Aktuális

Tűz volt a Westendben

Kisebb tűz volt a Westend bevásárlóközpontban hétfőn délután.

Kisebb tűz volt a Westend bevásárlóközpontban hétfőn délután, a Media Markt egyik raktárában. A tüzet már eloltották, háromnegyed 5-kor az elektronikai cikkeket forgalmazó üzlet és a környékén lévő többi bolt (pl. a Zara is) zárva tartott – írja az Index.

A Katasztrófavédelem közleménye szerint a nagy füst miatt már a tűzoltók kiérkezése előtt megkezdték az egyik üzlet (információink szerint a Media Markt) kiürítését.

A katasztrófavédelem beszámolója szerint:

Füstölést tapasztaltak az egyik bevásárlóközpont lépcsőházában a VI. kerületi Váci úton, a Nyugati térnél. A fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezéséig megkezdték az egyik üzlet kiürítését. Az egységek a felderítést követően megállapították, hogy a lépcsőház legfelső szintjén található helyiségben a szemét égett, amelyet a tűzoltók kiérkezése előtt oltani kezdtek. A végleges oltást az egységek fejezték be, illetve hőkamerával átvizsgáltak. A tűz a szomszédos helyiségekre nem terjedt át.

A munkálatok idejére a korábban kiürített üzlet melletti üzlethelyiségeket is kiürítették,

az intézkedés mintegy kétszáz embert érintett.

Az üzletközpont vásárlóterét csekély részben érintette a füst, amelyet az épület elszívóberendezéseivel, gépi és természetes szellőzéssel szüntetnek meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top