Aktuális

Gal Gadot lett a Huawei új kampányarca (X)

A csodanő mostantól új szerepben, a Huawei márkanagyköveteként tündököl, amit egy exkluzív sajtóeseményen, Párizsban jelentett be a vállalat.


Gal Gadot a modern nő megtestesítője, aki egyszerre sikeres színésznő, kétgyermekes édesanya, azaz igazi „csodanő”. Gal kiáll az elvei mellett, és egy személyben testesíti meg mindazt, amiben a Huawei elhivatottan hisz: a kifogástalan eleganciát, a tökéletességre való törekvést, az erőt és a kitartást, ezért is lett a Huawei legújabb csúcskészülékeinek, a P20 Prónak és a P20-nak a kampányarca.

Forrás: Juan Jerez

A színésznő és a Huawei hisznek a mindennapok harcosaiban, a tökéletességre való szüntelen törekvésben, és mindenekelőtt hisznek a saját álmaikban, amelyek eléréséért keményen dolgoznak minden egyes nap. Igazi „csodanő”, aki reggel elkészíti a család reggelijét, délben sikeres üzletasszonyként tárgyalások sorozatát bonyolítja, este pedig a vörös szőnyegen, ünnepelt filmcsillagként tündököl. „Számomra az okostelefonom nem csak egy egyszerű eszköz. Segít megmutatni, ki vagyok valójában, tükrözi a stílusomat, és megbízható társam a mindennapi kihívásaim során. A fotózási képességei mellett P20 Pro gyorstöltési funkciója az egyik legnagyobb segítségem a mindennapokban: magabiztosságot ad, hogy a körülményektől függetlenül bárhol, bármikor képes vagyok gyorsan és biztonságosan elintézni a legfontosabb teendőimet” – hangsúlyozta a színésznő.

„A P20 Pro használatakor nem kell aggódnom azon, hogy tökéletesre sikerül-e a kép, amit a közösségi média oldalamra töltök fel, a megfelelő beállításokat a készülék magától ajánlja fel és állítja be számomra.” Az új P20-széria számtalan lehetőséget rejt a mesterséges intelligenciának köszönhetően, amellyel nem kell profi fotósnak lenni ahhoz, hogy lenyűgöző képek készüljenek.

A Huawei csodálatos reklámfilmet is készített a kampányhoz Gal Gadottal:

Láss többet, és ismerd meg az új Huawei P20 Prót! # SEEMORE

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top