Ez van karácsony

Idén is karácsonyi manónak öltözve járja a kórházakat a beteg kisfiú

A 6 éves Noah tavaly a saját zsebpénzéből vett ajándékokat a gyerekeknek, idén azonban már egy szponzor segítségével indul karácsonyi ajándéktúrájára.

Noah Wall a mellkasától lefelé paralízissel született. A kisfiú agyának mindössze 2 százaléka funkcionált, ezért az orvosok nem sok esélyt jósoltak a túlélésre. A kisfiúnak mégis sikerült felépülnie, és a saját csodáját szeretné másokkal is megosztani.

A kisfiú tavaly karácsonykor a spórolt pénzéből vett ajándékokat a newcastle-i kórházban fekvő gyerekeknek, amiket karácsonyi manónak öltözve maga kézbesített. A története sokakhoz eljutott, többek között az üzletember Nigel Richardsonhoz is, aki úgy döntött, idén beszáll a jótékonykodásba. 

A férfi 70 ajándékkosarat állított össze a kórházi dolgozók részére, Noah pedig boldogan vállalta, hogy idén újra magára ölti az Elf manó jelmezét, és kiosztja az ajándékokat azok között, akik az ő felépülésében is segítettek. 

newsandstar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top