Aktuális

Megdöbbentő okból fulladhatott meg a kétéves taktaharkányi kisfiú

Szombat éjjel egy vízzel teli aknába fulladt egy kétéves kisfiú Taktaharkányban. Úgy tudni, épp a segítségére siető rokona miatt halhatott meg.

Szörnyű tragédiáról számol be a Blikk. Szombat éjjel ugyanis egy kétéves kisfiú élettelen testére találtak  a borsodi Taktaharkány egyik szennyvízaknájában. Úgy tudni, az aknát évek óta nem használták, a gödörben olykor felgyűlt a talajvíz, ezért vastag betonlap fedte.

Képünk illusztráció.
MTI/EPA/EFE/Natxo Frances

Ám ezt a betonlapot az akna tulajdonosának egyik fiatal családtagja elhúzta, mert keresett valamit a gödörben. A fedetlenül hagyott üreg felkeltette az udvarban játszó kétéves kisfiú érdeklődését, ám a pici beleesett az aknába.

A fiatal rokon próbálta kimenteni a kisfiút, ezért egy létrát állított az szennyvízaknába, olyan szerencsétlenül, hogy a fuldokló csöppség épp a létra alá került. Ezután a hanyag rokon pánikba esett és megpróbálta a baj minden nyomát eltüntetni, még a fedlapot is visszahúzta az aknára. Egy idősebb családtag házába menekült, a felnőtt azonban csak este ért haza. Arról nem érkezett hír, hogy estig miért nem kereste senki a kétéves gyereket.

Mire ismét elmozdították az aknáról a betonlapot, a kétéves kisfiú már nem élt. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top