Aktuális

Itt a segítség, ha utálsz teregetni (x)

Megfáradt hát, labirintus a lakás közepén, vastag pára az ablakokon…A vasalásnál már csak a teregetés utálatosabb házimunka. Pedig úgy néz ki, hogy van itthon végre megoldás a teregetésre: az őszi, hűvösebb hónapok idején egyre többen hódolnak a Bubbles önkiszolgáló mosodáknak.


„Minek mennék mosodába, ha van mosógépem?” – kérdezik a legtöbben, amikor megismerik az eddig inkább Amerikában divatos szolgáltatást. Érdekes módon a Bubbles mosodákba nemcsak azok járnak, akiknek nincs mosógépük: legtöbben azért próbálják ki, hogy végre kimoshassák az otthoni géphez túl nagy textileket, mint például az ágyneműk vagy függönyök, de van, akinek a mosógépe romlott el, vagy egyszerűen annyi szennyese gyűlik össze, hogy a Bubbles a kézenfekvő megoldás.
A szolgáltatás ráadásul villámgyors. Amíg az otthoni mosógép közel másfél óra után köpi ki a ruhákat, addig a Bubbles mosógépei fél óra után mosnak tisztára.
Amire viszont mi is esküszünk, az a szárítógép. Mindössze 37 perc után egy nagyobb adag ruhát lehet kivenni viszonylag gyűrődésmentesen és szinte tökéletesen szárazon, ezzel kellemetlen mozzanatoktól megkímélve otthonunkat.
Bubbles mosodákból Budapesten 24 található, de működik már Győrben, Sopronban, Pécsett, Szegeden, Kecskeméten és Debrecenben is. Az árakról és a nyitvatartásról a mosodahálózat honlapján lehet tájékozódni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top