Aktuális

Ez történik ma, Keresztes Ildikó szülinapján

Budapesten kedd reggel 05:30-kor kel fel a Nap, és 20:08-kor nyugszik. Keresztes Ildikó szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VIII. 08.

Ezen a napon:

955-ben Augsburgnál a kalandozó magyarok vereséget szenvednek I. Ottó német-római császár seregétől. 1303-ban súlyos földrengés a Földközi-tenger térségében. 1840-ben a Pesti Magyar Színház átnevezésével létrejön a Nemzeti Színház. 1964-ben Keresztes Ildikó színművésznő-rockénekesnő szülinapja. 1966-ban megjelenik a The Beatles együttes Revolver című albuma. 2001-ben útjára indul az amerikai Genesis űrszonda.  

Keresztes Ildikó
Keresztes Ildikó színművésznő-rockénekesnő 

A nap mottója:

A turistaosztály ugyanakkor landol, mint az első osztály.”

Steve Jobs

Névnap:

Augusztus nyolcadika László, Ágost, Ágosta, Aladin, Alarik, Augusztusz, Cirják, Cirjék, Domán, Dominik, Domokos, Domonkos, Domos, Eszmeralda, Gusztáv, Hartvig és Zádor napja.              

Augusztus 8-án született:

Dustin Hoffman kétszeres Oscar-díjas amerikai filmszínész, producer, Magyari Béla űrhajós, Keresztes Ildikó színművésznő-rockénekesnő, Roger Federer világelső svájci teniszező, Beatrix yorki hercegnő és Michelisz Norbert autóversenyző.

Időjárás:

A Kiderül.hu előrejelzése szerint ma  többórás napsütés mellett gomolyfelhő-képződés várható. Elszórtan valószínű zápor, zivatar. Az északi, északkeleti szél helyenként megerősödik, zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 18 és 23, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 30 és 35 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

A Bika jegyűek számára ezt mondja a keddi horoszkóp: “Úgy érzed, hogy kezd minden zavarossá válni, és kezded elveszíteni a határozott útjelzőidet. Ne felejtsd el, hogy ezek az útjelzők nem rajtad kívül léteznek. A karriered térképe máris ott van a szívedben, és a szíved mélyén tudod, mi a helyes döntés.”

 A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top