Aktuális

A nyelvét nyújtogatva cukkolta a fotósokat a szekszárdi gyerekgyilkos

A 19 éves K. Dánielt egy hatéves kislány meggyilkolásával gyanúsítják. A férfit két éve cselekvőképességet részlegesen korlátozó gondnokság alá helyezték.

Nyelvét nyújtogatta az összesereglett fotósoknak a bíróságra kísért szekszárdi gyerekgyilkos – írja a Bors.

Képünk illusztráció (Fotó: MTI Fotó / Bodnár Boglárka)

A Tolna Megyei Főügyészség indítványozta, hogy a Szekszárdi Járásbíróság nyomozási bírája helyezze letartóztatásba azt a 19 éves szekszárdi férfit, akit szombat reggel vettek őrizetbe az előző este holtan talált ötéves kislány megölése miatt. A férfit tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Az ügyészségi közlemény szerint a fiatal felnőttet a bíróság 2017 őszén cselekvőképességet részlegesen korlátozó gondnokság alá helyezte. A gyanúsított a sértett unokabátyja, a két család egy közös udvarú ingatlanban lényegében együtt élt.

K. Dánielen az előzetes letartóztatásáról szóló tárgyalás előtt sem látszódott különösebb megbánás, mint egy nagy gyerek, úgy viselkedett, nyelvét nyújtogatta a fotósokra. Az esetről készült képet itt nézheted meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top