Aktuális

Magyar vízimentő lány 2019 rúdtáncvilágbajnoka

Floch Bernadett már óvodáskorában is rúdtáncos szeretett volna lenni.
vízimentő rúdtánc világbajnokság

A most 22 éves, szabadidejében szenvedélyes vízimentő Floch Bernadett végül mégsem a rúdtánccal kezdte, hanem a szinkronúszással. Később aztán csak visszatért óvodáskori álmához, a rúdtánchoz, a kemény munka pedig idén, március 30-án kifizetődött. Bernadett, aki 2015 óta vízimentő, felnőtt profi kategóriában nyert világbajnoki címet.

Nem árt, ha tudjuk, Bernadett a Pole Theater versenyrendszerében szerezte meg a világbajnoki címet, rúdtáncban pedig ennél nincs feljebb – olvasható a vízimentők honlapján. Mint kiderült, Bernadettnek a versenyen nemcsak egy gyakorlatot kellett bemutatnia, hanem komplett színházat kellett varázsolnia háttérrel, kellékekkel, szereplőkkel.

Az előadás során a fiatal lány egy történetet mesélt el, és mivel Comedy kategóriában indult, meg kellett nevettetnie a közönségét. Története egyébként arról szólt, hogyan lett szinkronúszóból rúdtáncos: felelevenítette azt az időszakot, amikor kezdőként annyira izmos lett, hogy többé nem fért bele a ruháiba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top