Aktuális

Eltűnt kisgyerekeket keresnek Borsodban

A három kicsit az édesanyjuk küldte el otthonról. A legfiatalabb alig 11 hónapos.

Eltűnt egy négy-, egy három- és egy nem egészen egyéves gyerek Borsodban –írja a Borsodihír. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a lakosság segítségét kéri Lakatos Csaba Kálmán, Lakatos Liliána Paula és Lakatos Noel felkutatásához.

Képünk illusztráció (Fotó: MTI / Krizsán Csaba)

A rendőrség a Mezőkövesdi Járási Hivatal, Gyámügyi és Igazságügyi Osztályának április 11-én tett bejelentése alapján keresi a Lakatos testvéreket, akiket édesanyjuk küldött eddig ismeretlen helyre – olvasható a lapban.

A gyerekek tartózkodási helyéről egyelőre semmit sem tudni, és a felkutatásukra tett rendőri intézkedések sem vezettek eredményre.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a hollétükkel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Az érintettek a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámokon, illetve a Telefontanú zöldszámán (06-80-555-111) névtelenül is bejelentést tehetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top