Aktuális

Példátlan összefogás segítette otthonhoz a kilencgyerekes zsámboki családot

„Egy csodálatos országot teremtettünk együtt” – írta a jó hír mellé az összefogásra buzdító Szalai Kriszta.
összefogás zsámbok család

Már alá is írta az adásvételi szerződést az a zsámboki, kilencgyerekes család, akiket a hajléktalanságtól mentett meg a segítő emberek példa nélküli összefogása – írja a hvg.hu. A lap cikkében emlékeztetett, hogy nem is olyan rég még a kilakoltatás fenyegette a családot, ahol az egyik gyerek Down-szindrómával él, lakásukon pedig hitel volt.

Mivel a hitelt nem tudták fizetni, a következő lépés az árverezés lett volna. Ekkor lépett közbe Szalai Kriszta színésznő, aki összefogásra buzdította az embereket, nem is akármilyen eredménnyel. A családnak két nap alatt 11,3 millió forint gyűlt össze, amiből a remények szerint a házvásárlás után is félre tudnak majd tenni valamennyit.

A jó hírt Szalai Kriszta osztotta meg a Facebook-oldalán. Posztjában elárulta, a család már megtalálta, sőt meg is vette azt a házat, ahová 11 ember nem csak állva fér be. A beköltözésig, illetve a felújítás megkezdéséig már csak 3 hét van hátra.

Nyitókép: Facebook / Szalai Kriszta

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top