Aktuális

Csomókban szaggatta ki a haját az online kihívás miatt megrémült kislány

Az ötéves gyerek állítólag egy MOMO néven ismert internetes karakter utasításait követte.

Csomókban szaggatta ki a haját egy ötéves kislány a MOMO-challenge néven ismert internetes mém „utasítására” – írja a Daily Mail. A hírek szerint a rémisztő karakter egyre több gyerekeknek szánt Youtube-videóban, játékban és alkalmazásban tűnik fel.

A lap azt írja, hogy a gyerek édesanyja nagyon megrémült; kénytelen volt elvinni a lányát a helyi gyerekfodrászhoz, hogy rendbe rakják a frizuráját. A fodrászat több, a kislány hajáról készült fotót is megosztott a Facebookon, és arra biztatták a szülőket, nagyon figyeljenek oda, hogy milyen tartalmakkal találkoznak a gyerekeik az interneten. „Épp most találkoztam egy gyönyörű kislánnyal, aki teljesen összezavart ez a beteg MOMO-challenge!! Annak aki nem ismeri a jelenséget: ez a félig ember, félig mutáns rém egyre több Peppa malac-videóban jelenik meg, de a Fortnite, a Minecraft és más hasonló játékok felhasználói is találkoztak már vele – írják. – Bármelyik Youtube-videóban megjelenhet, hogy arra biztassa a kicsiket, vágják le a hajukat, szorítsanak kést a saját torkukhoz vagy gyújtsák fel magukat.”

Fotó: Facebook

A bejegyzést több mint 60 ezren osztották meg, és 17 ezer hozzászólást gyűjtött. Sokan attól tartanak, hogy az új mém alapvető hatással lehet a gyerekeik életére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top