nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Friss fejlemények a brutális nádudvari kamaszlányok ügyében

Friss fejlemények a brutális nádudvari kamaszlányok ügyében

A rendőrök kihallgatták a két gyanúsítottat.
Avatar
Sipos Márta
f Ajánlom

Kihallgatták a rendőrök azt a két nádudvari lányt, akik a közelmúltban brutálisan bántalmazták 16 éves társukat, és ezt videóra is vették.

A fiatal gyanúsítottak 16 éves társukat többször megütötték, megrúgták, miközben megalázó utasításokat adtak neki egy nádudvari játszótéren.

A rendőrség közleménye szerint február 25-én este hét óra körül érkezett bejelentés arról, hogy egy 16 éves lányt két, szintén fiatalkorú társa bántalmazott Nádudvaron, a Kossuth téren. A rendőrök azonnal kimentek a helyszínre, némi adatgyűjtés és a tanúk felkutatása után pedig elő is állítottak két helyi lányt.

A 15 és 16 éves lányok – ahogyan a közlemény fogalmaz – „egy korábbi nézeteltérésüket rendezték” a sértettel. Ez a valóságban annyit jelentett, hogy ütötték, rugdosták társukat, és eközben megalázó utasításokat adtak neki, és további bántalmazással fenyegették őt.

Mindezt a gyanúsítottak telefonjukkal videóra vették. A felvétel egyes részleteit az RTL Klub részben kitakarva bemutatta. A rendőrök ezenfelül egy másik felvételt is találtak, amelyen az egyik lány egy férfit bántalmaz.

A rendőrök a részletes nyomozati cselekmények végrehajtását, valamint a tanúk meghallgatását követően a két lányt 2019. március 14-én gyanúsítottként kihallgatták, aminek során a lányok elismerték a bűncselekmények elkövetését. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a gyanúsítottakkal szemben kényszerítés bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

Kiemelt kép: Police.hu

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon