Aktuális

Újabb részletek derültek ki a falusi csokról

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár néhány kevésbé ismert, de annál fontosabb tényt is elmondott a falusi csokról.

Novák Katalin a Magyar Nemzetnek adott interjújában többek között azt is elmondta, hogy a csokkal több mint négyszázezer ember otthonteremtését sikerült segíteni, hiszen százezer család kapott már a támogatásból – írja a Blikk.

„A csok beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és példa arra, hogy a gazdaságpolitikai és családtámogatási célokat jól lehet ötvözni, hiszen nemcsak az otthonteremtésben segít, de az építőipart és a gazdaságot is élénkíti” – mondta Novák Katalin.

falusi csokFontos információ!

Az államtitkár szerint a falusi csok újabb lendületet adhat a családok gyermekvállalásának és otthonteremtésének, hiszen felújításra is lehet majd fordítani az összeg egy részét. Novák Katalin elmondta, hogy kevés szó esik róla, de fontos, hogy júliustól új építésnek minősül az is, ha nem nulláról építkeznek, hanem a régi alapokra emelnek új házat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top