Aktuális

Kvíz: Milyen állat lakozik a lelked mélyén?

Ha választhatnál, milyen állat bőrébe bújnál? Lennél hűséges kutya vagy inkább szabadszellemű, öntörvényű macska? Esetleg egy zabolázhatatlan sas? Töltsd ki kvízünket, és derítsd ki velünk, milyen állat lakozik a lelked mélyén.

Amikor kamaszok voltunk, egy barátnőmet a jelenlétemben megkérdezték, milyen állat bőrébe bújna szívesen, ő azt felelte, egy magányos ember kutyája szeretne lenni. Persze én – lévén erősen szociális típus, akinek igen fontos érték a szabadság – teljesen kiakadtam ezen a válaszon. Én szívesebben feleltem volna azt, hogy sas vagy delfin, de még azt is, hogy szurikáta. És a vicc az, hogy az élettörténetünk tökéletesen rímel arra, amit anno válaszoltunk. Ő évek óta harmóniában él élete szerelmével. Jól megvannak, viszont tök magányosak, a kapcsolatuk teljesen zárt, nem nagyon vannak barátaik, és közös gyerekük sem született. Én nagyon sokáig keresgéltem, mire végül megtaláltam az igazit, akivel sokat csavargunk, utazunk, lazulunk a barátainkkal, a hozzánk hasonló kis szurikátacimboráinkkal.

És mi a helyzet veled? A te lelked mélyén milyen állat lakik?

 Még több kvíz az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top