Aktuális

A McDonald’s Magyarországon is elindítja a házhoz szállítást

Európában jelenleg csak néhány városban érhető el szolgáltatás.

Akár már áprilisban elindulhat Magyarországon is a McDonald’s házhoz szállítási programja – értesült az Index.

Az információ egyelőre nem hivatalos, mert a központi McDonald’s cég a magyarországi vállalatban meglévő tulajdoni érdekeltségeit teljes körűen a Market Zrt. vezetőjére, Scheer Sándorra ruházta át. Az üzlet lezárásáig az érintettek nem nyilatkozhatnak.

A lap úgy tudja, a házhoz szállításban a Netpincér lesz a hazai partner.

Európában csak néhány kiemelt nagyvárosban működik a program. A szomszédos országok közül Románia és Ausztria néhány városában van házhoz szállítása a McDonald’snak.

Az árazás nagyon változó, legtöbbször egy 300-700 forint közötti összeget kell fizetni a szolgáltatásért, de arra is van példa, hogy csak a minimális rendelés értékét határozzák meg.

Egyelőre azt sem tudni, hogy éjjel-nappal vagy csak bizonyos időszakban vezethetik be itthon a házhoz szállítást.

Frissítés!

Cikkünk megjelenése után a hazai McDonald’s közelményt küldött. Ebben azt írják, hogy a házhoz szállítás a vállalat globális stratégiája, ezért ennek lehetőségét minden piacon megvizsgálják.

Magyarországon is elindult egy ilyen folyamat, de egyelőre kezdeti szakaszában van. Ezért jelenleg az időzítésről és a kiszállítást végző partnerről sem született még döntés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top