Aktuális

Megszólalt a metrós bajkeverő, aki miatt állt a forgalom

A 23 éves fiatal azt mondta, hogy két lány esett a sínek közé. Most azt állítja, minden másképp történt.

Mint arról beszámoltunk, kedden este egy budapesti férfi orra előtt bezárták a metróajtót, erre dühében azt mondta a BKK diszpécserének, hogy két lány esett a sínek közé a 4-es metró Bikás park megállójában.

Áramtalanították a pályát, majd kiderült, hogy senki nincs a síneken. A rendőrség elfogta a 23 éves férfit, akit közérdekű üzem megzavarása miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A Blikk most megtalálta a fiatalembert, aki szerint másképp történt minden.

El kellett volna érnem a metrót, hogy még zárás előtt eljussak a postára a Móricz Zsigmond körtérre. Elöntötte a gőz az agyamat, azt gondoltam, ha jelzem a diszpécsernek, egyszerűen leállítja a metrót, felszállok, és nem késem el. Végül nem az én metrómat állították le, hanem egy a másik irányba induló szerelvényt. De nem mondtam semmi olyat, hogy ember került volna a pályára.

A fiatal állítja, csak félrehallották, amit mondott, vagy azért találták ki, hogy fedezzék magukat, amiért tévedésből megállítottak egy másik szerelvényt.

A férfi azt is elismerte, hogy 2017-ben összeverekedett egy trolivezetővel, de szerinte az sem úgy történt, ahogy annak idején megjelent. Nem égő cigarettával akart felszállni, mint ahogy akkor írták, hanem az ételhordója ellen volt kifogása a sofőrnek. Amikor meg akarta akadályozni, hogy felszálljon, védekezés közben ütötte meg véletlenül a vezetőt – állítja a fiatalember.

A férfinak, saját bevallása szerint, néha „elönti az agyát a vörös köd”, hajlamos olyat tenni, amit nem gondol végig. De nem akar több balhét, eldöntötte, szakembertől kér segítséget.

(Nyitókép: MTI/Marjai János)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top