Aktuális

Végigivott 50 ezer kocsmát, kicsattan az egészségtől

Guinness-rekorder is.

A 74 éves Bruce Mastersnek különös hobbija van: kocsmába jár. Ez talán magában még nem lenne olyan rendkívüli, ő azonban mindig más és más helyet látogat meg. Így már a Guinness rekordok könyvébe is bekerült, mivel eddig összesen 51.695 angol kocsmában ivott.

Bruce az elmúlt közel 50 évben, 1971 óta tudatosan dolgozott a hobbiján, ez azt jelenti, hogy évente nagyjából ezer (!) kocsmát látogat meg, és mindenütt iszik egy sört. Na jó, csak egy pohárral, de becslései szerint így is nagyjából 120 ezer fontot (közel 45 millió forintot) költött sörre.

Fotó: Guinness World Records.

A feleségemet abszolút hidegen hagyja a hobbim – meséli Bruce. – Ő Botswanából jött, és amikor ott voltam, rájöttem, hogy ott nem nagyon vannak kocsmák.” Így felesége nélkül egyedül járja a vendéglátó egységeket, de mindig találkozik annyi érdekes új emberrel, akik elszórakoztatják.

A 74 éves férfit rendszeresen 60 körülinek tippelik, szerinte a sör a hosszú élet titka. Legalább száz évig szeretne élni, és bele sem mer gondolni, hogy annyi idő alatt hány kocsmát lehet végiginni.

(via Ladbible)

Kiemelt képünk: Sankey’s/Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top