Aktuális

Gondoskodjon arról, akit a legjobban szeret a világon!

Szülők körében végzett kutatásunk alapján, valós igényekre és egyedi élethelyzetekre építve fejlesztettük ki gyermekbiztosítási programunkat, amely a gyermek és a szülő számára is széles körű szolgáltatásokat és kiszámítható pénzügyi biztonságot nyújt egy esetleges baleset vagy betegség bekövetkezésekor.

Társak vagyunk, hogy gyermeke biztonságban legyen minden élethelyzetben!

Mitől különleges Junior Care gyermekbiztosításunk?

• A hét minden napján 24 órán át hívható Call Centerben orvosok fogadják hívását
• Hivatalos szünidő alatt bekövetkező baleseti sérülések esetén dupla biztosítási összeget térítünk*
• A gyermek teljes körű felépülését biztosítva nemzetközi második orvosi szakvélemény kérhető
• Huzamosabb kórházi vagy otthoni ápolás esetén magántanár segíti a gyermeket felzárkózni
• Súlyosabb betegség vagy baleset esetén pszichológusi konzultáció vehető igénybe
• Már akár 10 000 forinttal megtakarítás indítható gyermeke jövőjére
• Kármentességi bónusz a szerződés minden harmadik díjjal fedezett biztosítási évének elteltével
• 10%-os éves díjkedvezmény további gyermek és szülő biztosított esetén

Gondoskodjon arról, akit a legjobban szeret a világon!

Csatlakozzon ön is a világszerte közel 100 millió ügyfélhez, akik a MetLife-ot választották partnerül, hogy biztosítsák azokat, akik számukra a legfontosabbak!

A MetLife, Inc. (NYSE: MET) leányvállalatain és tagvállalatain keresztül (“MetLife”) a világ egyik legnagyobb életbiztosító társasága. Az 1868-ban alapított MetLife világszerte kínál életbiztosítási és életjáradék-programokat, alkalmazotti juttatásokat, valamint vagyonkezelői szolgáltatásokat. A mintegy 100 millió ügyfelet kiszolgáló MetLife közel 50 országban van jelen, és piacvezető szerepet tölt be az Egyesült Államokban, Japánban, Latin-Amerika, Ázsia, Európa és a Közel-Kelet országaiban. További információért látogassa meg a www.metlife.hu honlapot.

* Ha a csonttörés, az égési sérülés vagy a maradandó károsodást okozó baleset a hivatalos tanítási szünet időszakában következett be, a szolgáltatási összeg kétszeresen kerül kifizetésre.
** Jelen cikk kizárólag tájékoztatás céljából készült, nem minősül ajánlatnak. További információért, kérjük, látogassa meg a www.juniorcare.hu honlapot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top