Itt vagyunk régi barátok 2

*zsóka49*
Létrehozva: 2006. június 25. 09:58

Megprobálok uj topikot nyitni. Hátha sikerül beszélgetnünk.Várlak benneteket, akik az Ide, ide régi barátokban voltatok,Hátha igy megy

79489 hozzászólás
 1. 2019. március 22. 11:0779489.

  Sziasztok!


   


  Gyönyörű idő van! Süt a nap és még melegít is. Délelőtt átültettem a virágokat ( Apus segítségével) Nem sok van 8-10 cserép + a lépcsőházi pár cserepes növényt is megsajnáltam mert csak senyvednek azokat is átültettük. Már sokkal jobb a derekam, de vannak még fájdalmas pillanatok. Holnap lesz az unokám nyelvvizsgája utána jön ide és itt is alszik.Az a terv, hogy sütünk majd valamit a vasárnapi ebédhez. 


  Mi is lomtalanítottunk tegnap délután. nem volt sok a kidobni való inkább csak kartondobozok, de most szép rend van a pincében. Csak egy picit voltam dühös mert valaki még éjfélkor is pakolt behallatszott ahogy a pince ajtó be - be csapódott. 


  Főztem is krumplifőzeléket meg fasírtot. 


  Jó étvágyat az ebédhez!


  Legyen szép a hétvégétek! 

 2. 2019. március 21. 20:3479488.

  Muszáj jönnöm!


  Most történt a lomtalanítás. Mit gondoltok? Kivel cipeltetett fel mindent a Marci? Nem nehéz kitalálni. A derekam leszakad. A homlokomról folyik a víz és alig van hangom. Ő 1 db-ot sem hozott fel, lomot. Eddig bírta morgás nélkül. Most elkezdte. Ez nekem jó ürügy volt, hogy feljöjjek. Letusolok, elnyúlok.


  Jó éjszakát kívánok.

  előzmény:
  rozsaanyu (79487)
  2019-03-21  14:25
 3. 2019. március 21. 14:2579487.

  Kellemes délutánt, az előttem íróknak és a hiányzóknak is!


  Sűrű unokás programjaim vannak. Öröm, de fárasztó is.


  Ma az Okmány Irodában voltam. A Jogsimat intéztem. Holnap a Honvéd Kórház Hemofíliára megyek 12-re. Délután Ágiért az iskolába. Ott alvós leszek, mert az Andi szombat hajnalban indul egy esküvőre, ahol Ő lesz a tanú. Viszem a goffri sütőt. Sütögetni fogunk.


  Végre leszokott az Ági a "kutyus menhelyezésről". Mostanában az iskolásat játszunk. Persze, hogy Ő a tanító néni. 


  Marcsi! Kívánom, hogy végre teljesen gyógyulj meg és sikerüljön a jövő heti utazás.


  Valcsi! Nem könnyű a feladatod. Két felé utazgatni. Jó, hogy nem hoztad még fel a virágokat. Vigyázz a saját egészségedre!!!!


  Kincsike! Hogy vannak az Unokák? Már a kisebbik is ovis?


  Manyuska! Nem nagy esélyt látok arra, hogy a férjem jó irányba fog változni. Ez egyre csak rosszabb lesz.


  Ma délután elkezdjük a pincéből kihordani a lomokat. Mondtam, hogy csak addig vagyok hajlandó segíteni, míg el nem kezd morogni.


  Gitta, Margó, ............. HIÁNYZÓK??????????


  Szeretettel gondolok a Régi Barátokra. Élőkre és a mennyben lévőkre is!!!!! Amikor tudok, jövök.


   

  előzmény:
  precon (79486)
  2019-03-21  09:21
 4. 2019. március 21. 09:2179486.

  Ibolya most eldöntöttem hogy inkább egy nap csak egyik kórházba megyek mert ha kétfelé megyek piszkosul elfáradok.Igaz így meg elveszik két napom de kevésbé fárasztó.


  Kocsival mentünk és tiszta ideg lettem mert egy órát araszoltunk Csepelre aztán meg be a városba.Szóval marad a tömeg közlekedés így viszont csak egyszerre egy felé megyek mert cuccolok.Viszem a tiszta ruhákat meg az üdítőt nasit stb. Még mindig próbálom egy helyre tenni őket eddig sikertelen a kísérletem.

  előzmény:
  Ibolyka43 (79483)
  2019-03-20  18:45
 5. 2019. március 21. 09:1679485.

  Sziasztok vidám napot.


  Nálunk az éjjel is fagyot Szerencse hogy nem hozattam fel a virágaimat a pincéből a fiammalde akartam


  Marcsi majd a fürdőben egy kicsit ellazulnak az izmaid és hátha jót tesz.Lehet hogy kérned kellene egy iszappakolást 

  előzmény:
  totyogoka (79484)
  2019-03-21  06:33
 6. 2019. március 21. 06:3379484.

  Szép jó reggelt!


   


  Süt már a nap és tegnap is elég szép időnk volt. Jó lenne ha kicsit melegedne is az idő hiszen ha lassan is de csak itt lenne már az ideje hogy tavasz legyen. Sajnos még mindig nem az igazi az állapotom. Hamar elfáradok és gyaloglás közben a leg váratlanabb helyzetekben is bele -bele nyilall a derekamban. Ez aztán meg is keseríti az életem rendesen. Azért el teszek veszek itthon, főzök vasalok boltba megyek, de cipekedni hajolgatni nem nagyon tudok. 


  A ct eredményem még mindig nincs meg  - naponta hívogatom Őket. 


  A jövő héten pedig el szeretnénk menni Egerszalókra , már november óta le van foglalva a szállás. Majd kiderül, hogy sikerül-e elutaznunk.


  Mindenkinek nagyon kellemes és napsütéses vidám napot kívánok!

 7. 2019. március 20. 18:4579483.

  Szervusztok


  Vali


  Nehez neked hogy 2 fele kell menj,neg jo,hogy vagy nekik,maskulonben mit csinalnanak?csak nehogy te is kifaraszd  magad nagyon.


  Totyi


  Orvendek,hogy gyovyulgatsz ha lassan is,de nem kell egesz nap nyomnod az agyat.


  E54


  Jobban lett a kisunokad?sajnalom a kicsiket,ok jobban szenvednek,mint mi a felnottek.


  Rozsa


  Jo,hogy tudtal irni, nehez helyzetben vagy,de hidd el "a jegenyefak nem nonnek az egig"egyszer a ferjed is lehanyatlik amikor szuksege lehet rad.


   


  Legyen szep estenk.

  előzmény:
  precon (79482)
  2019-03-19  08:13
 8. 2019. március 19. 08:1379482.

  Sziasztok örömmel olvasom hogy mindenki a javulás útjára lépet.Sajnos felénk is hideg szél fúj nekem ettől a fejem szét akar esniA betegeimnél nincs változás ami igen nagy gond számomra .mivel el kellene határoznom magam hogy mi legyen?Most azon agyalok hogyan tudnám őket egy helyre helyezni?Eddig minden honnan elutasítottakNa majd történik valami ,csak tegnap is nagyon elfáradtam mire hazaértem a két kórházból.


  Nagyon szeretnék napsütést én is akkor valahogy minden sokkal jobban megy


  Felénk még éjszakánként fagyA jácintok és a nárciszok már virágzanak na és az ibolyák is.Ez azért kicsit lélek melegítőRászántam magam és elkezdtem metszeni,na az idén lehet hogy nem lesz szőllőBaromira értek a metszéshezA fákat is úgy találomra ez nem tetszik ez talán jó szóval tanulgatomA rózsákhoz értek virágom az leszLegyetek jók és egészségesek .sziasztok.

 9. 2019. március 18. 21:0279481.

  szép  estét 


  Köszönöm  Pisti  jobban  van  már  éppen  ideje .


  Marcsi  Te  is  jó  hírekkel  érkeztél szerintem minden  nap jobb lesz  .


  Uncsikáim tegnap  késő  délután  haza  érkeztek a messzi mamáéknál voltak pénteken  mentek.


  Végig  olvastam  mindenkit   .


  szeretettel  gondoltam  mindannyiotokra   még  Gittá-ra  is   


 10. 2019. március 18. 07:5979480.

  Szép napot!


  A tegnapi ragyogó napsütés és kellemes 20 fok után most igazán nem esik jól a hideg széllel érkezett hideg front. Nehezen alakul ez a tavasz pedig már igencsak ki vagyunk éhezve a napsütésre. tegnap lemerészkedtem egészen a Duna partig és kicsit sütkéreztünk. Nagyon sokan voltak idősek és kisgyerekesek fiatalok és középkorúak is.Az én deréktájékom még mindig nem az igazi de már sokkal jobb mint amikor ez az egész elkezdődött. Az is igaz hogy közben el telt éppen 3 hét. Itt az ideje hogy pozitív változást is tapasztaljak már. Azért még mindig előfordul, hogy be kell venni fájdalomcsillapítót illetve le kell feküdni mert fáj a derekam.


  Remélem, hogy Mindannyian jól vagytok.


  Legyen szép a napotok!

 11. 2019. március 15. 20:1279479.

  Kellemes estét kívánok!


  Nagy örömmel olvasom, MARCSI jobban vagy!!!! VÉGRE!!!! Maradjon is így!!!!


  Köszönöm a Kristóf köszöntését. Halasztjuk az ünneplést, mert nem szeretném a bacikat vinni. Úgy is náthásak.


  Depresszióm változatlan. Annyi, hogy nem fordulok teljesen magamba. Inkább próbálok kifelé nyitni.


  Jövő héten lejár a jogosítványom. Időpontokat kértem a szakrendelésekre. Pszihiáter 04.08. Szemétet 05.22.


  Azt mondta a Háziorvos Asszisztens Dia: - A lényeg, hogy legyen időpont. Szerdán menjek a papírért, amivel mehetek az Okmányirodába. Ott kapok ideiglenes jogsit, amíg elkészül a végleges.


  VALCSI!


  Bejelentkeztem a Gondozóházba, a nyugdíj 60 %-t kell fizetni. Tanácstalan vagyok. Igaz, van időm töprengeni, mert ez nem megy egyik napról a másikra.


  Gitta merre vagy????


  Itt is szeretném jelezni: Nem volt lehetőségem írásba adni, ennek ellenére, MINDENKIT köszöntöttem magamban, vagy a face-n!!!


  Megkönnyebbülés, hogy a mai "ünnep" csendben zajlott!


  További kellemes estét, jó éjszakát kívánok! Szép álmokat, Rózsás csókokat, bajuszos angyalokat!

  előzmény:
  totyogoka (79477)
  2019-03-15  06:54
 12. 2019. március 15. 14:0279478.

  Sziasztok vidám napot.


  Felénk nem esik de fúj a szél és hideg van.


  Marcsi igazad van és magamra vagyok dühös hogy biztos voltak jelek amit észre kellett volna vennem.Persze most nem hagyom annyiba hátha még van remény.Nagyon nehéz mivel igazán nem tudok kitalálni olyan dolgot ami érdekelné.A kórház is azt javasolta keresek neki otthont,ja könnyű ezt mondani.


  Örülök hogy kezdesz gyógyulni csak így tovább.

  előzmény:
  totyogoka (79477)
  2019-03-15  06:54
 13. 2019. március 15. 06:5479477.

  Szép napot!


   


  Angyalföldön esik az eső nem is csak csepereg hanem rendesen esik. Sajnálom az ünnepelni készülőket mert jól átfáznak. vasárnapra már sokkal jobb időt ígérnek. 


  Nem szeretném elkiabálni de tegnap már végig azaz 20 percig tudtam csinálni a gerinc tornát úgy hogy közben nem kellett csikorgatni a fogaim és nem izzadtam le mint a ló. Talán enged annyit hogy egyre többet tudjak mozogni. Nem akarok én akrobata mutatványokat csak fájdalom mentes napokat. Hosszú volt ez a közel 3 hét.


  Valika! Sajnos a depresszió az ilyen ronda betegség. Mi a mi gondolkodásunkkal azt feltételezzük, hogy meg tudná csinálni csak elhagyja magát. De sokat elmondtam magamban én is amikor még dolgoztam  egyik másik gondozottunkra hogy az nem igaz , hogy képtelen erre vagy arra. Pedig a depressziós tünetnek pont ez a lényege az abszolút érdektelenség és a környezete sem tudja motiválni. Van olyan stádium amikor csak vegetál a páciens és tűri a szemrehányásokat  de képtelen tenni ellene. Jó gyógyszer nincs rá inkább csak a nyugtatók feszültségoldók , de a magukba fordulás annyira elhatalmasodik rajtuk, hogy sajnos nem lehet segíteni. ha ehhez még jön a demencia is akkor aztán tényleg valamilyen intézményi elhelyezés a megoldás. ( bocsi nem okoskodni szeretnék, de sajnos több ilyen gondozottunk is volt)


  Mandula Évike! Örülök hogy benézel . Én valahogy soha nem vágytam kertes házba. Bár vidéken nőttem fel, de ez a "panelkényelem" nekem jó így. Igaz nekünk a Duna part közelsége meg a ház előtt lévő kicsike kertecske kielégiti ha mégis egy kis kapirgálásra vágyom. Mivel a kertészkedéshez meg nincs szakértelmem így amíg volt telkünk akkor se volt nagyon bő termés. 


  Rózsa! Jó hogy legalább nyugalom van. Kristófodnak boldog Névnapot kívánok. Az unokákban megmarad a velük töltött idő erre emlékezni fognak majd sokáig. hamar eltelik ez az idő ahogy nőnek egyre több lesz az elfoglaltságuk és kevesebb idő marad a nagyszülőkre.


  Ibolya! Várjuk a tavaszt! Hamarosan mennénk Egerszalókra Cserkeszöllőre Hajdúszoboszlóra de ehhez az kel hogy teljesen rendbe jöjjön az egészségem. Nem akarom kihívni magam ellen a sorsot.


  Kincsike! Remélem már jól van az egész család apraja és nagyja is. 


  Mindenknek szép tavasz várást kívánok!

 14. 2019. március 15. 00:2879476.

  Aludjatok nyugodtan, csendben írok.


  Ma korán - délben - mentem az Ágiért az iskolába. Nincs lecke, így ebéd után elhozhattam. Délután jót játszottunk. Ország, Város, Fiú, Lány, Növény, Állat játékot. Biztosan ismeritek.


  sorbetE! Örömmel olvaslak! Ha tehetném, kutyát választanék én is. De............! Az Úr nagy úr nálunk. Nem járul hozzá.


  Sajnos, nem fiatalodunk. Nekem is fáj itt is, ott is.


  Mindenkit olvastam, de álmos vagyok. Korán keltem és csak most tudok lefeküdni.


  Jó éjszakát, szép álmokat, Rózsás csókokat, bajuszos angyalokat.


  Bizony, bizony!!!!!! Hol van már az a finom kóóóóóóbiiiiiii????? Hiányzók jelentkezzetek!!!


  Képeket nem tudok hozni, mert a "dugdosós telefonban" vannak. Nem tudom ide áttölteni. Dugdosni kell, mert a Marcitól kaptam a 65. szülinapomra. Most követeli vissza, mert "nem vagyok méltó rá"!!!!!


  Egyébként, most egy kicsit enyhült a hangulat. El ne kiabáljam. Nem kell menekülnöm. Kop-kop-kop! Nem sokat beszélgetünk. Csak ami elkerülhetetlen.


  Jövő héten többször lesz Ágizás. Még ottalvós napok is lesznek.


  Kristófnak névnapja lesz. Nem tudom, mikor megyünk köszönteni.


  Bálint már nagyon szépen beszél. Sajnos még pelusba kakil, pedig már bilibe is sikerült. Volt óvodában, ismerkedni. Nagyon tetszik neki.


  Jó éjszakát, szép álmokat, Rózsás csókokat, bajuszos angyalokat.


  u.i.: Sokat gondolok a mennyországban tartózkodó Barátokra, Barátnőkre is!!!


  Drukkolok, hogy a 15.-i ünnep csendben múljon el!!!!


   

  előzmény:
  mandula2 (79475)
  2019-03-14  20:50
 15. 2019. március 14. 20:5079475.

  Szervusztok, jó estét!


  Jöttem, - kicsit megkésve - hogy megköszönjem sorbetErzsébetnek és Rózsának is a megemlékezést.


  Köszönöm szépen!


  Valikám lehet, sőt biztos, hogy Gitta kertje gyönyörű, hiszen ő mindenben olyan precíz, de sajnos a mi


  kertünkre érvényes az a mondás, hogy vagy kert, vagy kutya. Én a kutyát választottam, így aztán... már csak a képeken látom, hogy milyen is volt időszámítás, akarom mondani a kutya előtt?!


  Sajnos minden évben egyre nagyobb a kert is, a ház is, vagy a mi erőnk megy össze, valahol elszökik az energiánk.


  Talán az években kell keresni, bár azt hiszem nem érdemes.


  Azt mondják, hogy aki nem akar megöregedni, az időben haljon meg. Kérdezem: ki az, még ha olyan nyomorultul is tengeti az életét, aki meg akar halni fiatalon?


  Totyi milyen régen is volt az a kávéházi találkozó!!! Hol van már az a kóóóóbi?!


  Sajnállak a gerinced miatt, bizony az nagyon tud fájni. Mindenki azt mondja, hogy vigyázz magadra, de persze hogy vigyázol.


  Valamire figyelmeztet ez a fájdalom, talán megint túlvállaltad magad.


  Valikám irigylem az agilitásodat! Persze inkább Te segíts, minthogy neked segítsenek, persze egyiket sem könnyű felvállalni.


  Holnapra szép ünnepet kívánok.


  mandula


   


   

 16. 2019. március 14. 16:2279474.

  Vali


  Elhiszem,hogy jobb a hangulatod,de ontorvenyu ember mibd8g az marad,amig meghal mert hozza volr szokva,hogy minden ugy tortent regebb,ahogy o akarta,ezen nem fog valrozratni.,hidd el tapasztalatbol irom.


  Totyi


  Akarmilyen kis javulasnak orvendunk kulonosen,ha mar tudjuk,hogy mivel jar a mutet.


  Hiszem,hogy a nyarara Gorogorszagban fogsz setalni,ahogyan magamat elkepzelem Szoboszlon...


  Nalunk is hideg,szeles ido van,ez nem tesz jot a terdeimnek.


   


  Vigyazzatok magatokra,pihenjetek is,ne csak dolgozzatok.

  előzmény:
  precon (79473)
  2019-03-14  08:09
 17. 2019. március 14. 08:0979473.

  Ibolya tényleg nem könnyű de ha jön a jó idő akkor az én hangulatom és a kedvem is jobb és minden könnyebben megy

  előzmény:
  Ibolyka43 (79466)
  2019-03-12  12:12
 18. 2019. március 14. 08:0779472.

  Rózsa ez az idő is olyan hogy az ember hangulata a béka feneke alatt van

  előzmény:
  rozsaanyu (79467)
  2019-03-12  20:30
 19. 2019. március 14. 08:0679471.

  Erzsike a mi korunkban már jó oda figyelni erre, meglepően hamar fajul komolyra egy megfázás

  előzmény:
  er54 (79468)
  2019-03-13  20:07
 20. 2019. március 14. 08:0279470.

  Sziasztok vidám napot.


  Marcsi remélem mielőbb rendben leszel.Olyan sokat vagyok Pesten hogy találkozhatnánkgyakranviccet félretéve most kicsit megvagyok lőve mert az unoka tesóm Csepelre került nagyon rossz oda nekem a közlekedés .Autóval dugó-dugó hátán .Vonattal jó lenne de az Imre tértől sokat kell gyalogolni még nem igazán vagyok képben.Egyébként nekem nem tetszik az osztály ahová került.Kérdeztem őt hogy miért jó neki ez?nem kellene itt lennie csak akarnia kellene és nem elhagyni magát.Nem is értem egy ilyen korú nő hogy képes elviselni hogy pelenkázzák csak azért hogy neki legyen igaza hogy nem tud járni.Pedig tud simán felül az ágy szélére tiszta az agya is számomra érthetetlen.Próbálok hatni rá ,rendeltem neki gyógytornászt.morog érte de nem érdekel.Azt hajtogatja hogy érszűkületes a lába és kész.


  Lányok olyan hideg van a fene egye már kezdtem örülni hogy lehet kertészkedni de utálom a szelet és felénk egyáltalán nincs tavaszMég be vannak fagyva a kutyák vizei reggelre.


  Szoktam nézegetni én is a tali képeket olyan jó nosztalgiázni sajnos nagyon elfogytunksokan az égi mezőkre költöztekÖssze akarom szedegetni egy mappába és lementeni hogy nehogy elvesszenek.2009 Cserke

  előzmény:
  totyogoka (79469)
  2019-03-14  06:41
 21. 2019. március 14. 06:4179469.

  Szép jó reggelt!


   


  Nagyon nagyon lassú és apró mértékkel mérhető a javulás, de már úgy vagyok vele hogy ezeket az apró jeleket is észre kel venni és főleg értékelni. Még mindig feszül húzódik fáj főleg ülőhelyzetben, de egyre többet tudok ágyon kívül tölteni. tegnap pl gyalog mentem el egyedül a reumatológiára és bár nagyon elfáradtam, visszagondoltam arra amikor 2,5 hete még a toalettre se tudtam kimenni egyedül . Szóval vannak biztató jelek csak én vagyok türelmetlen. Megint kaptam ( fél) injekciót , meg most újra próbálkozom a Milgamma-N kúra szerű szedésével. tegnapi diagnózis : ülő ideg gyulladás. Fájdalomcsillapító még mindig kell napközben az éjszakai alvás meg eddig se nagyon ment most meg aztán szinte csak szendergek fél órákat órákat!


  Kincsike! Jaj! Szegény Pistinek mielőbbi jobbulást kívánok. Sajnos már minden apró problémára oda kell figyelni és komolyan kell venni mert bár sose hittem volna de a betegségek hatványozódva jönnek 60 felett!


  Rózsa! Örülök ha gyakrabban tudnál jönni, de már ez is nagy dolog ha néha be tudsz lesni kis időre és tudunk Rólad. Kristóf unokádnak Boldog Névnapot Kívánok!


  Valika! Nagy terhek ezek Neked is mert nem kis dolog mások ügyeit felelősséggel elvállalni főleg ha ilyen  nehéz esetekről van szó. Nagy szerencse hogy ilyen talpraesett vagy és nem ismersz lehetetlent.További kitartást neked, de figyelj közben a saját egészségedre is.


  Ibolya! Te is figyelj a térdeidre.Az időjárás változást a szeles időt mindannyian megérezzük. Nekem is a mozgás szabadsága hiányzik a legjobban. De bízom benne hogy előbb utóbb csak rendbe jövök és talán ha futni nem is fogok de menni még talán igen úgy mint régen.


  Mandula Évi! Olyan jó volt hallani felőled is! Azok a régi szép idők amikor még találkoztunk a Duna Park -ban. na azok voltak a szép idők. A napokban nézegettem azokat a képeket. Sajnos azóta sokan hiányoznak már közülünk.


  Sorbet Erzsike! Titeket is emlegettelek ezeknek a képeknek a nézegetése közben. Jók voltak azok a találkozók. Bizony nagyon gyorsan telnek a napok. Most volt Karácsony és már itt van a Húsvét.


  Kívánok Mindenkinek kellemes tavaszi napokat a hosszabb hétvégére kellemes időtöltést!

 22. 2019. március 13. 20:0779468.

  szép  estét


  Marcsi  sajnálom  hogy  nincs  javulás ..


  Nálunk az  uncsik  most  jelenleg jol vannak oviba  bölcsibe   töltik  a  napot .


  Nem  vettük  komolyan Pisti köhécselt  de  nem  mult  el  ,majd  belázasodott  kiderült  tüdőgyulladása  van .Szerencsére  1 hét  után  már  kicsit jobban  van nincs  láza  és a köhögés  is enyhült .Holnap  kell  vissza mennie majd  kiderül .


  Én  kicsit  elfáradtam  az  átvirrasztott  éjszakák   miatt  ( sajnos nem  tudott feküdni mert  fulladt  és  köhögött ).


  Látom Rózsa   is   idönként  tudsz  jönni  .


  Mindenkire   szeretettel  gondoltam 


 23. 2019. március 12. 20:3079467.

  Kellemes estét kívánok!


  Valcsi! Kitartást kívánok a vállalásodhoz. Nem semmi!!!!! Találó a napindítód!


  Marcsi! Nagyon sajnállak, hogy nincs javulás. Talán jobb lenne mielőbb túl lenni a műtéten.


  Manyuska! Itt nagyon erős szél volt ma. A meteorológus még havat is jósolt. Nekem a fogam fáj ilyen időben. A fogam a frontérzékeny.


  Ma Ercsiben jártam. Lecseréltettem a téli autógumit. Talán nem siettem el.


  Nagyon bágyadt a hangulatom.


  Csütörtökön megyek Ágiért az iskolába. Erre a hétre ennyi a nagymamaságom.


  A Bimbómék autójában nem volt semmi. Mégis betörték a hátsó ablakot. Rendőrség volt. Kártérítés nincs, mert nincs CASCO.


  Szeretettel jó éjszakát kívánok, a Hiányzóknak is!

 24. 2019. március 12. 12:1279466.

  Szervusztok


  Totyi


  Sajnalom,hogy annyit szenvedsz, borzaszto annyit varni egy kiertekekesre,addig a beteg szenved lehet rogton muteni kell.


  Ki foz nektek vagy rendelitek valahonnan az ebedet?


  Vali


  Nagy terhet vettel nagadra,neked sem konnyu,ellatni a beteget es meg a ferjet is kell latogatni.


  Nekem is megerzi a derekam a hideg idojarast,nem beszelve arrol,hogy mi d a 2 terdem faj,a sok cipelestol.


  Vigyazzatok magatokra.

  előzmény:
  totyogoka (79465)
  2019-03-12  06:56
1 2 3 4 5

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek