Aktuális

Futóverseny miatt bedugul belváros, ezeket a helyeket kerüld el autóval

Lezárásokra kell számítani délelőtt, a tömegközlekedést is érinti a forgalmi változás.

A 15 év – 15 km futóverseny miatt forgalomkorlátozásokra, lezárásokra kell számítani vasárnap délelőtt Budapesten. 

Vasárnap 10 és 12 óra között szakaszosan, a futók elhaladásának idejére korlátozzák a forgalmat az alábbi útvonalon:

  • Szabadság tér–Zoltán utca–Nádor utca–Steindl Imre utca–Akadémia utca–Zoltán utca–Széchenyi felső rakpart–Garibaldi utcai lehajtó–id. Antall József rakpart–Jászai Mari téri felhajtó–Széchenyi rakpart–Jászai Mari tér–Margit híd–Germanus Gyula park–Üstökös utca–Árpád fejedelem útja–Margit hídi felhajtó–Liptay utca–Margit híd–Jászai Mari tér–Széchényi rakpart–Markó utcai lehajtó–id. Antall József rakpart–Garibaldi utcai felhajtó–Garibaldi utca–Nádor utca–Szabadság tér.
  • Rövidített útvonalon közlekedik majd a 2-es villamos (Közvágóhíd–Kossuth Lajos tér) és a 19-es villamos (Kelenföld vasútállomás–Batthyány tér).
  • A 41-es villamos a végállomásai között, de a Rudas Gyógyfürdő és a Szent Lukács Gyógyfürdő között az 56A és a 17-es villamos vonalán jár.
  • A 9-es autóbusz Óbuda felé nem áll meg a Margit híd budai hídfőjénél. A Kőbánya felé tartó buszok sem érintik ezt a megállójukat, helyette a budai hídfőnél az Üstökös utca kereszteződése előtt, valamint a 4-es és a 6-os villamos megállójában lehet ezekre felszállni.
  • A 15-ös és a 115-ös autóbusz, valamint a CITY-troli járat 8 és 12 óra között a Boráros tér felé a Bajcsy-Zsilinszky úton át közlekedik, ezért nem érinti a Széchenyi utca és a Zrínyi utca megállóját.
  • A 26-os busz rövidített útvonalon, az Árpád híd és a Margitsziget, Centenáriumi emlékmű között közlekedik, a 226-os busz pedig az Óbudai-sziget és az Árpád híd között módosított útvonalon jár majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top