nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Egy fához bilincselve találták meg az eltűnt túrázó csontvázát

Egy fához bilincselve találták meg az eltűnt túrázó csontvázát

A hatóságok szerint a férfi megpróbálta leutánozni Houdini egyik híres szabadulószámát, de az sem kizárt, hogy szadomazo-videót forgatott.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egy Moszkva közeli erdőben találták meg egy két éve eltűnt orosz túrázó maradványait – írja a Metro. A 30 éves Ivan Kljucsarev fához bilincselt csontvázára egy helybéli akadt rá. A rendőrök szerint valószínű, hogy a fiatal férfi megpróbálta leutánozni a világhírű szabadulóművész, Harry Houdini egyik mutatványát.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Kljucsarev 2017 májusában tűnt el. A hatóságok szerint az sem kizárt, hogy szadomazo-videót forgatott az erdőben, de megsérült, és nem tudta kiszabadítani magát a bilincsből. Ahogy az sem, hogy meggyilkolták, és a tettes próbálta úgy elrendezni a helyszínt, mintha bizarr baleset történt volna.

A férfi holttestét a sátra mellett találták meg, bal karja egy fa törzse köré hurkolt lánchoz volt bilincselve. A helyszínen egy kamera, több bilincs, lánc, lakat és egy csomókötésről szóló könyv is volt. A rendőrség közölte: megvizsgálják a kamera memóriakártyáján és a Kljucsarev laptopján található felvételeket.

A futárként dolgozó férfi korábban fél Oroszországot bejárta autóstoppal. Gyakran járt túrázni, és barátaival együtt a Bear Grylls-féle túlélőműsorok nagy rajongója volt.

Megosztás Facebookon