nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Az öltözőben halt meg az MTK kosáredzője

Az öltözőben halt meg az MTK kosáredzője

Radovan Vukovicsra edzés előtt, az öltözőben találtak rá. 50 éves volt.
Suhajda Zoltán
Suhajda Zoltán
f Ajánlom

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Radovan Vukovics, az NB I A csoportjában szereplő MTK-Budapest női kosárlabdacsapatának szerb másodedzője.

A csapat csütörtök este tréningre készülődött. Az 50 éves Vukovics az erősítő teremben edzett, majd átment az öltözőbe, ott találtak rá 10 perccel a kezdés előtt – írja a Blikk.

Azonnal megkezdték az újraélesztést, a mentők telefon segítettek, majd kiérkezésük után küzdöttek a másodedző életéért, de hiába.

Fotó: MTK

A csapat vezetőedzője, Nagy Dóra azt mondta, hogy a Raso becenevű szakember életerős, vidám férfi volt, sosem betegeskedett. Egyedül élt, a csapat volt a családja, ott érezte magát boldognak.

A tragédia után a csapat nincs olyan állapotban, hogy kosárlabdára koncentrálhasson, ezért lemondták a Győrrel lekötött felkészülési meccsüket.

A halál okát boncolás fogja megállapítani.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon