Aktuális

Hősként ünneplik a román vendégmunkásokat, akik kiszabadítottak két megerőszakolt nőt Londonban

Egy férfi elrabolt és megerőszakolt két nőt, de két román építőmunkásnak köszönhetően megmenekültek.

Nagy erőkkel keresi a rendőrség azt a férfit, aki elrabolt és megerőszakolt két húszas éveiben járó nőt Londonban. Az elkövető véletlenszerűen választotta ki a nőket a város különböző pontjain. A férfi a kocsijában tartotta fogva őket, a nők végül úgy tudtak megszökni, hogy egyikük széttört a támadó fején egy üveget.

A The Sun most arról ír, hogy szabadulásukban nagy szerepe volt két román építőmunkásnak, akiket hősként ünnepelnek. A 21 éves Ion és a 40 éves Marcel arra lett figyelmes, hogy egy férfi a hajánál fogva próbál a kocsijába tuszkolni egy nőt.

Odarohantak, és rákiabáltak a férfira, hogy azonnal engedje el. Az viszont megfenyegette egyiküket: „Halott vagy, barátom!” Ekkor a nők kiszálltak a kocsi hátsó üléséről, és fejbe vágták az erőszakolót. Az ütés, valamint a munkások fellépése pedig elég volt ahhoz, hogy a férfit kizökkentsék, az áldozatok pedig meg tudjanak lépni.

A rendőrség egy 172 centiméter magas, kigyúrt, kopasz, szakállas, 30-as évei végén járó férfit keres, aki egy hamis rendszámú kocsit vezetett.

(Képünk illusztráció.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top