Aktuális

Rendszeresen kínozták az ápolók a betegeket a mozsgói otthonban

Borzalmas képsorokat mutatott be az RTL Klub.

Nyomozást indított a Szigetvári Rendőrkapitányság azzal összefüggésben, hogy súlyos bántalmazás történhetett a Baranya megyei Dél-Zselic Egyesített Szociális Intézmény mozsgói otthonában. Az ügy előzménye, hogy bejelentés érkezett a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) szervezethez még 2018 tavaszán, hogy bántalmazzák a mozsgói otthon lakóit, és ezt videófelvétel is bizonyítja.

Eddig az említett felvétel nem került nyilvánosságra, most viszont az RTL Klub Házon kívül című műsora bemutatta. Figyelem: a felvétel felkavaró! Többek között az is látható, ahogy egy Down-szindrómás fiút fürdetnek, közben ocsmányságokat mondanak neki, és az ápoló mögött anyaszült meztelenül várakozik a következő, nő beteg.

A felvételt kiszivárogtató dolgozó azt is elmondta a műsorban, szerinte elképzelhetetlen, hogy az igazgató és a főnővér ne tudott volna a dologról, és azt felfoghatatlan, hogy az egészet elintézték a két alkalmazott kirúgásával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top