Aktuális

3 gyerek maradt árván az M3-as horrorbalesete után

Csak a kisgyerekük élte túl a balesetet, a szülők másik két gyereke nem utazott a kocsiban.

Egy kisgyerekes család szenvedett tragikus balesetet pénteken az M3-as autópálya egyik pihenőjében. Az autóval – egyelőre tisztázatlan körülmények között – lassítás nélkül lehajtottak a pihenőbe, majd fékezés nélkül az ott álló autóbuszba csapódtak nagyjából 100 km/h-s sebességgel– számolt be az RTL Híradó. Az elöl ülő szülők a helyszínen meghaltak. A hátul utazó 4 éves gyermeket megvédte a biztonsági ülés, őt az autóbusz utasai szedték ki a kocsiból. Mentőhelikopter vitte kórházba, de nem sérült meg súlyosan. 

A borzalmas balesetben nem csak a 4 éves gyerek maradt árván. Az RTL Híradó úgy tudja, a 40 év körüli párnak összesen 3 gyereke van, közülük ketten otthon maradtak. 

A buszon 56-an utaztak: gyerekek és szüleik, akik Budapestre tartottak kirándulásra. Már éppen folytatták volna az útjukat a pihenőből, amikor beléjük rohant az autó; a buszon senki sem sérült meg. Az volt a szerencséjük, hogy már indultak volna tovább, mert ha még a busz mellett álltak volna, az autó többeket elgázolt volna.

Kiemelt kép: RTL Híradó – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top