Aktuális

Sonkakirály és a Kalácsok földje – így kerestek húsvéti receptet a magyarok

Hány napnyi receptvideót néztek meg az ünnepi időszak alatt az olvasók? Hogyan lett Vas megye tiszteletbeli „új neve” a Kalácsok földje, vagy Heves megye a Sonkakirály?

Húsvétkor a Nosalty receptjei valósággal letarolták az egész országot, és a 10,3 millió oldalletöltésnek köszönhetően az idén tízéves online gasztromagazin Magyarország negyedik leglátogatottabb platformja lett – olvasható a gasztrohonlap sajtóközleményében.

Az ünnepi héten naponta átlagosan több mint 350 ezer egyedi látogató nézte meg a honlapot, összesen mintegy 10,3 millió oldalletöltést generáltak az oldalon. 367 ezer alkalommal kerestek rá valamilyen sonkareceptre, 479 ezerszer szerettek volna minél többet kihozni a húsvéti tojásból és 182 ezerszer töltöttek le kalácsrecepteket.

A Nosalty egy infografikát is készített a keresésekről. Eszerint Jász-Nagykun-Szolnok megyéből szinte minden második recept valamilyen finom sütemény leírását tartalmazta, míg Heves megyében a sonka (24%), Fejérben a tojás tarolt (27%), kalácsra pedig arányaiban Vas megyében voltak a legkíváncsibbak a húsvétra készülődők.

Forrás: Nosalty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top