Aktuális

Így válhat teljessé életed! (x)

A legtöbb ember életében az egyik legörömtelibb esemény, amikor egy cica vagy kutya érkezik az otthonába, hiszen bearanyozzák a mindennapokat hűségükkel. Ha igazán jót szeretnél tenni, fogadj örökbe egy kisállatot, mert mindegyikük megérdemel egy új esélyt a szeretetteljes életre.

Horváth Éva is az örökbefogadásban hisz

Úgy gondolom, hogy felelősek vagyunk azért, akit megszelídítettünk, de sajnos nagyon sokan vannak, akik magukra hagyják a négylábú barátaikat. Ezért nálunk már családi hagyomány, hogy csak mentett cicáink vannak, akik nagyon hálás jószágok. Egy mentett cica mintha azzal viszonozná a választásodat, hogy pillanatok alatt képes beilleszkedni a család életébe – mondta el Horváth Éva.

Hogyan fogadj örökbe egy cicát?

A legjobb mód, ha megbízható menhelyet keresel. Gondoltad volna, hogy a Noé Állatotthon az elmúlt 25 évben közel nyolcezer cicát adott örökbe? Itt egyébként rendszeresen tartanak örökbefogadó napokat, ahol az állatokkal és az alapítvány munkatársaival is találkozhatsz, sokan pedig az örökbefogadás után is csatlakoznak, hogy hasznos információkat adjanak át a folyamattal kapcsolatban.

Fontos a kölcsönös szimpátia! Olyan állatot fogadj örökbe, akivel kölcsönösen szimpatizáltok egymással. Ez valami olyasmi, mint a szerelem első látásra, és ez tényleg kitart egy életen át!

Készülj fel a cica érkezésére! Szerezz be egy megfelelően zárható macskaszállító kosarat, hiszen a Noétól például ebben viheted haza a cicát. Biztosan örülni fog kisállatod egy kaparófának, de ami fontosabb, hogy legyen otthon alomtálca, alom és alomszedő lapát, valamint vizestálka és megfelelő minőségű élelem.

Nagy László kézilabdázónk szerint minden állat megérdemli, hogy méltó körülmények között éljen, és esélye legyen szerető otthonra találni. Szerinted is? Akkor kérünk, támogasd a Noé Állatotthont adód 1%-ával, valamint PreVital termékek vásárlásával, amelyek után áprilisban és májusban termékenként 1 Ft-ot adományozunk a Noé Állatotthon számára! Köszönjük a cicák nevében is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top