Aktuális

Friss fejlemények a brutális nádudvari kamaszlányok ügyében

A rendőrök kihallgatták a két gyanúsítottat.

Kihallgatták a rendőrök azt a két nádudvari lányt, akik a közelmúltban brutálisan bántalmazták 16 éves társukat, és ezt videóra is vették.

A fiatal gyanúsítottak 16 éves társukat többször megütötték, megrúgták, miközben megalázó utasításokat adtak neki egy nádudvari játszótéren.

A rendőrség közleménye szerint február 25-én este hét óra körül érkezett bejelentés arról, hogy egy 16 éves lányt két, szintén fiatalkorú társa bántalmazott Nádudvaron, a Kossuth téren. A rendőrök azonnal kimentek a helyszínre, némi adatgyűjtés és a tanúk felkutatása után pedig elő is állítottak két helyi lányt.

A 15 és 16 éves lányok – ahogyan a közlemény fogalmaz – „egy korábbi nézeteltérésüket rendezték” a sértettel. Ez a valóságban annyit jelentett, hogy ütötték, rugdosták társukat, és eközben megalázó utasításokat adtak neki, és további bántalmazással fenyegették őt.

Mindezt a gyanúsítottak telefonjukkal videóra vették. A felvétel egyes részleteit az RTL Klub részben kitakarva bemutatta. A rendőrök ezenfelül egy másik felvételt is találtak, amelyen az egyik lány egy férfit bántalmaz.

A rendőrök a részletes nyomozati cselekmények végrehajtását, valamint a tanúk meghallgatását követően a két lányt 2019. március 14-én gyanúsítottként kihallgatták, aminek során a lányok elismerték a bűncselekmények elkövetését. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a gyanúsítottakkal szemben kényszerítés bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

Kiemelt kép: Police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top