Aktuális

Ezt a férfit keresi a rendőrség, társaival az Örs vezér terén verték meg áldozatukat

Az egyik támadóról elkészült a fantomkép.

A police.hu szerint idén január 13-án az Örs vezér téri buszmegállóban egy ott alvó ember zsebéből kivette a telefonját és a pénzét egy ismeretlen férfi. Az illető közben felébredt, dulakodni kezdett a rablóval, de az elkövetőnek még három társa megjelent, és többször megrúgták, megütötték a sértettet. Az egyik támadóról grafika készült, ez az: 

Kép: police.hu

Hivatalosan: A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság 01100/178/2019. bűnügyi számon kifosztás és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A kapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111 zöldszámát, illetve a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top