Aktuális

Tóth Vera beszólt a gonosz kommentelőknek

Az énekesnő nagyon kiakadt, a közösségi oldalán osztotta ki a gonoszkodókat.

Tóth Vera sűrűn kerül az internetes kommentek célkeresztjébe, most a Facebook-oldalán próbált egy kicsit a rosszindulatú írogatók lelkére hatni. 

Csak egy gondolat a gonoszkodó kommentelők felé: Már a legkevésbé sem érdekel, ki, mit mond, gondol rólam. Csak pozitív, építő gondolatokat vagyok hajlandó befogadni. Ehhez jogom van. Vagyok már olyan »öreg« érett ember, hogy eldöntsem, mit akarok beengedni és mit nem. Azt, ami nem szeretettel, szívből jön, legyen az kritika, egy szólás, oktató jellegű megnyilvánulás, kiiktatom a lelkemből. Már nem akarok világsztár lenni, rég nincs feltűnési kényszerem, csak élni akarok és az életrevalóságomat szeretném megmutatni, megtanítani nektek, azt, hogy lehet másképp is, ha megváltoztatod magadban a szótárad egy pozitívabb szókincs-gyűjteményre. Kérdezd meg magadtól? Képes vagy szeretettel kritizálni?” – írja többek között terjedelmes posztjában a jelenleg boldog párkapcsolatban élő énekesnő.

Az, hogy bántani akarsz valakit. A szándékod fáj. (…) Rivaldában élek 18 éves korom óta. Akkor is írnak rólam, ha nem akarom, akkor is vájkálnak a magánéletemben, ha legszívesebben elbújnék a világ elől. Sokszor meghaltam, de mindig újra megszülettem. Most nagyon boldog vagyok. Ne sajnáld tőlem ezt, mert én szívből azt kívánom neked, hogy sikerüljön neked is nagyon boldog emberré válni” – jelentette ki az anyaságra már készen álló Tóth Vera.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top