem, a hét végén sütni fogok finom farsangi fánkot.

 13. 2018. február 15. 19:0078505.

  Kedves Barátok!


  Amint látom, tegnap óta nem sokan jártatok erre, ami nekem egy ráadás, hogy ne érezzem jól magam. Az történt ugyanis, hogy - kihangsúlyozzam főleg Rózsának - jól pórul jártam a mosogatótálcával kapcsolatosan. Felhívtak ma a boltból, hogy ne rendeljem meg, mert nincs és nem is lesz már többé. Az az egyetlen fajta, ami nekem tuti biztos, hogy kellene. Már le is vették a honlapjukról, de tettek helyette újakat, ami nem igaz, mert még mindig ott van, újak meg - amiből esetleg választhatnék - nincsenek.


  Ezért, ha valaki megtalálja azt a boltot, ahol jelenleg még megtalálható (a linket már átküldtem Nektek), annak pénzjutalmat ajánlok fel, max. 5 ezer forintra gondoltam. Ezt gondolhatjátok tréfának is akár, de én teljesen komolyan gondoltam, miközben azt is gondolom, hogy a mai napom megint nem lendített sokat a jókedvemen, de ennél nagyobb bajom ne legyen. Az idő sok mindent megold, vagy nem.... Mindegy is, mint tegnap írtam, itt volt a barátném férje, aki biztatott, hogy megvehetem, ennek ellenére még vártam egy igazi szakembert. Már csak abban bízom, hogy ha eddig nem jött, nem hívott, talán nem is jön, mert minek jönne, ha azt, amit szeretnék, már nem kell felmérni és jóváhagyni.

 14. 2018. február 14. 21:4078504.

  Valikám! Amint megkérdeztem, miért is fogsz böjtölni, aztán elküldtem a levelem, már tudtam is, hogy vége a farsangnak....


  Rózsa! Ezerrel haladok a megoldások felé, a mai látogató, aki nem szakember, de mindenhez ért (a Vera barátnőm férje) jóváhagyta, ennek ellenére mégis hívtam egy igazi szakembert, aki jön a héten. Arról meg nem beszélek, hogy e hétre igérte egy tetőfedő is a jövetelét. Mit is mondhatnék? Nagy reményekkel nézek a jövőbe, aztán majd meglátjuk. Tehát a héten két szakember jövetelét remélem...., de még hátra van a fürdőszoba átalakítása, ami szintén sürgős lenne (már több, mint egy éve), de erre nem nagyon fog telni, ha az előző két dolgot megvalósítom. Ha sikerül, már akkor igencsak büszke leszek magamra. A fürdőszoba meg.... hát, tudom, tudom, főleg, hogy a konyha után a kedvenc helyiségem, de egyelőre a tető a legfontosabbl, de érzem, meg fogom oldani előbb-utóbb az összes megoldandót.


  Totyikám! Tegnap a neten utaltam Bálintomnak a név- és szülinapi ajándékát, mert ugyan ma névnapja van, de 19-én született a szentem. Mivel egy a bankunk, kb. 1 órán belül meg is kapta a pénzt. Azonnal felhívott, megköszönte, majd megkérdezte, hogy az általam csomagolt bolonyai feltétet, s az anyja által kifőzött tésztát hogy melegítse meg, mert az anyja azt mondta, hogy egy lábosban. Mire mondtam neki, hogy ez hülyeség, anyád ilyet biztos nem mondott, mivel tudja, hogy van mikrotok. Persze - mondta, van hát. Na akkor édes gyerekem, tégy a tányérodra annyi tésztát, amit megeszel, a tetejére abból, amit én küldtem, majd ha meleg lett, akkor szórd rá a sajtot. A válasz: köszi mama, szeretlek!!!! Biztos nagyon éhes volt már. Sajnálom, hogy nincs itthon, mert ma olyan finom vadast készítettem, hogy megnyalta volna mind a 10 újját. Mondjuk (nem büdös az öndicséret ám!!!) én tudtam mindig, hogy tudok főzni, de a mai vadasom megállná a helyét egy szuper - nem csillagozom, annyira nem vagyok öntelt - étteremben is. Képzeljétek, hogy még nekem is ízlett, holott minden egyes ételemről várom a visszajelzéseket mindig, mert én nem vagyok annyira elégedett, mint azok, akik elfogyasztják. A fiam felhívott, és azt mondta, hogy "anya! nagyon finomat főztél, köszönöm". Természetesen Adél nem evett, mert főtt zöldséget nem hajlandó, márpedig a mártás abból van.


  A kiskutyát tegnap este elvitték az orvoshoz, meghányatták, lebuktam! Mégpedig azért, mert kiderült: etetem a kutyát, ami pedig szigorúan tilos.

 15. 2018. február 14. 20:1478503.

  Kellemes Valentin, ill. Bálint napot!!!!!


  Megköszöntöttem az Unokám!!! Jövő csütörtökön személyesen is!!!!!


  Marcsi! Nagyon boldogan fogadtam tőled a pattogatott kukorica jelmezt. Elvittem az Áginak. Azóta sem használta. Mert állat őrült. Lehet, hogy már nincs is meg a Mc,Donalds jelmez.


  Gitta! Mi a helyzet a mosogatóval kapcsolatban? Történt ma előrelépés? Jó, hogy ilyen jó a kapcsolatod a Menyeddel.


  Nem jó a közérzetem, reggel óta.


  Marci már 2. hete festi az étkezőt és a szobáját, még ma sincs készen vele. Reggel elment, az előbb jött haza. Már alszik.


  Elnyúlok én is.


  Szeretettel gondolok a Régi barátokra. Azokra is akik Nincsenek itt a Régi barátok!!!!!

  előzmény:
  totyogoka (78502)
  2018-02-14  09:30
 16. 2018. február 14. 09:3078502.

  Szép napot Mindenkinek!


   


  Itt az éjjel nagy pelyhekben hullott a hó! Minden fehér illetve csak ahol nem járnak járművek mert egyébként locs-pocs van, hiszen olvad is.Most is esik valami de ez már szerintem csak havas eső.


  Tegnap előtt a régi klubból telefonált a 90 éves Margó néni, hogy szeretné elkérni azt a nagyszélű kalapomat ami inkább csak farsangi kellék volt amikor még dolgoztam illetve sokszor okozott derűs pillanatokat neki. én meg is ígértem, hogy beviszem ma. A tegnapi napom a kalap keresésével telt. A  létező összes helyet átnéztem , még a pincében is voltunk - de nem találtam meg. Végső kétségbe esésemben a vaterán találtam egy hasonló kalapot így késő délután el nyargaltam érte és olyan boldog voltam, hogy Margó néni mégis csak előadhatja a farsangi műsorát az igazi nagy színpadon. Aztán jött a ma reggel. A reluxát engedtem fel a kisszobában és a függönyt visszahúzva a szemem sarából látok egy világos kék reklámszatyrot a fűtéscső és a szekrény oldala között. Na vajon mi volt benne??? Na ná hogy az a nyomorult kalap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Hogy a fene egye meg. tegnap hóesésben mentem nyári kalapot venni , ma meg itt vigyorog rám arról a helyről amit kb 25x átnéztem.


  Gitta!  Jó dolog ha az ember az unokákat sikeresnek látja. Olyan leírhatatlanul jó érzés.azért valahol csak azt látjuk, hogy abban sikeres amire vágyott , amit szeretett volna azt csinálja. isten éltesse Névnapján Bálintodat!


  Rózsa! Neked is van kis Bálintkád! neki is Boldog Névnapot kívánok!


  Valika! Remélem múlnak már a kiütéseid. Én a Rózsának is mindig mondtam, hogy amikor a bőrgyógyászok se tudják hogy mi okozza tuti, hogy a pszichéhez is köze van. A stressz és a lekiállapot nagyon tudja jelezni ha baj van.


  Kincsike! Vajon tudtok még egy kicsit szánkózni a kicsikkel. Volt már farsang náluk? Az én unokám már nem öltözik be mert az már ciki felsőben, de pénteken lesz tini disco ( na az nem ciki)


  Mazsola! Bízom benne , hogy már Te is jobban vagy. Jön a tavasz hamarosan.


  Mollyka! És ha jön a tavasz lehet menni a kertecskébe is.


  Manyuska! Láttam képeket Gyergyószentmiklósról ott igazi keményebb tél van. Nálatok mi újság?


   


  Mindenkinek kellemes napot kívánok! Most megyek és viszem a kalapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   

 17. 2018. február 13. 13:4878501.

  Valika! Miért kell fogyózni épp a farsang idején, amikor pont fánk-szezon van?


  Legtöbbször magamnak főzök, és persze Adél miatt is, aki ebben a tanévben nem eszik a menzán (igaz eddig sem evett, csak  fizették). Mivel egy személyre én sosem tanulok meg főzni, reménykedem benne, hogy örül a küldött ételeknek. Ez persze így is van, mert rákérdezek, hogy ízlett-e ez, meg az.


  Tegnap este kosármeccsen voltam. Bálint unokámat néztem meg, élőben első alkalommal. Az egyetemisták közti bajnokságra jött vendégjátékosnak "haza". Az itteniekkel játszottak, Bálinték jól kikaptak. Igaz, mindössze vele együtt 3 játékos társ volt a csapatban, akik az NB1-ben is játszanak.


  Nekem nem való az ilyen esemény, mert jól felidegesítettem magam a durva játékosokon, a rosszul dobott labdákon. Bálint azért ügyes volt, ő dobta a legtöbb pontot, nála volt legtöbbször a labda, na meg egy másik, szintén itt lakó srácnál, akivel szobatársak a kollégiumban. Kicsit faramuci volt a helyzet, hogy a helyi csapat helyett a vendégeknek szurkoltunk.


  Olyan érdekes az időjárás, nincs hideg, de fúj a szél és olyan erős hidegérzete van az embernek. Igaz, nem sűrűn vagyok kint, csak ha ez a kis varangy kiköveteli. Az imént talált egy diót - gondolom mókus, vagy madár hagyta el - héjastól összeropogtatta, megette. 


  Holnap reggel jön valaki, aki felméri a helyzetet a mosogatóval kapcsolatban. Én meg elővettem egy darab szarvascombot, holnap vadas lesz az ebéd, ezt kívántam meg. Szerencsére a héten a menyem jön a kutyusért, ő mindig szivesen viszi a főtt kajákat. Mondtam is neki, hogy lehetőség szerint mindig ő jöjjön.

  előzmény:
  precon (78499)
  2018-02-12  13:29
 18. 2018. február 12. 22:4078500.

  Aludjatok, csendben és röviden, mert nagyon fáradt vagyok.


  Valcsi! Mit szedsz a kiütésekre? Amikor én írtam - nem egyszer, sajnos - hogy tele vagyok, nem írtad, hogy neked is szokott lenni sok kiütés, folt. Igen szigorúan kell tartani a tilalmakat. Nekem kb. 2 hete múltak el a foltok, tetőtől talpig. Egyszer csak huss, eltűntek. Kaptam gyógyszert és rázó keveréket.


  Kérdeztem a Dokitól: - A hátamat hogy kenjem be?


  - Kenje be a falat és dörgölődjön hozzá.


  Ági ma nagyon aranyos volt. Tanító néni tollbamondást diktált nekem. Naná, hogy direkt sok hibával írtam. Mind észrevette. Örömmel osztogatta a 3, 2, 1 osztályzatokat. A javítást is le kellett írnom.


  A Szomszéd néni nekem anyapótlék.


  Kérdeztem a Pistit, azaz a fiát, hogy bemehetek-e a kórházba.


  - Egyenlőre inkább ne. Aztán meg úgyis látogatási tilalom lesz, az influenza miatt. Furcsa természete van. Ezt Marcsi is alátámaszthatja.


  Elnyúlok. Rossz a közérzetem.


  Szeretettel gondolok a Régi barátokra. 

 19. 2018. február 12. 13:2978499.

  Gitta jöhet légi postán a leves na meg a süti is,igaz most böjtölni fogok de elteszem

  előzmény:
  dundori (78493)
  2018-02-11  22:41
 20. 2018. február 12. 13:2878498.

  Erzsike dettó

  előzmény:
  er54 (78494)
  2018-02-12  09:58
 21. 2018. február 12. 13:2678497.

  Sziasztok vidám hetet.


  Nálam a helyzet változatlanjól kibabráltam magammal rég elfelejtetem mit nem szabad enni ha kiütéses vagyok.Naná hogy banánt diót szalonnát ettem,meg zöldségeket. Most a füstölt dolgokat kerülnöm kell a banán és a dió végzetes ,szóval mindent olyant ettem ami tilos és a fejem búbjától a talpamig tele lettem foltokkal.Szépen el is kapartam magam most vannak sebeim is.Hideg rázott viszkettem hiába szedtem a gyógyszert .Na ma zsíros kenyeret ettem és főztem krumplit teázom stb.Szóval öregségemre jól elfelejtettem a dolgokat.


  Gitta lehet ám hogy nagyon örült csak sok más gondja volt a fiadnak amivel nem akart terhelni.Persze kicsit vegyél vissza a sütés főzésből és majd ha sosem kapnak semmit akkor meglátod hogy mennyire hiányozni fog nekik.Én ritkán lepem meg a vejem krumplis pogácsával mindig reklamál is de én mondom ki kell érdemelniminden nap megenné annyira szereti.Uncsik is ha sokat reklamálnak akkor sütök meg főzök a kedvükre de nem kényeztetem el őket.Így mindig nagy öröm ha meglepem őket.


  Marcsi Rózsa mindig nagy szomorúság ha a közelünkbe lebetegszik valaki főleg ha össze jártatok vele.


  Molly ,Erzsike,picivirág.mazsola,Sorbet Erzsike rátok is gondolok ámmindenkinek szép délutánt .sziasztok


  Rózsa sablon a húsvétra

 22. 2018. február 12. 11:4678496.

  Marcsi! Imádkozom, hogy még hazajöjjön az Erzsi néni!!!! Este kopogtam. Nem nyitottak ajtót. Gondoltam, hogy baj van.


  Gitta! Nem csak az én családtagjaimmal vannak gondok? Sajnállak. Sütsz, főzöl és a hála elmarad.


  Kincsike! Mit főztél? 4-re megyek én is az Ágiért.


  További kellemes időtöltést. Csak azt csináljátok amihez kedvetek van! Bár csak én is azt tehetném.

 23. 2018. február 12. 11:3978495.

  Szép napot, Barátosnék!


  Tegnap pincét takarítottunk. Nagyon elfáradtam.


  Marimama Anikó unokájának ma van a születésnapja. mazsolaIldi! Ha erre jársz, kérlek továbbítsd jókívánságaimat.


  Ma korán keltem. Vérvételen voltam. Utána elmentünk, autóval, festéket venni. vagyok. Szívem szerint lefeküdnék, de van mit csinálni ebben a rumliban.


  3-kor Ágiért megyek.


  Visszaolvasok. Addig is szeretettel gondolok az előttem írókra és az utánam érkezőkre. A hiányzókra főleg!!!!!!

1 2 3 4 5

Legnépszerűbb cikkek