Aktuális

Elvették a gyerekektől az ételt a biztonsági őrök Debrecenben

És állítólag egymást kínálgatták vele a videójátékos rendezvény bejáratánál.

Egy debreceni videójátékos rendezvényen a biztonsági őrök elvették a gyerekektől az ennivalót – számolt be a Debreciner.

A Főnix Csarnok vezetőinek utasítására a PlayIT-re érkező gyerekektől elvették az ételeket-italokat, sajnos több órai várakozás és telefonálgatás után sem tudtam senkivel beszélni erről. A döntéshozó nem vállalta a felelősséget. A biztonsági őrök egymást kínálgatták az elvett italokból-ételekből.

– írta a lapnak egy olvasó.

A szervezők a Facebookon közölték, hogy ők is döbbenten értesültek a történtekről. Mint írják, ezzel szerződést szegett és túllépett a hatáskörén a biztonsági szolgálat. Azonnal jelezték a problémát a csarnok üzemeltetőinek, de ők csak lassan reagáltak a helyzetre.

A szervezők megjegyezték azt is, fontosnak tartják, hogy egy ifjúsági rendezvényen ne csak pénzért juthassanak hozzá a látogatók ételhez és italhoz. Ezzel eddig egyik rendezvényükön sem volt gond.

(Nyitókép: Facebook/Debreciner)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top