Ez van karácsony

Ez az igazi karácsonyi csoda: mindenki letétjét kifizette a jóságos idegen az áruházban

A rejtélyes jótevő név nélkül állta több tucat ember karácsonyra kinézett ajándékait.

Az amerikai szupermarketekben külön opció áll azok lehetőségére, akik nem tudnak azonnal fizetni azért, amit kiválasztottak, ezért az áruház elteszi a részükre pár napra. Ez a layaway kultúrája, amit karácsony közeledtével még többen vesznek igénybe, mint egyébként.

Akik a napokban a vermont- Derby Walmart szupermarketben tetettek félre árut, különösen jól jártak: egy nagylelkű idegen ugyanis mindenkinek rendezte a számlát. Egy, a pénztárnál sorban álló vásárló, Julie Gates mesélte el, hogy történt a dolog: „Hallottam, ahogy az előttem álló férfi megkérdezi a pénztárost, hogy van-e olyan layaway áru, amit kifizethetne. Aztán hozzám fordult, és azt mondta nekem, hogy ha szeretnék még valamit venni, hozzam gyorsan, és ő kifizeti.”

 

A Walmart megerősítette, hogy az egyik nap még layaway áruktól hemzsegő raktárszoba másnapra kiürült, mert az idegen mindenkinek kifizette a letétbe helyezett termékeket.

Csak nem a Mikuláshoz volt szerencséjük?

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top