Aktuális

Egyelőre nem kerül börtönbe M. Richárd

A Pesti Központi Kerületi Bíróság megszüntette M. Richárd letartóztatását a férfi bűnügyi felügyelete mellett. A Fővárosi Törvényszék pedig helybenhagyta a korábbi végzést.

A bíróságok szükségtelennek tartják M. Richárd újbóli letartóztatását vagy házi őrizetét. A férfi szívbillentyű-elégtelenségben szenvedett, ezért két héttel ezelőtt megműtötték, és mivel a Büntetés-végrehajtás Központi Kórházának főigazgató főorvosa szerint a műtét utáni rehabilitáció a börtön keretein belül nem biztosítható, egyelőre nem kerül börtönbe.

M. Richárd – MTI Fotó: Mohai Balázs

2017 májusában M. Richárd Mercedesével egy Citroënbe rohant, a balesetben két ember meghalt, egy életveszélyesen, három gyalogos pedig könnyebben sérült meg. M. Richárd csak könnyebb sérüléseket szenvedett. A férfi által a baleset előtt fogyasztott kokain a szakértők szerint nem hatott vezetési képességére.

Az ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra. Az ügyész 7 év 2 hónap börtönt kért a büntetett előéletű férfira.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top