nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Korábban is verekedtek a kidobók abban az étteremben, ahol a német cégvezetőt és két fiát bántalmazták

Korábban is verekedtek a kidobók abban az étteremben, ahol a német cégvezetőt és két fiát bántalmazták

Egy héttel az eset előtt azt írta valaki, hogy azon a helyen a biztonsági őrök indoklás nélkül ütnek meg embereket.
Kránicz Bence
Kránicz Bence
f Ajánlom

Nem hajlandók nyilatkozni a sajtónak annak a Gozsdu Udvarban működő étteremnek az üzemeltetői, ahol péntek este súlyosan összevertek a biztonsági őrök egy német üzletembert és a két fiát. Az Index viszont észrevette, hogy az étterem Facebook-oldalán egy héttel a bűncselekmény előtt is az erőszakos kidobóemberekre panaszkodott valaki.

Egyáltalán nem ajánlom a helyet. A személyzet tagjai nagyon tiszteletlenül viselkednek. Szerintem rasszisták és homofóbok is, és nem engednek be csak úgy, ha szórakozni szeretnél. Arrogánsak, feljogosítva érzik magukat rá, hogy paprikaspray-t használjanak, és megüssék az embereket minden ok nélkül” – írta egy külföldi nő. 

Gozsdu Udvar (fotó: Papp László / Flickr)

A biztonsági kamera felvételei alapján a héten megtalálták a verekedő kidobóembereket, kihallgatták, majd szabadlábra helyezték őket. A német üzletember sürgős műtétre szorult.

A Gozsdu Udvar utoljára akkor került be a hírekbe, mikor az egyik szórakozóhelyre nem engedtek be néhány roma vendéget.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon