Aktuális

A Gozsdu udvar szerint bokszoló és muay thai harcos is volt az összevert német topmendzser társaságában

Közleményben reagált a hírekre az érintett szórakozóhely.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Gozsdu udvar egyik éttermének biztonsági őrei súlyosan összevertek egy német topmenedzsert és két fiát. Az incidens két héttel ezelőtt, pénteken történt, a topmenedzser pedig sérülései miatt sürgős műtétre szorult. Szerdán beazonosítottak és elfogtak négy biztonsági őrt. Súlyos testi sértés gyanúja miatt indult ellenük eljárás, de szabadlábon védekezhetnek.

A szóban forgó étterem üzemeltetői eddig nem nyilatkoztak a sajtónak az ügyben, bár a Facebook-oldalukon korábban már érkezett panasz az erőszakos biztonsági őrökre. Most végre közleményben reagáltak a történtekre. Ebben azt írták, hogy a sértettek egyike nehézsúlyú magyar bajnoki döntőt vívó bokszoló, a másik muay thai harcos.

A hírekbe bekerült három fős társaság egyik tagja thai bokszoló, a másik bajnoki címért küzdő nehézsúlyú bokszoló. A társaság hosszú percekig agresszíven kötözködött az üzletvezető hölggyel és a helyzetet kezelő biztonsági szolgálattal. A hatóságokkal együttműködő biztonsági cég sajnálja a történteket és belső vizsgálat után felfüggesztette az erőszakosan fellépő alkalmazottakat

– idézi a közleményt a 444.hu. A szórakozóhely üzemeltetői emellett azt is leírták, hogy a társaság ki akarta kerülni a bejutásra várók sorát, ebből adódott a konfliktus. Állításuk szerint a társaság az üzletvezető hölggyel is vitába keveredett, majd egyikük meg is lökte őt, ekkor lépett közbe a biztonsági szolgálat, illetve alakult ki a „sajnálatos konfliktus”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top