Aktuális

A jobb női orgazmusért termesztik a speciális marihuánát

Az elmúlt időszakban sokat foglalkoztak a marihuána egészségügyi alkalmazásával, és egy új fajta állítólag még a női orgazmus elérésében is segíthet!

Fájdalomcsillapító és stresszoldó hatása miatt egyre több helyen engedélyezett a marihuána orvosi használata, és most kiderült, hogy egy újabb, nagyon is fontos problémára is megoldást jelenthet. A Sexxpot névre keresztelt speciális marihuánafajta állítólag segít a nőknek ellazulni, oldódni, és hozzásegítheti őket az orgazmushoz is.

A jobb női orgazmusért termesztik a speciális marihuánát

A különleges módon az orgazmusért termesztett növény THC-tartalma alacsonyabb, mint a hagyományos marihuánafajtáknak, ezért az ember nem lesz tőle annyira tompa, hogy az akadályozza a szexuális együttlét élvezetét. A kellemes, laza és oldott állapot azonban segíthet, hogy érzéki hangulatba kerüljünk és jobban élvezzük a szexet – legalábbis a Sexxpotot megálmodó Karyn Wagner szerint.

Sajnos ez nem minden marihuánafajtára igaz – a hagyományos fajtákban található magas THC-tartalom pont hogy kontraproduktív lehet. 

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top