Aktuális

„Megerőszakolhatod a barátnőmet” – a Craigslisten ajánlgatta idegeneknek a párját egy brit férfi

A húszéves lány azt hitte, a barátja arra készül, hogy megkérje a kezét. Négy évig éltek együtt; most feljelentést tett a férfi ellen.

A Craigslisten ajánlgatta idegeneknek a párját egy brit férfi – írja a Daily Mail. A húszéves prestoni nő nagyon megdöbbent, amikor megtudta, hogy a barátja olyan idegeneket keresett, akik megerőszakolnák. „Megerőszakolhatod a barátnőmet” – írta állítólag egyik hirdetésében a férfi.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

A névtelenül nyilatkozó nő a lapnak elmondta, azt hitte, hogy a barátja meg akarja kérni a kezét, ezért beleolvasott az e-mailjeibe – ekkor fedezte fel azokat a leveleket, amelyekben a férfi által feladott hirdetésre válaszoltak ismeretlenek.

A nő történetét egyik barátja osztotta meg a Twitteren. „Az egyik barátnőm, aki négy évig volt együtt a barátjával, azt hitte, hogy a srác el akarja jegyezni, ezért belenézett a telefonjába, de a gyűrűvásárlást visszaigazoló e-mail helyett csak egy halom furcsa üzenetet talált a postaládájában, amelyekben azt írta idegeneknek, hogy megerőszakolhatják őt” – írta a barátnő.

Bejegyzését maga az áldozat is megosztotta. „Négy évet szántam az életemből valakire, akiről semmit sem tudtam” – írta a lány, aki egy későbbi posztjában egy internetes beszélgetésről készült screenshotot is nyilvánosságra hozott, amelyben volt barátja látszólag elismeri, amit tett.

„Természetesen a rendőrség is tud a dologról” – tette hozzá a lány.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top