Aktuális

A bőr védelmezői a téli hidegben (x)

A hideg téli napokon igyekszünk minden porcikánkat puha, meleg ruhadarabokba bújtatni. Azonban vannak olyan érzékeny területek, ahol máshogy kell gondoskodnunk a hideg elleni védelemről. Az alábbi összeállítással segítünk, hogyan óvhatod meg bőröd szépségét a fagyos időjárás beköszöntével is.

Ezekben a hónapokban bőrünk fokozott stressznek van kitéve. A kinti hideg levegő, a fűtési szezon miatti száraz, meleg levegő a lakásokban és a természetes fény hiánya mind megviselik. A Skin Protect Cream azonban védőpajzsként biztosít extra védelmet bőrödnek. A 24 órás gazdag, lágy hidratáló arckrémben található COLD Shield (ún. hideg elleni védőpajzs) és a cikóriagyökér-kivonat speciális szinergiája segít megerősíteni a bőr barrierrétegét, így növelve annak védekezőképességét. Az arcbőr táplált, friss és ragyogó lesz!

Arcunk egyik legérzékenyebb része, az ajkaink is extra ápolást igényelnek ilyenkor. Az Essential Care Lip Balm ajakbalzsamban található természetes olajok és viaszok megnyugtatják, ápolják és hidratálják az ajkakat. Az értékes összetevők támogatják a bőr védőregét, így ezen a télen biztosan nem kell aggódnod a száraz, cserepes ajkak miatt.

Az arcápolás mellett a kezeink védelme is különösen fontos a téli időszakban. A SPA SHAPING Daily Hand Cream egy könnyed, azonnal felszívódó antiaging kézkrém, mely a BABOR egyedülálló barkócaberkenye-őssejtkivonatával ápolja a kéz érzékeny bőrét. Továbbá természetes UVA-védelmet biztosít, így a mindennapok mellett remek társ lehet a téli kalandozások vagy egy napsütötte síelés alkalmával is.

Vásárold meg a termékeket online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR-kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebb eső BABOR-kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.


A BABOR több mint 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus-szépségápolással az egész világon. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top